Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PitarBordo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 13:20

Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
Samo Saraj'vo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2017, 13:33

PitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
ako imas ljude u N/FSBiH, nista :kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 jul 2017, 13:38

Chinaglia je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
ako imas ljude u N/FSBiH, nista :kafa:
zar tamo ima ljudi? :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 14:55

Ima li na ovom PDF-u ozbiljne teme na vidiku? :D
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 15:23

flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
To je obiljezje tvoje drzave vec 700 godina, to ne moze biti i nije ratna zastava, edukuj se malo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 17:05

Opet o zastavama, ikonogrofiji i čemu već... O svemu, a najmanje o temi.
Samo Saraj'vo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 17:21

Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.

Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 21 jul 2017, 17:56

Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 21 jul 2017, 18:10

ALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke saveza

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 21 jul 2017, 18:19

Raonffa je napisao/la:Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.

Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
slika

Sablonski Nike, Istra ima istarsku kozu, osobno ne volim takve detalje, ruzan dres, kao i od Sarajeva, prolazan.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 18:35

maxmore je napisao/la:
crozla je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.

slika

Sablonski Nike, Istra ima istarsku kozu, osobno ne volim takve detalje, ruzan dres, kao i od Sarajeva, prolazan.
Ma ne kažem ja ništa. Mogu radi mene staviti sve ratnu zastavu na ledja. Ne pogadja me. Nego se uključim kada krene pre$eravanje.. tipa to je obilježje BiH....
Nije ni meni dizajn nesto predobar realno. Pretanko je a preveliko. Fina je ideja ali to se treba podebljati i dosta smanjiti a ne da ide preko cijelog dresa ali ko te pita jbg

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 21 jul 2017, 18:39

dynamodresden1 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke saveza
Onda mozemo očekivati i zvižduke i psovke itd.Najvece sra.nje prave mediji jer imaju razlicite arsine.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 jul 2017, 18:47

Inace se ne ukljucujem u ove debilne rasprave koje nemaju veze sa sportom, ali pisati da je simbol ljiljana bosanska ratna zastava je van svake pameti.
Jedan grad, jedna ljubav!

dynamodresden1

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dynamodresden1 » 21 jul 2017, 19:00

ALOBOLA je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:
Onda mozemo očekivati i zvižduke i psovke itd.Najvece sra.nje prave mediji jer imaju razlicite arsine.
to je najmanje kad vama poniste kaznu a za dom ste spremni sa zastavama hvo ,fino bi bilo na kosevu svaku utakmicu da stoji transparent armija bih i ljiljani al nama zbog takvih stvari prekidaju utakmicu i ispraznjuju tribinu

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 21 jul 2017, 19:20

Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 21 jul 2017, 19:25

sretan123 je napisao/la:Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)
Meni takoder ne smeta svi mi znamo sta ljiljani nama predstavljaju
.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 19:36

mikel48 je napisao/la:
sretan123 je napisao/la:Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)
Meni takoder ne smeta svi mi znamo sta ljiljani nama predstavljaju
Isto kao da ja kazem da meni smeta ovaj stan u kojem zivim.. :D naravno da to nikome ne smeta, nema razloga.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 21 jul 2017, 20:54

Smijesna vam prica ljiljan sirom europe krstaski simbol a ovdje croatima smeta a bosnje ga brane.....definitivno zemlja apsurda jos po vrh svega na sportskom forumu.
Ovdje na temama plbih svaki dann bi trebalo bar 50% banovati.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 21 jul 2017, 23:36

Ovim putem se svima u savezu na.je.bem ustasko-cetnicko-balijske majke!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 22 jul 2017, 01:05

Doslo vrijeme da se tjera proustaski i procetnicki savez
lezVe do bagro

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.