FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Chlan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chlan » 21 jul 2017, 22:01

Daj pustite momka na miru. Niko ga nije kako treba ni pogledao, a već milion mana mu se naslo. Čuj nije reprezentativac, već B reprezentativac. To je isto ono nije radioaktivan, već malo radioaktivan. Na ovaj način se pravi negativna atmosfera oko ovog igrača, u slučaju da pogrijesi na nekoj utakmici većina će mu odmah poceti jeb.avati sve.
Ne mogu da se otmem utisku da sve što se uradi u klubu se dočeka na nož. Ne slažem se sa nekim stvarima u klubu, a posebno sa nekim postavljanjima na funkcije ali ako se nešto uradi pa i kozmeticki nije grehita to i pohvaliti.
Po meni, dres je odličan i nemam ama baš nikakve zmjerke.
Ovaj Stanojevic izgleda da bi mogao biti dobar igrač, ali ćemo vidjeti, plus tek mu je 23...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 22:02

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 22:04

Chlan je napisao/la:Daj pustite momka na miru. Niko ga nije kako treba ni pogledao, a već milion mana mu se naslo. Čuj nije reprezentativac, već B reprezentativac. To je isto ono nije radioaktivan, već malo radioaktivan. Na ovaj način se pravi negativna atmosfera oko ovog igrača, u slučaju da pogrijesi na nekoj utakmici većina će mu odmah poceti jeb.avati sve.
Ne mogu da se otmem utisku da sve što se uradi u klubu se dočeka na nož. Ne slažem se sa nekim stvarima u klubu, a posebno sa nekim postavljanjima na funkcije ali ako se nešto uradi pa i kozmeticki nije grehita to i pohvaliti.
Ovaj Stanojevic izgleda da bi mogao biti dobar igrač, ali ćemo vidjeti, plus tek mu je 23...
Pa i ja sam rekao da bi mogao biti dobar igrač, ali isto tako ići u krajnost sa "kako može biti loš ako je igrao u repki", a ustvari igrao u ekipi Jelen Super Lige protiv repke Katara, bio na klupi i nogometna velesila Katar ih rastavila tada. Niti ga treba pljuvati, ali vala ne treba ni izmišljati da je reprezentativac. Što reče @marconato to je uvreda za likove iz Lige 5 koji ustvari igraju na toj poziciji u Srbijanskoj reprezentaciji.

Kakvih milion mana? Ko je i jednu manu mu ovdje napisao? Zašto negativna atmosfera ako se priča o njemu kao mogućoj prinovi i možda solidnom igraču?
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 21 jul 2017, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jul 2017, 22:05

Chlan je napisao/la:Daj pustite momka na miru. Niko ga nije kako treba ni pogledao, a već milion mana mu se naslo. Čuj nije reprezentativac, već B reprezentativac. To je isto ono nije radioaktivan, već malo radioaktivan. Na ovaj način se pravi negativna atmosfera oko ovog igrača, u slučaju da pogrijesi na nekoj utakmici većina će mu odmah poceti jeb.avati sve.
Vise Radovac ima tekmi a tri godine mladi, sta cemo sad.:mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 jul 2017, 22:07

Sarajevo ljubavi moja!

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 21 jul 2017, 22:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Vise Radovac ima tekmi a tri godine mladi, sta cemo sad.:mrgreen:
Sad ćemo čekati da vidimo kakav je igrac
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 jul 2017, 22:15

Svaka cast upravi sto dovode ciljana pojacanja, bez zurbe i gomilanja igraca :clap: :clap:
Sad ostaje samo na tim igracima da opravdaju epitet pojacanja. Igraj bordo bijeli, ale, ale :opaopa: :opaopa:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 22:17

FK Sarajevo

Dolasci:
Mićo Kuzmanović slika
Amar Rahmanović slika
Krste Velkoski slika
Miloš Stanojević slika

Odlasci:
Hamza Čataković slika -----> Trenčín slika 240.000 KM
Dal Varešanović slika -----> Liverpool slika 100.000 KM
Saša Balić slika -----> Cluj slika
Adnan Kovačević slika -----> Korona Kielce slika
Amer Bekić slika
Haris Duljević slika
Edin Rustemović slika -----> Adana Demirspor slika
Mijo Miletić slika -----> SV Ried slika
Nemanja Jovičić slika -----> Sutjeska slika
Aleksa Vintonji slika
Sergej Vintonji slika
Luka Grahovac slika
Isak Badić slika -----> Borac slika
Andrej Đurić slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 22:20

PitarBordo je napisao/la:
Ti si baš težak sagovornik. Nisam rekao da je on osrednji, nego da bi "i osrednji igrač JSL u našoj amaterskoj ekipi može izgledati kao Iniesta" čitaj je8em mu, je l' tolika želja da me "provališ" ili ne znam? Dakle nisam napisao u tom komentaru "Miloš je osrednji igrač" nego da ČAK i osrednji igrač iz JSL ovdje u našoj ekipi trenutnoj može izgledati kao Iniesta.

Ovo za paranoju, stvarno ne kontam kako imaš obraza nekome koga ni ne poznaješ tako nešto nabacivati, kakav je to nivo konverzacije, samo zato jer se ne slaže sa tobom ili rezonuje na drugi način. Ja ovo sve gledam onako kako se ponavlja zadnjih evo sad će tri sezone. Isto kao što je Said bio decoy za Skupštinu i ovo je vjerovatno da se skrene malo s Crnkića jer se Hujić izletio to za petak.

Tebi ono na grbu boja zlata? Okej. Congrat-the-fu ck-ulation. Čuj do mene i mog okruženja što moj ćale to vidi na jedan, a ti drugi način. Tebi je ono asocijacija na zlato i uspjeh, okej super, meni je skrnavljenje grba. Ja tebi nisam rekao da si lud ili pod uticajem loše okoline zato što ti liči na zlato. Ali ne, ti moraš pokušavati obezvrijediti sagovornika. Čuj reći mu da je paranoičina jer ne razmišlja isto kao ti, da mu je do okruženja što ne vidi ono što ti vidiš. Sve kontam neistomišljenici smo ali možemo razgovarati, ali sa tobom se razgovor ne može voditi, jer čim se neko ne slaže sa tobom priskačeš ili u sarkazam ili u pokušaje ponižavanja sagovornika.
Nemam te sta ja provaljivat, prica se o momku i ti pricas u kontextu prosjecan jpl igrac, point je jasan...

Pa ne znam do kojeg zakljucka mozes doci nego do paranoje ako sam u jednom postu tvrdis da su nesposobni a u drugom aludiras da su izveli tu nekakvu smicalicu, zavjeru da smetu nadobudne forumase koji prate svaku objavu i izjavu kluba eto da nebi neko toboze primjetio kako se nista nije objavilo za status crnkica....za kojeg se by the way ne mora apsolutno nista objasniti...moze biti kaznjen u tisini....ali to je zavjera....11 ljudi u marketingu se sastalo i skontalo idemo prevarit pitarabordo :roll:

Nije ono hamlet pa da ga ja tumacim na jedan a ti na drugi nacin...boja je zlatna...ja ti kazem tvoje asocijacije ili koga vec dosta govore....sta fali sarkazmu? Ili je samo jedan oblik razgovora dozvoljen? Kazem negativa vas pojede....svaki dan s istim parolama i istim kritikama...meni da toliko stvari smeta i da me toliko nervira sjeo bih napravio bi dizajn kakav smatram da treba, smislio organizaciju kako smatram da treba i sve ostalo , napravio fuckin knjigu od toga i tusio bi svaku mail adresu i visio u klubu 24/7 dok me neko ne saslusa...investirao bi bar pola vremena i energije koliko vas nekolicina ima ovdje u moj pokusaj da uradim nesto korisno i pokusam promjeniti situaciju nabolje....

Nigdje ni na forumu ni na dunjaluku ti nema garancije da ce ti se razgovor i razmjena misljenja bit iskljucivo ugodni....
I da , ljudi vrlo cesto sude o drugima na osnovu njihovog izgleda, rijeci, postupaka, itd. Welcome to adulthood :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 jul 2017, 22:23

MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo

Dolasci:
Mićo Kuzmanović slika
Amar Rahmanović slika
Krste Velkoski slika
Miloš Stanojević slika

Odlasci:
Hamza Čataković slika -----> Trenčín slika 240.000 KM
Dal Varešanović slika -----> Liverpool slika 100.000 KM
Saša Balić slika -----> Cluj slika
Adnan Kovačević slika -----> Korona Kielce slika
Amer Bekić slika
Haris Duljević slika
Edin Rustemović slika -----> Adana Demirspor slika
Mijo Miletić slika -----> SV Ried slika
Nemanja Jovičić slika -----> Sutjeska slika
Aleksa Vintonji slika
Sergej Vintonji slika
Luka Grahovac slika
Isak Badić slika -----> Borac slika
Andrej Đurić slika
Mortem brate pa ti nabroja i neke kadete i juniore za koje i ne znam i pitanje je da li bi ikad zaigrali u Sarajevu uz svo dužno poštovanje prema toj djeci ali sigurno je došlo i novih momaka u akademiju(pioniri-kadeti-juniori).A ti si nabrojao samo ove što su došli za prvi tim a u odlaske si sve naveo nešto tu brate nije u redu izgleda,pa nije valjda da niko od djece nije došao u akademiju.
Sarajevo ljubavi moja!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 22:26

MortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.

slika
Moja je zelenooka,plava, sisata, :D :urnebes: :rol: ali ni ovo ti nije lose :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jul 2017, 22:30

ThrillerHz je napisao/la:Svaka cast upravi sto dovode ciljana pojacanja, bez zurbe i gomilanja igraca :clap: :clap:
Sad ostaje samo na tim igracima da opravdaju epitet pojacanja. Igraj bordo bijeli, ale, ale :opaopa: :opaopa:
Upravo tako.
Dosla su ciljana pojacanja, ne prinove... Po prvi put ja mislim nakon dugo vremena.

Fali jos CB.

Ne vidim razlog zbog cega se ovde dize hajka na sve sto je vezano za FkS. To dolazi od par njih, al i to ce proci.
Samo nek bojkotuju FKS.

Samo sto bih promjenio je trener, jer mislim da trebamo imati strucnijeg i hrabrijeg trenera.

Zalosno je sto se svaki potez kluba docekuje na noz i ismijava.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jul 2017, 22:31

Chlan je napisao/la: Sad ćemo čekati da vidimo kakav je igrac
To je to!
Zvezda i Partizan takodje dovode igrace iz Niša, Kruševca, Subotice...Neki se pokazu dobrim, neki kao promasaji, ali sve je to rizik. Jedino je sigurno da se ne mogu davati ocjene prije negi sto decko i zaigra..

Malo me podsjecate na nas, lik i ne potpise, odmah svi sve znaju, kakav ce biti i kako ce igrati, koliko ce golova dati.. :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 22:31

DenchiNL je napisao/la:E ne znam kako reprezentativac srbije posta osrednji igrac jsl???
Hajde zdravo. :salut:

Ovo kao i za statut. Većina stvari ti je vruća hava i ništa više. Ne zaslužuješ pažnju uopšte.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 22:37

DenchiNL je napisao/la:E ne znam kako reprezentativac srbije posta osrednji igrac jsl???

Ovo kao i za statut. Većina stvari ti je vruća hava i ništa više. Ne zaslužuješ pažnju uopšte.
:lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 22:39

Ja 2012 imo statut

Bok :salut:

Ti ni 1000 postova tad ;)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jul 2017, 22:40

Ja baš imam dobar feeling oko ovog. Što je još bitnije, konačno se otvaraju vrata Ivetiću da uskoči na beka. Naravno, ako Čala stisne mošnje i pusti ovog lika da igra. Ako se ne uklapa u veliki plan zvani "trinaest i pol", možeš ga je*at da je Nemanja Matić.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 22:44

skoroalen je napisao/la:Ja baš imam dobar feeling oko ovog. Što je još bitnije, konačno se otvaraju vrata Ivetiću da uskoči na beka. Naravno, ako Čala stisne mošnje i pusti ovog lika da igra. Ako se ne uklapa u veliki plan zvani "trinaest i pol", možeš ga je*at da je Nemanja Matić.

Da li bi te iskreno začudilo da u nedjelju na terenu vidiš:

Pavlović, Hodžić, Mihojević, Novaković, Bekić, Rahmanović, Radovac, Ivetić, Sarić, Hebibović, Ahmetović? :kafa:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 21 jul 2017, 22:46

skoroalen je napisao/la:Ja baš imam dobar feeling oko ovog. Što je još bitnije, konačno se otvaraju vrata Ivetiću da uskoči na beka. Naravno, ako Čala stisne mošnje i pusti ovog lika da igra. Ako se ne uklapa u veliki plan zvani "trinaest i pol", možeš ga je*at da je Nemanja Matić.

Da li bi te iskreno začudilo da u nedjelju na terenu vidiš:

Pavlović, Hodžić, Mihojević, Novaković, Bekić, Rahmanović, Radovac, Ivetić, Sarić, Hebibović, Ahmetović? :kafa:
Pa zar postoji druga opcija?? :rol:
Ne, fakat, svi znamo da je to taj sastav, moooožda Velkoski naprijed osim Mersudina i to samo ako Mersault ne bude spreman 100% zbog one povrede.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Fouzi1, Google [Bot], Hajdeee, mavi, perodeformero, Semrush [Bot], trunks1946 i 76 gostiju.