Ali eto,bar za razliku od kolege mu majkla ima nekog stila.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj denchi fakat neki zanimljiv lik,mogao bi biti portparol nekog od ovih nasih politicara,ima talenta. A ima Bogami i iskustva,dokazao se kao forumski manipulator i glasnogovornik i branitelj svega sto dolazi iz kuninje Uprave kluba,pa makar to bio i pokvaren kupus
- dynamodresden1
moze sve osim hebibovicaMortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.
- TobeYarabi
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.
TobeYarabi je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.
Hoce li moci uopste igrati ovaj Milos u nedelju?
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 21 jul 2017, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga bi ti?dynamodresden1 je napisao/la:moze sve osim hebibovicaMortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maloprije sam na Facebooku vidio šta je naškrabao.nukleusmember je napisao/la:http://www.rtvbn.com/3872581/dado-glisi ... obracunamo
jel' ga ono high štuje![]()
VVVBK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hebibovic mahniti se uvijek nadje u sansi. Zali Boze onakve realizacije...
Ovo ne izgleda lose na papiru kako je moglo biti
Ovo ne izgleda lose na papiru kako je moglo biti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Namika sa Švrakinog ako je Ivetić zauzet negdje drugo.MortemHz je napisao/la:Koga bi ti?dynamodresden1 je napisao/la:moze sve osim hebibovicaMortemHz je napisao/la:Moja neka zelja.
Samo Saraj'vo.
Andjusicu bi se ove sezone trebalo dati vise prostora
i ovaj milos je isto neki univerzalac nema sta nije igrao do sad
mozda ga cala i registruje sebi kao novo krilo
i ovaj milos je isto neki univerzalac nema sta nije igrao do sad
mozda ga cala i registruje sebi kao novo krilo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Pa ovaj Zrinjski sve jaci i jaci...
Iz prošlosezonske šampionske generacije Zrinjskog nema Jasmina Mešanovića, Olivera Petraka, Ivana Peke, Saše Kajkuta i Daniela Graovaca, a sada su blizu odlaska i dva veoma bitna igrača, Pirić i Katanec.
“O odlasku Kataneca priča se od početka priprema. Zbog toga smo uzeli Barišića, koji može odigrati na zadnjem veznom i stoperu. Neki ga klubovi prate, a hoće li otići ili ne, zavisi hoće li klub biti zadovoljan”, rekao je Slišković, te se osvrnuo i na Pirića:
“Bilo bi teško da odu pred početak prvenstva, da ne govorim o golmanu Piriću, koji također ima ponuda. Ipak, interes kluba je na prvom mjestu. Ukoliko ode, angažovat ćemo najvjerovatnije trećeg golmana. Imamo dogovor sa jednim mladim i perpsektivnim golmanom, koji bi bio konkurencija Bandiću, a tu je Trifković, koji je mlad, ali i neiskusan”.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
rahmanovic je nespreman. kadusic umjesto njegaPitarBordo je napisao/la:Da li bi te iskreno začudilo da u nedjelju na terenu vidiš:skoroalen je napisao/la:Ja baš imam dobar feeling oko ovog. Što je još bitnije, konačno se otvaraju vrata Ivetiću da uskoči na beka. Naravno, ako Čala stisne mošnje i pusti ovog lika da igra. Ako se ne uklapa u veliki plan zvani "trinaest i pol", možeš ga je*at da je Nemanja Matić.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Pavlović, Hodžić, Mihojević, Novaković, Bekić, Rahmanović, Radovac, Ivetić, Sarić, Hebibović, Ahmetović?
- PitarBordo
- Kontakt:
Dvoumio sam se oko njega, ali mislim da će gurnuti od prve i izvaditi na poluvremenu. Ivetić na njegovo mjesto, Kadušić na kojeg god mjesto u tom trenutku bude popunjavao Ivetić.TobeYarabi je napisao/la:rahmanovic je nespreman. kadusic umjesto njegaPitarBordo je napisao/la:Da li bi te iskreno začudilo da u nedjelju na terenu vidiš:skoroalen je napisao/la:Ja baš imam dobar feeling oko ovog. Što je još bitnije, konačno se otvaraju vrata Ivetiću da uskoči na beka. Naravno, ako Čala stisne mošnje i pusti ovog lika da igra. Ako se ne uklapa u veliki plan zvani "trinaest i pol", možeš ga je*at da je Nemanja Matić.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Pavlović, Hodžić, Mihojević, Novaković, Bekić, Rahmanović, Radovac, Ivetić, Sarić, Hebibović, Ahmetović?
Samo Saraj'vo.
Jos jedan stoper i ja mislim da je to to
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel reprezentativac ili nije, sta me yebete.PitarBordo je napisao/la:Hajde zdravo.DenchiNL je napisao/la:E ne znam kako reprezentativac srbije posta osrednji igrac jsl???
Ovo kao i za statut. Većina stvari ti je vruća hava i ništa više. Ne zaslužuješ pažnju uopšte.
Sacekat cu spikera na stadionu dok budem stajao u redu da mi poderu karte da kaze, kao onda kad je Dulja ima temeperaturu 37.2
Eh, vise ne mozemo dovoditi igrace koji su pod ugovorom.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ispade nekad da smo dovodili.Lakoste je napisao/la:Eh, vise ne mozemo dovoditi igrace koji su pod ugovorom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel reprezentativac ili nije, sta me yebete.PitarBordo je napisao/la:
Hajde zdravo.
Ovo kao i za statut. Većina stvari ti je vruća hava i ništa više. Ne zaslužuješ pažnju uopšte.![]()
Sacekat cu spikera na stadionu dok budem stajao u redu da mi poderu karte da kaze, kao onda kad je Dulja ima temeperaturu 37.2
Ma igrao lik u selekciji igrača Jelen Super Lige, dakle bio na klupi ekipe sastavljene od srbijanskih igrača koji nastupaju u Jelen Super Ligi. Bila neka prijateljska protiv Katra, Katar pobijedio 3:0, on ušao na poluvremenu, tj. 6 izmjena na poluvremenu bilo (prijateljska) i to je to. Upisao 45 minuta u selekciji igrača Jelen Super Lige.
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
http://prntscr.com/fyooum ma ja hebo fks 
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa jesmo Saida. Platili obeštećenje za njega jer je bio pod ugovorom.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ispade nekad da smo dovodili.Lakoste je napisao/la:Eh, vise ne mozemo dovoditi igrace koji su pod ugovorom.
Samo Saraj'vo.
Ovaj losmi da valja zavrsio bi u Zvezdi, Partizanu, Vosi.