AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 01:03

Čitam komentare na raznim stranicama i ne vjerujem koliko su ljudi zatupljeni po pitanju prijateljskih mečeva.Kao oni zamjere što Montella sutra neće poslati najjači mogući tim na teren. A da malo razmisle kad su pojedini igrači počeli sa treninzima, mogli bi da shvate da će Milan u najjačem mogućem sastavu gledati vjerovatno u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za LE-e.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 jul 2017, 01:07

Za Kanea ne znam šta da kažem. Ne znam u zadnje vrijeme da je neki engleski napadač uspio negdje van ostrva. Još za te velike pare ne znam da se isplati. Navodno Aubameyang neće produžiti ugovor sa Dortmundom koji ističe sljedeće godine a ovaj želi da pređe u Milan. Na nama je da ako je to tačno da sad navale. A još je i pored njega Kalinić u planovima. Ako stvarno misle prodavati i Nianga i Baccu trebaju nam napadači jer ne možemo ostati samo na Silvi i malom Cutroneu ako ostane. Tu na Borinija ne računam jer ne znam oupće gdje se ubraja.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 jul 2017, 01:19

Kane, generalno bilo koji englez.... :thumbdown: :nedam: :nene: :facepalm:

Kalinic takodjer, mediokritet, rjesavas se panjeva tipa Matri, Bertolacci pa onda dovodis jos jednog takvog, i to sa 30g, nidje veze

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2017, 01:23

necete dobit Kanea, ni Aubameyanga

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 02:03

Predsjednik Li dao garanciju Mirabelliju i Fassoneu za ozbiljnu kolicinu novca za zavrsnio dio merkata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 22 jul 2017, 08:14

E nek Kalinic valja a Kane ne valja :tokralju: :clap:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jul 2017, 08:26

Kane loš potez, i još toliko platiti.Dobar igrač ali ne vrijedi više od 30 tak milki,po današnjim cijenama.Al nije mi jasno što su zapeli toliko za napadača,dovedi Kalinica,ostavi Baccu pa ako šta iskrsne do kraja prelaznog roka.Silvu stavi da bude prvi izbor u napadu.Iduće godine bi trebalo bit više napadača na pijaci,a uz to ćemo vidjeti kakav je materijal Belloti.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jul 2017, 09:05

Ja se stvarno nadam da ce danas sutra potpisati nekoga jer ovo sto rade da vec skoro 10 dana nikoga doveli nismo je uzasno :) naviknu nas da svaki dan potpisu nekoga i onda nam ovo rade :)

Nego ja bih i dalje najvise volio Aubu od svih,a ako vec ne bude moguce dovesti njega Belotti daleko ispred Kaena,nzm al ja te engleze ne cijenim bas nesto :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 09:25

Pa i prošli je put bila pauza od par dana i onda su za 5-6h dogovorili Bigliu i Bonuccia. Sad je opet bila višednevna pauza, a izvještavaju mediji da su skoro sve dogovorili za Kalinića i Sanchesa, tako da ... :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 09:28

Milannews.it: Today will be a decisive day for the Renato Sanches deal. Ancelotti has already been working favorably to get Jorge Mendes' client to Milan. Mirabelli will likely submit a €7-8m offer for a 2-year loan along with a €30m obligation to buy clause :pray:

Also, Milan and Fiorentina have reached an agreement with Kalinic at €26m. His arrival does not rule out another striker. [@AntoVitiello]

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jul 2017, 09:33

Znaci to je to,to su ta dva nova nakon pauze,e sad poslije njih treba ocekivati tog napadaca,koga ce nam dovesti,hmmm

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 09:40

Ako se uspješno završe ova dva transfera, onda opet slijedi pauza prije završna dva udarca na merkatu. Mislim da će Mirabelli i Fassone uraditi sve da dovedu jednog vrhunskog napadača, a ako ne uspiju, onda će vjerovatno dovesti nekog krilnog igrača.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 jul 2017, 10:15

Belotti haman ostaje onaj ludjak trazi 100m dobit ces za njega toliko al u limburgu mjesecu.

Auba nece nigdje bar ovaj prelazni rok. Ova ostala pojacanja mi se bas ne svidjaju. Kalinic ako bi dosao bolje bi se uklopio u ekipu nego Bacca iz taktickih razloga tako da tu nije pitanje ko je bolji.

Renato Sanchez meeh, presjedio klupu u Bayernu nista nije pokazao ono sto je sanse dobio a mnogo para ali mozda bi mogao dobro odigrati u Milanu. Svakako ako bi dosao za tih 38m kolko su ga bavarci platili po meni je to onda ok. Nekako mi se ne svidja nijedno pojacanje koje se povezuje sa Milanom osim Aube. Opet Costa nije rijesenje jer bi se desio scenarij poput Deulofea pa opet jovo nanovo u januaru. Mislim da ce doci Kalinic i neki skroz lijevi napadac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 10:25

Niti imamo razloga za kukanje niti za paniku.Merkato je daleko od svog kraja i svašta se još može desiti.Zasad je urađen veliki posao, ne samo da urađen veliki upgrade u prvih 11 već će i klupa biti jača.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 jul 2017, 10:34

Kad uradili javnu anketu navijaca/simpatizera Milana, mislim da bi preko 60% nas bilo za to da pored Kalinica ostave Baccu u timu I time zavrse pitanje napadaca, samo da dovedu jedno kvalitetnije krilo, a ako Lokateli ostaje onda vjerovatno ni ne treba veznjak (ako Sanchez nam dodje).

Bolje da se zadaju I dovedu Dembelea iz BvB I rahat su narednih godina I godina. A sigurno da u Francuskoj I Holandiji ima jos slicnih igraca na koje treba obratiti paznju I imati igrace za buducnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2017, 10:38

previše je yebiga 26 miliona za kalinića, al' haj... :zzz:

bayern izlazi u najjačem sastavu, a montela ublehe koje su pedeseta opcija na klupi, ubiće boga u njima :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 jul 2017, 10:41

Kad je utakmica i ko prenosi?

Ne kontam koji je smisao igrati sa igracima na koje neces racunati tipa Niang i Paletta? Kontam ja mnogi su tek se prikljucili nisu spremni, dizu cijenu ovima koje misle prodati bla bla pa majku mu jbem zar nije bolje neke omladince ubaciti nek imaju sta pricati da su igrali protiv Bayerna da steknu kakvo iskustvo nego ovako skinuti gace odmah sa ovim metuzalemima u ekipi (Paletta nije takav) da te trpaju kobasicari?

Ovaj Niang je ko kolera ili kuga, onaj dan kad on napusti klub predlazem slavlje 3 neradna dana praznika.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jul 2017, 10:43

Utakmica je za 40-ak minuta.I opustite se ljudi, nevažna prijateljska utakmica koja služi da se igrači malo istrče i da se isprobaju neke stvari.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2017, 10:51

znam da je nebitna tekma ali ne znam šta se ovdje može isprobavati kad ih je skoro pola rezerva, a druga polovina dobija nogu do kraja avgusta, znači skoro sve igrači koji će imati nikakvu ili malu ulogu u klubu i sa kojima nećeš naučiti nikakvu lekciju.

ako je do isprobavanja onda izvedi najjači sastav da se upoznavaju, mogu izgurati bar 45-60 minuta bez problema pa onda ubacuj ove hadalje i djecu da malo osjete teren.

a neki igrači poput nianga, što više igraju to su manje šanse da ćeš ih moći uvaliti nekome. :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 22 jul 2017, 10:57

Raja opusteno ba dobit će sigurno priliku u drugom poluvremenu, ne treba rizikovati s nekom povredom a bit će još utakmica do pocetka prvenstva:)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []