Spustiti loptu. Traziti prostor sa ovim trojcom naprijed. Rahmanovic organizator. Ivetic korektor.
PS. Prosle sezone smo imali beton odbranu, sad vec fali jedan stoper
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako uzmemo sutra - dupla kruna.hilmo je napisao/la:Jel ja to mirišem neku euforiju ovdje?
Kadusic pocinje umjesto Hodzica, Radovac umjesto Ivetica.muhamedhulk je napisao/la:Pavlovic - Bekic, Novakovic, Mihojevic, Hodzic - Ivetic, Saric - Kuzmanovic, Rahmanovic, Hebibovic - Velkoski.
Spustiti loptu. Traziti prostor sa ovim trojcom naprijed. Rahmanovic organizator. Ivetic korektor.
PS. Prosle sezone smo imali beton odbranu, sad vec fali jedan stoperDupovac npr. Ili neki drugi...
Speak for yourself.skoroalen je napisao/la:Ako uzmemo sutra - dupla kruna.hilmo je napisao/la:Jel ja to mirišem neku euforiju ovdje?
Ako ne dobijemo - LZO.
Da nas nema, trebalo bi nas izmislit.![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
0:6 u Zenici ove godinemiky_hz je napisao/la:Dobijes Zrinjski,potpise za koji dan poslije Stojcev, al valja opet u Zenicu ici tu je kraj svake euforije
hilmo je napisao/la:Jel ja to mirišem neku euforiju ovdje?

Jel to Hodzic ima nekih problema ili sta? Kadusic ima ugovor do zime, ja bih ga na tribinu ako nece produziti, ne kontam? Bice veselo sa Radovcem na sredini...kinosvra je napisao/la:Kadusic pocinje umjesto Hodzica, Radovac umjesto Ivetica.muhamedhulk je napisao/la:Pavlovic - Bekic, Novakovic, Mihojevic, Hodzic - Ivetic, Saric - Kuzmanovic, Rahmanovic, Hebibovic - Velkoski.
PS. Prosle sezone smo imali beton odbranu, sad vec fali jedan stoperDupovac npr. Ili neki drugi...
Sretno Stanojevicu, mislim da je ovo pravi pogodak.
Jos Stojcev i Dupovac i vrh ekipa.
Znači 99% ništa od ovoga. Osim ako Stojčev ne uzme bugarski pasoš do utorka.kraljlavova je napisao/la:velike su sanse da ce stojcev potpisati u utorak naclno je pristao na nase uslove pa ce mo vidjeti sta ce biti
Milose dobrodosao!MortemHz je napisao/la:
+1.Septerra je napisao/la:Milose dobrodosao!MortemHz je napisao/la:
Usput da pohvalim potez za posudbu Salcinovica i Blagojevica. Mozda jos nekog omladinca bi trebalo posuditi, npr Veladzica.
Sa ovom frizurom samo do baroltija moze.miky_hz je napisao/la:Kaze Stanojevic ,Hodza mu jaran.Garant ce ga u Walter prvo odvesti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], nedimmmm1337 i 20 gostiju.