FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.
Mesa mu je predlagao da dodje u Zelju na posubdu proteklu polusezonu ali je to propalo. Mislim da je bila info da mu se ne dolazi u nasu ligu.Dove87 je napisao/la:Sarajevo hoce Kucukovica.
Joj sjecam se kad je ovaj mali rasturao sve po Njemackoj. Bio je najbolji u Bundesligi a najmladji.
Zelji bi on bas sjeo dobro. A i mislim da bi vise volio u Zelji igrat nego u Sarajevu
Cuva Bog Zelju svog!
dizda nemoj pisat nista 2 mjeseca sestrettanzla je napisao/la:Ja koliko vidim, a nisam baš ćorav, ovo je onaj Partizan što nam je gostovao mislim 2001. kad smo slavili 80 godina postojanja. O rezultatu ne bih. Jesam li u pravu?Seyo_TM je napisao/la:mozes li druze da se objasnis...jer u protivnom je doslo do velike provalijedizda22 je napisao/la:haha cuj ovoga,zeljo-partizan prijateljska... jarane ti nemoj majke ti vise navijati za zelju...![]()
![]()
![]()
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Pitaj ovog dizdu22, on zna 100%.Omar500 je napisao/la:Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.
Šalim se, došli ljudi i rastavili nas na proste faktore. Simple as that.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
http://www.arhiva.serbia.gov.rs/news/20 ... 22937.htmlOmar500 je napisao/la:Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.
Kad se samo sjetim Stolice, bem li ga ludog...
Razumjeli smo se od startaStole iz Bora je napisao/la:Ne moras meni govoriti nego onima koji kazu da ima para. Ja sam to radi njih i napisao jer sam upoznat sta je i kako je. Pa valjda znas ..pile87 je napisao/la:Reci cu ti ja koristio se Seyn aparat i Edinov, jedino da se nije promjenilo sta u par zadnjih dana.Stole iz Bora je napisao/la:Eno vam Seye pa ga pitajte koliko para (ne)dobiju od kluba ljudi koji uredjuju sajt ..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Onda je do mene ..pile87 je napisao/la:Razumjeli smo se od starta
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
http://tm87-breza.com.ba/images/TM87Bre ... ijateljska utakmica :Bosna(V) - ŽELJEZNIČAR[/b]
Prijateljska utakmica protiv visočke Bosne koja će danas biti odigrana na stadionu Luke je dobra prilika da se vrati pozitivna atmosfera u redove Željezničara.
Opsirnije poslje utakmice !
http://tm87-breza.com.ba
Prijateljska utakmica protiv visočke Bosne koja će danas biti odigrana na stadionu Luke je dobra prilika da se vrati pozitivna atmosfera u redove Željezničara.
Opsirnije poslje utakmice !
http://tm87-breza.com.ba
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Kakva je ovo maskota iza naše momčadi 
FinaOmar500 je napisao/la:Kakva je ovo maskota iza naše momčadi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
da li neko slučajno zna gdje se ima uzeti u sarajevu ona fantom duxerica.hvala 
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?
svoj ti pos'o !
bili su nedavno salovi oni novi, a i majice "NIKOM TE NE DAMO" i "PLAVO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI" su bile nekoliko puta u zadnje vrijeme u prodaji, a kako ce se sada prodavati duksevi u sred ljeta.... Kad dodje hladnije vrijeme i zima bit ce artikli za zimu, kao sto su bile i prosle godine, majice dugih rukava, kape, kacketi itd...Grbavica moj zivot je napisao/la:Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma znam to ja imo zimuz neki problema nisam mogo nista uzet a nisam bio tu kad su bili zadnji salovi,imam ja majicu NIKOM TE NE DAMOnedaTM87 je napisao/la:bili su nedavno salovi oni novi, a i majice "NIKOM TE NE DAMO" i "PLAVO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI" su bile nekoliko puta u zadnje vrijeme u prodaji, a kako ce se sada prodavati duksevi u sred ljeta.... Kad dodje hladnije vrijeme i zima bit ce artikli za zimu, kao sto su bile i prosle godine, majice dugih rukava, kape, kacketi itd...Grbavica moj zivot je napisao/la:Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?
svoj ti pos'o !
pa ako je sad slobodan i nema kluba, moze doci malo ovdje, a kad bi mu mesa i ostali prijatelji kao sto mu je bio barbarez rekli da dodje u zelju, mislim da bi to pravo rijesenje bilo. ipak je iskoristio i profulao svoju sansu da bude najbolji jer nije otisao u dobar klub. sjecam se da je trenirao i forsirao se i htio bas da bude najboljimirzza je napisao/la:Mesa mu je predlagao da dodje u Zelju na posubdu proteklu polusezonu ali je to propalo. Mislim da je bila info da mu se ne dolazi u nasu ligu.Dove87 je napisao/la:Sarajevo hoce Kucukovica.
Joj sjecam se kad je ovaj mali rasturao sve po Njemackoj. Bio je najbolji u Bundesligi a najmladji.
Zelji bi on bas sjeo dobro. A i mislim da bi vise volio u Zelji igrat nego u Sarajevu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Eh, tekmica sa Leotarom. S tim da imamo povreda koliko sam upratio i da bi E. Čolić navodno mogao početi utakmicu, očekujem slijedeći sastav:
------------------------Šehić----------------
-----Stanić-----Kerla---Bogičević-----Radovanović
-------------Svraka/Ćulum------Savić/Ćulum
-----------Bešlija-------Zeba------E. Čolić
-------------------Rovčanin---------
Ako Leotar bude igrao bunker, a vjerovatno hoće, vidjećemo kako će se Rovčanin ponašati u datoj situaciji.
------------------------Šehić----------------
-----Stanić-----Kerla---Bogičević-----Radovanović
-------------Svraka/Ćulum------Savić/Ćulum
-----------Bešlija-------Zeba------E. Čolić
-------------------Rovčanin---------
Ako Leotar bude igrao bunker, a vjerovatno hoće, vidjećemo kako će se Rovčanin ponašati u datoj situaciji.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/li ... eznicar-10
Trenutni rezultat u Visokom je 1:0 za domacina ..
AMAR OSIM
2-0!Stole iz Bora je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/li ... eznicar-10
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Pinki tm`87
- Kontakt:
-
vjeran1987
- Kontakt:
eh ovo je vec narandzasto svijetlo i ako je drugi tim,bori li se iko od njih za dres prvog tima,da su ne znam ti kakvi ovdje ne smiju izgubiti,ali hajde idemo dalje da vidimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.