FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Konzerva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Konzerva » 22 jul 2017, 16:14

Mislim da Cenan treba jedan dobar opsiran raport dati da se zna zbog cega se nije dovoljno pojacalo.

Jer ovako bahatost i naivnost uci u evropske utakmicebi jos te izradi tamo nekakav gotal i ostanes ko popisan. Iako se znalo da ivan i miro ido, ako trwba kartu za brazil cenanu kupit uzet mu je i budi tamo cijelo ljeto i dovedi stagod kvalitetno covjece jer stvarno je zalosno kad imas u podsvvijesti da si mogao proci aika sa lendro i miro.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 22 jul 2017, 16:43

Kad ne znas da radis kako treba svake godine moras mijenjati. To nije greska raje, navijaca, vec iskljucivo kluba. Otjerat Cenana, Slavka, kondiocione ako ih ima, fizioterapeute itd. Evropu igras ekipa ti nespremna za goska a ne za Aik.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 16:56

Upravo hitno izvjestaj podnijeti ovdje!!!! Za nas 12 forumasa, eventualno svih 15 !!!! Ako ne podnesete odlazite svi!!! Hocemo izvjestaj javno na poluvremenu tekme sa Goskom. U fening sve!!! Godinama nas iz kluba informisu o svemu, i sada Vi mangupi bez rijeci. Sram Vas bilo!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 jul 2017, 16:58

Monci je napisao/la:Upravo hitno izvjestaj podnijeti ovdje!!!! Za nas 12 forumasa, eventualno svih 15 !!!! Ako ne podnesete odlazite svi!!! Hocemo izvjestaj javno na poluvremenu tekme sa Goskom. U fening sve!!! Godinama nas iz kluba informisu o svemu, i sada Vi mangupi bez rijeci. Sram Vas bilo!!!
Kol'ko para Projić? Ima li se za "na ruke"?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 16:59

Otjerati i Dinu Pekica. Dobracu takodje. Otjerati i onog momka iz obezbjedjenja, kao i onu omladinu sto clanske i godisnje radi. OTJERATI SVEEE!!! Zujo, Violina, Dzelo i Cak Norise cekamo Vas...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 17:01

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Upravo hitno izvjestaj podnijeti ovdje!!!! Za nas 12 forumasa, eventualno svih 15 !!!! Ako ne podnesete odlazite svi!!! Hocemo izvjestaj javno na poluvremenu tekme sa Goskom. U fening sve!!! Godinama nas iz kluba informisu o svemu, i sada Vi mangupi bez rijeci. Sram Vas bilo!!!
Boli me racku kolko je para Projic... Sto sigurno je Hrapovic imo nekog beka pa nije proso?
Bjezi ba reko ssm ti x puta sa tom pricom **** od mene...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 jul 2017, 17:12

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Boli me racku kolko je para Projic... Sto sigurno je Hrapovic imo nekog beka pa nije proso?
Bjezi ba reko ssm ti x puta sa tom pricom **** od mene...
Fino pitam, nešto razmišljam da si upućen pa da podijeliš sa nas 10, 15.

Nego što ti je danas, samo bi tjerao ljude.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2017, 17:13

ne daj boze da kritikujes bogom dane ljude iz kluba jer oni ako odu sutra gasi se klub :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 17:22

irfo je napisao/la:ne daj boze da kritikujes bogom dane ljude iz kluba jer oni ako odu sutra gasi se klub :lol:
Buraz tvoje kritike i razmisljanja imaju smisla na mjestu su i iskrena su. Za razliku od zastupnika managerskih interesa, ili maloljetnih fudbalskih laika. Ima tu i neki torpeder ubacen uvijek.
Kome nije mrsko, moze procitati sta i kako pisem. Konstantno ponavljam boli me racku za upravom komplet i pojedincima u njoj. Grijese mnogo, sujetni su, i tesko prihvataju kritike i savjete ocito. Mene nerviraju iskljucivo zastupnici pojedinih likova, ukljucujuci i Cak Norisa koji pisu iskljucivo iz interesa. To steti Zelji ali to njih ne zanima....
Ovi su glupi kako imaju priliku da popiske sve ali ne znaju opet bi se svi u rupe zavukli. Zujo, Kemo, Dzelo, Nijaz, Violina, Cak Norris...manager (i)

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 jul 2017, 17:27

Slazem se @Monci

Ovdje ima dezurna ekipa koja jedva ceka lose rezultate i desavanja da mogu upravo tim naborjanim dati povoda da imaju bilo sta sa klubom.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2017, 17:27

ja nemam nista protiv uprave, rade vrlo dobar posao samo da daju otkaz Slavki i kako dovedu Amara. To bi bilo perfektno i vratilo bi ih na pravi put ponovo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2017, 17:37

Nemam ni ja nista protiv Uprave. Uradili su dosta dobrih stvari i hvala im na tome. Medjutim, ko god je odgovoran za dovodjenje igraca zasluzuje kritike. Zamjena za Lendrica do sad je trebala biti dovedena. Takodjer, prvo kolo docekujemo sa dva stopera jer nam jedan ima suspenziju,a drugi lezi u bolnici operisan.
Nadam se da ce neko doci naredne sedmice,ali da taj neko nije Kajkut. [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jul 2017, 17:43

Halo nije svako na forumu a ja sto pisem pricaju svi isto van forums.Ja nemam nista ni SA upravom ni ovim onim nego me Zeljo intetesuje.Ono sto vidimo jeste da nam se i uprava i pitarcina bukvalno rugaju SA klubom,zajebavaju Nas,OD polufinala SA Sirokim do danas.Jel ti vidis ko igra za Nas klub,jel vidis da trener veze nema,jel vidis da smo skrti ko Skoti,jel vidis da ovo nije ni Z OD Zelje,a koji je cilj da iskoriste ime Zelje u svoju korist tj svoje dzepove treba li Jos ili gledas Zelju zadnjih 10 godina,ja vec 40 .

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 jul 2017, 17:49

Ima i dežurna "av av" ekipa.

UPRAVA NAPOLJE!

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 22 jul 2017, 17:55

Covjek se malo raspuco ima pravo na to, al da pola kluba treba otjerati itekako treba. Pogotovo strucni stab komplet, pa Cenana i sve ostale kojo sve ove godine nista ne rade sem sto prodaju muda za bubrege.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 jul 2017, 17:57

Fkt se na forumima drugacije pise nego sto se prica uzivo, primjera radi ja vidim da debelog brane samo po netu, o razlozima sto je to tako ne zelim da diskutujem ali je cinjenica da su raja svjesna kako stvari stoje, nadam se da ce se Grbavica prekosutra solidno popuniti, no raspolozenje medju ljudima opada i to nam je jos jedan od problema...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 jul 2017, 18:00

anonimni je napisao/la:Fkt se na forumima drugacije pise nego sto se prica uzivo, primjera radi ja vidim da debelog brane samo po netu, o razlozima sto je to tako ne zelim da diskutujem ali je cinjenica da su raja svjesna kako stvari stoje, nadam se da ce se Grbavica prekosutra solidno popuniti, no raspolozenje medju ljudima opada i to nam je jos jedan od problema...
Apsolutno tačno. Pisao sam prije dva mjeseca kada se završavala sezona i dala podrpka Petroviću da plivamo sa dva tega oko vrata, Ćenan i Slavko. To je već greška uprave.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2017, 18:05

Ogroman broj kvalitetnih mladih igraca na ovoj utakmici Radnik-Krupa, dovedeni iz raznih dijelova sirom drzave i za njih nisu placane nikakve odstete, e na takve mladice mi moramo obratit paznju i dovest ih prije nego to urade ekipe kao sto su Radnik i Krupa, svaka njima cast ali mi smo Zeljo i mi bi trebali imati puno bolji skauting od njih i naravno da smo puno pozeljnija destinacija od njih. Npr. Jasarevic, Besirevic, Serbecic, nije bas da se nije znalo za njih, samo se nije reagovalo na vrijeme a bilo je prilika itekako da se dovedu. Tako da se nadam da smo naucili lekciju sto se toga tice, imamo B tim sada, sto ne dovesti kamion igraca koji nude menadjeri svako malo i ostavit ih da treniraju sa B timom sedmicu ili mjesec, pa da vidimo ima li iko kvalitet, ako neko zadovolji super, dobio si mladog kvalitetnog igraca, ako ne nikom nista.
Prije su se vazda dovodili igraci na probu pa se pokaze neko ko dobar i zasluzi ugovor, a sad nema nikoga na probama, nije sramota dovodit 5-10 igraca na probu, nismo mi klub koji placa odstete pa da je jedini nacin da dovedes igraca da ga potpises prije nego se trener na treningu uvjeri u njegov kvalitet. Sjetimo se i da je Slavko kad je tek doso prico o tome da nece niko potpisat bez probe, pa nam se svima svidjelo kad je to reko, a onda na kraju nista od toga.
Cenan svaki dan dobije od raznih menadzera milion ponudjenih igraca, i trebo bi umjesto odbijanja fino da kaze tim menadzerima hajde dovedite igraca na trening sa B timom pa cemo vidjeti ima li kvalitet. Od 50 takvih nace se sigurno barem jedan da ce valjat.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 jul 2017, 18:07

Sve otjerati, prvo clana Uprave sa foruma :opaopa: . Neko je morao glavom platiti radi drugu godinu zaredom neispunjenih ciljeva. Svugdje na svijetu stvari stoje tako izuzev kod nas. Jasno mi je bilo kako vjetrovi pusu nakon poraza u Stokholmu. Odmah se dezurna ekipa javlja sa spikom da je dobro, da su zadovoljni, da nismo mogli nista protiv giga bogatih Svedjana. Kod nas nesto ne stima, govori to i ponasanje igraca na terenu, a sto vise se gura pod tepih gore po klub.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 22 jul 2017, 18:13

Šteta što nismo uspjeli dovesti ovog Jašarevića.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, epidemija, Faraon iz Visokog, Hrasno15, Lecler i 81 gost.