tutankamon1905 je napisao/la:Znaci opet imamo igraca za dvije ekipe. Istina, prva je malo slabija nego dogodine, al samo dok se jos malo ne uigramo, a onda jaooooo.
Zna li se ista za Handzica ocemo ga cekat 2 mjeseca da dodje u red il je odma spreman za igru
Ne izgleda zapusteno, dapače...onako odokativno...
Kao sto Baka rece, nije sigurno da ce igrati na Kosevu, ali vjerujem da ce biti u kadru za SB...
Mozda ce nekima, iz ove danasnje perspektive, zvucati malo smijesno-mislim da nismo nista slabiji nego prosle sezone...
Barisic nije nista losiji def. vezni nego Petrak, ustvari mislim i da je bolji, i da ce to dokazati ove sezone... takodjer kao i on moze igrati stopera..
Vjerujem u Cavara, moze dostojno zamjeniti Tomica i eksplodirati ove sezone, on je sljedeca velika prica nasega kluba...nemojmo zaboraviti da je ovaj imao i losih nastupa prosle sezone, samo se to zaboravi kada se ostvari uspjeh...
Handzic je za razliku od Mesanovica istinska spica, nije kao on priuceni napadac, nadavat ce se golova sigurno...
Lastro umjesto Graovca, po meni Neven je odlican, nista slabiji stoper od Graovca...imponira pojavom i sigurnoscu u zadnjoj liniji...
Jedino ako ode Piric, malo teze cemo ga nadomjestiti...ali on je jos uvijek tu u kadru, mozda i ostane, ko ce ga znati...
Ostale odlaske nema potrebe ni komentirati...
A vidjeli smo u dvomecu sa Mariborom da imamo jos dobrog materijala, Pezer i Perisic npr..
Ni malo ne sumnjam u ovu momcad, idemo po sestu titulu!