FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba im na svaku odgovorit. Šutnja je najgora. I Onako nas je. Ebu
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Pa poruka je jasna, sa njihove strane ne j.ebu da Slobodu izvjeste o odlukama bilo kakvim vezano za ovu utakmicu a tice nas se pa koliko god da ljudi ide. Druga poruka da mase strane je da nećemo šutati i trpiti bilo kakve nakane ucherivanja sa njihove strane pa sta god bude. Sutao ne sutao oni ti ga suknu! Mislis da savez vec danas ne zna koja dva kluba samo mogu osvojiti titulu. Ostali STOPsolinas je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:. .Inace u Listicu se spremalo oko 1000 Fukara . . .al et zajebo ih je savez![]()
![]()
Nizak udarac. ...
Salu na stranu stvarno ne vidim svrhu ovog saopstenja samo ce nas opet kazniti ionako nas mrze.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Neka su izasli u javnost s ovim, pa tamam da i niko nije htio ici dole. Jednostavno ne mozes biti toliko nesluzben a krovna si kuca fudbala u jednoj drzavi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Donesena je odluka o kažnjavanju FK Sloboda Tuzla sa novčanom kaznom od 1.000.00 KM, a razlog je prekršaj iz člana 76. stav 1..tačka i odnosi se na odstupanje od rokova u postupku licenciranja, odnosno dostave dokumentacije za takmičarsku 2017/18. Novčanom kaznom od 500,00 KM kažnjen je i predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović, također zbog odstupanja od rokova u postupku licenciranja, odnosno dostave dokumentacije za takmičarsku 2017/18.
Pa nije ni počela sezona...

Pa nije ni počela sezona...

Rat savezu nadam se da ce se i ostali klubovi pridruziti Slobodi jer ovaj savez se ponasa kranje bahato i neprofesionalno prema klubovima !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sta su nasi uradili povodom slucaja Asima Zeca,savez se jos nije ocitovao za ovaj slucaj,hoce li se ici dalje ili ce biti kao da nista nije bilo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja se iskreno nadam da ce ici dalje jer se nema sta izgubiti, i ovako i onako je Savez protiv nas. Posalji na sportski sud i uzivaj. Dosta je bilo bahacenja kojekakvih celnika, udruzenja i manadzera, kao da nam nije dovoljno sto se nasi predsjednici bahate.harry_90 je napisao/la:Sta su nasi uradili povodom slucaja Asima Zeca,savez se jos nije ocitovao za ovaj slucaj,hoce li se ici dalje ili ce biti kao da nista nije bilo ?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Sutra bod najmanje 

Bit ce isto kao i sa potjernicama i slicno. Znaci pojeo vuk magarca. Samo predstava za javnostRimes87 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce ici dalje jer se nema sta izgubiti, i ovako i onako je Savez protiv nas. Posalji na sportski sud i uzivaj. Dosta je bilo bahacenja kojekakvih celnika, udruzenja i manadzera, kao da nam nije dovoljno sto se nasi predsjednici bahate.harry_90 je napisao/la:Sta su nasi uradili povodom slucaja Asima Zeca,savez se jos nije ocitovao za ovaj slucaj,hoce li se ici dalje ili ce biti kao da nista nije bilo ?

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Danas očekujem jagodicinu apaurin igru kojom cemo smiriti listicane i iz kontri do pobjede 

Jedno je sigurno,Jagodić otkako je došao nema igru!!KomunistaTZ je napisao/la:Danas očekujem jagodicinu apaurin igru kojom cemo smiriti listicane i iz kontri do pobjede
Danas je prilika da vidimo jel se popravio,analizirajući svoje silne greške!
DRŽAVA TUZLA!!
jbat ce nas Siroki Brijeg 3-0
ocekuje se orgijanje tuzlaka, staregarde i woblyja na temi, ovoj ili onoj :kafa:
ocekuje se orgijanje tuzlaka, staregarde i woblyja na temi, ovoj ili onoj :kafa:
Chinaglia je napisao/la:jbat ce nas Siroki Brijeg 3-0
Ubit ce nas ljudi po desnoj strani gdje ordinira veliki talenat Todorovic, jos ako i Smajic bude na terenu bit ce 

Danas je dan za pobjedu
bez pardona samo jako samo u kost 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sve mislim slatinash piše. Vraćaj onog sa utokom.Chinaglia je napisao/la:jbat ce nas Siroki Brijeg 3-0
ocekuje se orgijanje tuzlaka, staregarde i woblyja na temi, ovoj ili onoj
A to da će nas dobit je velika vjerovatnoća. Neće se niko zbog toga ljutit. Znamo realno da dometi ove ekipe nisu veliki. I neće biti orgijanja, osim u slučaju naše pobjede.
Jedino što revoltira su opet ove Vladine izjave prvo da idemo pobijedit sa ofanzivnom igrom, pa onda da ćemo probati uzeti barem bod, da ćemo nametnuti svoju igru...koju igru, nikad je nismo ni imali pod njim. Nedefinisan je malo. Al hajde, njegov sud počinje od danas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja fakat neznam odakle ovolika kolicina negativne energije na ovom pdf-u. Kad bi bilo sve savrseno ovde no se nasao razlog za kukanje.Izgleda da se to prenosi i na klub,pa zato i ne moze se nista osvojiti.Ubismo smo se mi crnjacima. 

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Druže ovdje je uvjek negativa, kad smo bili viceprvaci države i igrali finale kupa isto su bili crnjaci, sta te iznenađuje.meecko je napisao/la:Ja fakat neznam odakle ovolika kolicina negativne energije na ovom pdf-u. Kad bi bilo sve savrseno ovde no se nasao razlog za kukanje.Izgleda da se to prenosi i na klub,pa zato i ne moze se nista osvojiti.Ubismo smo se mi crnjacima.
Što se tiče današnje tekme nisam neki optimista, bio bih prezadovoljan sa bodom, a o sva 3 da ne pričam.
Idemo jako i defanzivno, pa šta bude... Jer Vlada drugačije i ne umije

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi sa ovom upravom necemo nista osvojiti niti cemo biti blizu da osvojimo ove sezone ne jer neko kuka na kafama, forumu, drustvenim mrezama vec jer nemamo igre i nemamo dovoljno kvaliteta. Mozes ti biti pozitivan maksimalno ali nema igre na terenu, ne uzimaju se bodovi dobrim vibracijama.meecko je napisao/la:Ja fakat neznam odakle ovolika kolicina negativne energije na ovom pdf-u. Kad bi bilo sve savrseno ovde no se nasao razlog za kukanje.Izgleda da se to prenosi i na klub,pa zato i ne moze se nista osvojiti.Ubismo smo se mi crnjacima.
A ja sam danas maksimalno pozitivan i sa nadom da Sloboda uzima bodove u Sirokom.

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 jul 2017, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bice tesko veceras,nadam se barem bodu,jer Siroki je umoran od meca u europskoj ligi,valjda to Jagodic iskoristi,ako ne ,on vec ima izgovore kako je Siroki vec u takmicarskoj formi,mi smo pokusali bla bla,ali nista,idemo dalje,okrecemo se narednom kolu .. standardna njegova izjava i nadam se da je podigao igru na veci nivo,jer ono sto smo gledali proslu polusezonu nije licilo ni na sta.. osim mozda meca protiv Sarajeva kada smo ih dobili na Tusnju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.