FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Skrivena poruka. Arelinho valja a Aki ne.arelinho je napisao/la:Ima nas koji ćemo dati pa i da igramo bez napadača.akisarajevo92 je napisao/la:Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Ružno, jako ružno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne pišem ja skrivene poruke, a i ne odlučujem ko valja a ko ne valja.Neandertalac je napisao/la:Skrivena poruka. Arelinho valja a Aki ne.arelinho je napisao/la:Ima nas koji ćemo dati pa i da igramo bez napadača.akisarajevo92 je napisao/la:Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Ružno, jako ružno.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ok samo to idući put malo bolje upakuj da ne izgleda kako navijaču koji ima problem sa napadačkim kadrom dovodiš u pitanje ljubav prema klubu. A nisi jedini i o ovome sam pisao, opasna teza; ako se ne slažeš nisi "pravi" navijač ili se ide tako daleko da de ti ljudi označavaju kao navijači koji jedva čekaju poraz.
Nije lijepo, složit ćeš se vjerujem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znam jel postavljano danas, nisam vidio.
Još jedan stručnjak je govorio o ovom problemu, a u pitanju je Amar Osim, koje je istakao da su svi osim Sarajeva ispali od boljih ekipa.
”Svi su ispali od boljih, osim Sarajeva, oni su mogli više protiv Zarije, ali eto na kraju im se nije dalo. Zrinjski se dobro nosio sa Mariborom , fulili su penal u prvoj utakmici, a u uuzvratu Maribor postigne slučajni gol i tako eliminiše Zrinjski. AIK je bolji od Želje, a Široki da je izdržao još pet minuta da ne primi pogodak, mogao je i proći Aberdeena.”
Osim se osvrnuo na proeđenje prvaka država, a kasnije je govorio i o Željezničaru, te prodaji igrača pred samo odigravanje utakmica.
”Što je to Maribor bolji od Zrinjskog. Ruku na srce ova ekipa Maribora uopšte nije na onom nivou na kojem su bili kada je Željezničar igrao sa njima. Na terenu smo vidjeli da su Plemići bolji, možda nam to bude signal za ubuduće” rekao je Amar i dodao:
”Željo je protiv Zete bio bolji i prošao dalje. svi komentarišu prodaju Lendrića, ali to je neminovnost. Jer klubovi od prodaje igrača i novca od UEFA-e žive čitavu sezonu. Mizerni budžeti ih tjeraju na takve stvari, ali problem je što kad ode Lendrić iza njega ostanu tri rupe a ne jedna.”
Osim je za kraj govorio o ulaganjima u ekipe, odnosno dovođenju atraktivnih sponzora.
”Sve je stvar koliko vam je to nešto bitno, u ovom slučaju konkretno fudbal. Ako vam to ne predstavlja značaj, kao što trenutno ne predtavlja, onda imate ovakve situacije. Pogledajte Vardar, imaju odličnog sponzora, ne nisu to u pitanju milijarde, već nekoliko milona, ali sa tim novcem možete napraviti tim, koji uz malo sreće pravi iskorake. O Dinamu ili Rijeci da ne pričam, a sada i Osijek ima odličnog sponzora, i mogu puno napraviti, jer bez jakog sponzora nemate ni napretka”, zaključio je Amar Osim za Dnevni avaz.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 22 jul 2017, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa i meni je glupo izgledao njegov post koji kada pogledaš ispada: nisu doveli napadača što bi ja došao na utakmicu. I ja sam nezadovoljan igračkim kadrom i znam da će biti patnja da se izbori europa, ali nikad nije bilo kod mene upitno da li ću doći na utakmicu u ponedeljak.Neandertalac je napisao/la:Ok samo to idući put malo bolje upakuj da ne izgleda kako navijaču koji ima problem sa napadačkim kadrom dovodiš u pitanje ljubav prema klubu. A nisi jedini i o ovome sam pisao, opasna teža; ako se ne slažeš nisi "pravi" navijač ili se ide tako daleko da de ti ljudi označavaju kao navijači koji jedva čekaju poraz.
- Neandertalac
- Kontakt:
A možda je učesnik svih akcija koje je klub organizirao, redovan gledalac i samo isfrustrirani navijač kojem se neki potezi oko igračke križaljke ne sviđaju pa postavlja pitanje je li to, to.
Može i ovako, zar ne.
Može i ovako, zar ne.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobit cemo GOSk, ali za Mladost nosam siguran. Mulalic ce ih napaliti, njemu bi pobheda bila draza nego Evropa sa Decicem.
- MocMahale444
Gdje ces to reci za covjeka kojem je Zeljo sve. Pripremat ce ih za nas kao i za svaki drugi klub osim mozda Sarajeva. Tu ide posebna metoda pripreme. [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidis da spavaju na terenu ni kuci ne idu.
Kosti ce ostaviti protiv pitara, sa nama malo blazi ritam.
Kosti ce ostaviti protiv pitara, sa nama malo blazi ritam.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Nacin na koji je otjeran probudit ce u njemu nesto sto svi imamo. Prkos i ponos. Najsladje je kad se osveta servira hladna. Nema covjeka koji na taj nacin ne razmislja i zato u tu utakmicu moramo uci kao da derbi igramo sa konama.LjoZee je napisao/la:Gdje ces to reci za covjeka kojem je Zeljo sve. Pripremat ce ih za nas kao i za svaki drugi klub osim mozda Sarajeva. Tu ide posebna metoda pripreme. [emoji3]
- MocMahale444
Nece mu se valjda diciplavousrcu je napisao/la:Nacin na koji je otjeran probudit ce u njemu nesto sto svi imamo. Prkos i ponos. Najsladje je kad se osveta servira hladna. Nema covjeka koji na taj nacin ne razmislja i zato u tu utakmicu moramo uci kao da derbi igramo sa konama.LjoZee je napisao/la:Gdje ces to reci za covjeka kojem je Zeljo sve. Pripremat ce ih za nas kao i za svaki drugi klub osim mozda Sarajeva. Tu ide posebna metoda pripreme. [emoji3]
Sad ozbiljno, "Najsladje je kad se osveta servira hladna" ako je tako (nadam se da nije) onda on ili ko to radi nije navijac Zelje nego je sve prazna prica. Pisam se na navijaca koji kaze da zivi za klubu (voli klub) i onda ga tuzi hladnokrvno klub ko iz pycke.
Jos sam procitao jedan forumas koji je napisao i ja bi tuzio klub kao Bogicevic
Sad neke osvete e svasta na ovom dunjaluku ima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kome ce Zeba proslijediti kapitensku u ponedjeljak jer Bogicevic ne igra ? [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Mulalicevu ljubav prema Zelji svi znamo. Tu nema diskusije, ali reci da nece zapeti kao nikad do sada i uciniti sve da se "osveti" zbog tjeranja iz kluba je naivno. Ako bude trebalo spavat ce na terenu nakon svakog prekrsaja samo da nulu izvuce. I nema tog covjeka koji se ne bi tako ponasao. Nismo se prijateljski rastali, sjeti se njegivih izjava nakon razlaza.MocMahale444 je napisao/la:Nece mu se valjda diciplavousrcu je napisao/la:Nacin na koji je otjeran probudit ce u njemu nesto sto svi imamo. Prkos i ponos. Najsladje je kad se osveta servira hladna. Nema covjeka koji na taj nacin ne razmislja i zato u tu utakmicu moramo uci kao da derbi igramo sa konama.LjoZee je napisao/la:Gdje ces to reci za covjeka kojem je Zeljo sve. Pripremat ce ih za nas kao i za svaki drugi klub osim mozda Sarajeva. Tu ide posebna metoda pripreme. [emoji3]![]()
Sad ozbiljno, "Najsladje je kad se osveta servira hladna" ako je tako (nadam se da nije) onda on ili ko to radi nije navijac Zelje nego je sve prazna prica. Pisam se na navijaca koji kaze da zivi za klubu (voli klub) i onda ga tuzi hladnokrvno klub ko iz pycke.
Jos sam procitao jedan forumas koji je napisao i ja bi tuzio klub kao Bogicevic![]()
Sad neke osvete e svasta na ovom dunjaluku ima.
- MocMahale444
Ima motiva za to ali gdje ce/s se svetiti klubu kojeg volis a to je upravo Sablja govorio, cisto sumnjam da ce se Edis svetiti i postupiti kao neki igraci koji nose sad kapitensku.plavousrcu je napisao/la:Mulalicevu ljubav prema Zelji svi znamo. Tu nema diskusije, ali reci da nece zapeti kao nikad do sada i uciniti sve da se "osveti" zbog tjeranja iz kluba je naivno. Ako bude trebalo spavat ce na terenu nakon svakog prekrsaja samo da nulu izvuce. I nema tog covjeka koji se ne bi tako ponasao. Nismo se prijateljski rastali, sjeti se njegivih izjava nakon razlaza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Pregrubo sam se izrazio, trebao sam pod navodnike staviti. Znas o cemu govorim. Trebamo zapeti i mi kao sto ce oni.MocMahale444 je napisao/la:Ima motiva za to ali gdje ce/s se svetiti klubu kojeg volis a to je upravo Sablja govorio, cisto sumnjam da ce se Edis svetiti i postupiti kao neki igraci koji nose sad kapitensku.plavousrcu je napisao/la:Mulalicevu ljubav prema Zelji svi znamo. Tu nema diskusije, ali reci da nece zapeti kao nikad do sada i uciniti sve da se "osveti" zbog tjeranja iz kluba je naivno. Ako bude trebalo spavat ce na terenu nakon svakog prekrsaja samo da nulu izvuce. I nema tog covjeka koji se ne bi tako ponasao. Nismo se prijateljski rastali, sjeti se njegivih izjava nakon razlaza.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakva gospoda. Ne bi svoje pare tražili.
Respekt.
Ovo većinom najvjerovatnije piše omladina koja od radnog staža ima kupljenje papirića i lišća oko škole. Ostali koji rintaju na ovom pravom hebenom vaktu znaju kako je krvav dinar i teško ga zaraditi a porodična raja još i više. Ja lično bi za milju odero poslodavca a za nešto više sami Bog zna.
Još kada bi mi poslodavac obećao "nešto" pa prekršio, mrka kapa.
Respekt.
Ovo većinom najvjerovatnije piše omladina koja od radnog staža ima kupljenje papirića i lišća oko škole. Ostali koji rintaju na ovom pravom hebenom vaktu znaju kako je krvav dinar i teško ga zaraditi a porodična raja još i više. Ja lično bi za milju odero poslodavca a za nešto više sami Bog zna.
Još kada bi mi poslodavac obećao "nešto" pa prekršio, mrka kapa.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.