AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ima li negdje snimak tekme?
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ma Niang ih sve izdominirao, to ti je ukratko i najbitnije što si mogao vidjeti, nemaš potrebe da gledaš snimakmuxa je napisao/la:Ima li negdje snimak tekme?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nazalost radio nisam mogao gledati,vidim izdominirali smo ih,al treba sve to uzeti sa rezervom jer sve si to prijateljske tekme tako da,ali svakako je fino vidjeti da smo ih natrpali
vidim Niang izdominirao ko zna mozda ga Montela zadrzi na nasu veliku radost 
Sad se lagano vratiti u europu i pripremiti za prvu zvanicnu tekmu u europo ligi,taman da se jos bolje uigraju
Sad se lagano vratiti u europu i pripremiti za prvu zvanicnu tekmu u europo ligi,taman da se jos bolje uigraju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mirabelli" Nismo jos nista uradili, ekipa nije kompletirana.Ali imamo vremena do kraja augusta, tako da ne zurimo."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prijateljska i sve to stoji, no prije smo ocekivali da cemo primit 4 komada sa kombinovanim sastavom, nego nesto drugo
Rodriguez, Kessie i Crutone daleko najbolji.
Donnarumma i Conti nesto ispod ocekivanog nivoa, ostatak ok.
Cutronea treba svakako drzati u rotaciji i ne dovoditi Kalinica, zbog takvih anonimusa smo i prisiljeni dovesti 15 novih igraca. Nikakve posudbe, ni njemu ni Locatelliju, neka ih kod nas. Draze mi je Crutonea, dijete Milana gledat, nego Kalinica i njegovu mazlumsku facu....
Rodriguez, Kessie i Crutone daleko najbolji.
Donnarumma i Conti nesto ispod ocekivanog nivoa, ostatak ok.
Cutronea treba svakako drzati u rotaciji i ne dovoditi Kalinica, zbog takvih anonimusa smo i prisiljeni dovesti 15 novih igraca. Nikakve posudbe, ni njemu ni Locatelliju, neka ih kod nas. Draze mi je Crutonea, dijete Milana gledat, nego Kalinica i njegovu mazlumsku facu....
Sta je sa Donarumom? Ljudi jednom sutali po golu i skino to?!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- LegendKiller
- Kontakt:
Mislim da su ljudi još uvijek pod utiskom njegovih gluposti oko produženja ugovora, pa mu traže dlaku u jajetu. Osim tog jednog suta drugog posla nije imao, tako da je glupo reći da je bio loš ili dobar.amstaff je napisao/la:Sta je sa Donarumom? Ljudi jednom sutali po golu i skino to?!
Također sam mišljenja da Cutronea treba ostaviti, a Kalinića uopće ne treba dovoditi. Ako će dovoditi top napadača onda sam za, ali dovesti Kalinića a ovog malog poslati na posudbu bi fakat glupo bilo. Isto tako i za Lokatelia, ako će dovesti top veznog onda ga treba dati na posudbu, a dovesti npr badelja ili Renata Sanceza a Loka poslati na posudbu bi fakat bilo glupo.
Bolji igrači će postati ako budu u dobroj ekipi ulazili sa klupe nego da odigraju 30 tekmi u nekom bezveznom klubu u kojem samo mogu stagnirati.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ne vjerujem u to... Fotomontaza, cijeli zivot je u Milanu i ne bi tako pisao protiv svog kluba
Pusti trola ba. Sad je i Bonuci talasika kao i svi ostali koji napustise juve a kleli su se u njih. Koja samo promjena misljenja tu vlada za ne povjerovati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlCapitano
- Kontakt:
Da je meni živjeti u svom svijetu i kreirati svoje istine bez truna realnosti kao ti...milanist je napisao/la:Pusti trola ba. Sad je i Bonuci talasika kao i svi ostali koji napustise juve a kleli su se u njih. Koja samo promjena misljenja tu vlada za ne povjerovati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LegendKiller
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto uopće reagujete na ovakve stvari koje su očita provokacija. Neka napiše, dobije fino ignor, i neka se vrati plačući na svoju temu.
Zanimljivo je, a to samo govori koliko smo veliki klub, da nam temu često posjećuju navijači drugih klubova van italije. Recimo ja nikada nisam bio na temi Bajerna ili Arsenala.
Zanimljivo je, a to samo govori koliko smo veliki klub, da nam temu često posjećuju navijači drugih klubova van italije. Recimo ja nikada nisam bio na temi Bajerna ili Arsenala.
Super cvrsta odbrana juventusa bez Lea 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kontakti za Sanchesa se i danas nastavljaju, te se ponovo otvaraju pregovori za Aubameyanga.Igrač želi u Milan i uradit će sve što je do njega da do toga i dođe. Milan je spreman ponuditi maksimalno 70M za njega, sad je na čelnicima Dortmunda da razmisle o mogućoj ponudi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovaj vam je Kurt0ne vec sad bolji igrac od Kalinica, stvarno ne vidim potrebu da se vasi natezu za hrvata. A treba vam jedan ofanzivni vezni, ali gotov igrac a ne Sanchez koji ce mozda a mozda i ne postati klasa. Rodriguez je strasno pojacanje...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da se nas pita, doveli bi Aubu, ostavili Cutrone-a i uz Sanchesa doveli još jednog veznog tipa Fabregas ili neko sličan njemu.Ali očito da Montella tu ima nešto drugačije zamisli.
Imamo Nianga kud ces dalje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kako ne trebaju brinuti porazi tako ne trebaju ni pobjede da izazivaju euforiju... To je Milan i to su pripreme. Prava slika će se vidjeti tamo u 10. mjesecu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje nije bilo euforije pola decenije već.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam cemu sprdnja s ovim momkom, nije nemoguce da u pravom okruzenju, sa pravim saigracima, od njega bude u najmanju ruku dobar igrac. Upotrebljiv je na vise pozicija i ako je u stanju ono raditi od Bayernove odbrane, onda moze igrati protiv svakog na svijetu.milanist je napisao/la:Imamo Nianga kud ces dalje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.