Pregrubo sam se izrazio, trebao sam pod navodnike staviti. Znas o cemu govorim. Trebamo zapeti i mi kao sto ce oni.MocMahale444 je napisao/la:Ima motiva za to ali gdje ce/s se svetiti klubu kojeg volis a to je upravo Sablja govorio, cisto sumnjam da ce se Edis svetiti i postupiti kao neki igraci koji nose sad kapitensku.plavousrcu je napisao/la:Mulalicevu ljubav prema Zelji svi znamo. Tu nema diskusije, ali reci da nece zapeti kao nikad do sada i uciniti sve da se "osveti" zbog tjeranja iz kluba je naivno. Ako bude trebalo spavat ce na terenu nakon svakog prekrsaja samo da nulu izvuce. I nema tog covjeka koji se ne bi tako ponasao. Nismo se prijateljski rastali, sjeti se njegivih izjava nakon razlaza.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakva gospoda. Ne bi svoje pare tražili.
Respekt.
Ovo većinom najvjerovatnije piše omladina koja od radnog staža ima kupljenje papirića i lišća oko škole. Ostali koji rintaju na ovom pravom hebenom vaktu znaju kako je krvav dinar i teško ga zaraditi a porodična raja još i više. Ja lično bi za milju odero poslodavca a za nešto više sami Bog zna.
Još kada bi mi poslodavac obećao "nešto" pa prekršio, mrka kapa.
Respekt.
Ovo većinom najvjerovatnije piše omladina koja od radnog staža ima kupljenje papirića i lišća oko škole. Ostali koji rintaju na ovom pravom hebenom vaktu znaju kako je krvav dinar i teško ga zaraditi a porodična raja još i više. Ja lično bi za milju odero poslodavca a za nešto više sami Bog zna.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba biti realan i ne gledati na stvari sa nase navijacke strane. Bogicevic je na pravdi Boga sklonjen i normalno je da trazi svoja prava. Mozda nacin nije prikladan, ali ko zna kako bismo se mi ponasali da smo u njegovoj kozi bili.Neandertalac je napisao/la:Kakva gospoda. Ne bi svoje pare tražili.
Respekt.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo za "mudrace" koji sada prizivaju "djecu" i relaksiraju pritisak sa mladim igračima što je pravo degutantno, cinično i neiskreno jer su većina njih tu djecu gurali u stranu da bi se navijači zadovoljili "polovnjacima" koji su deset puta skuplji.
Post iz 2016. Ima ih još stotinu sigurno čak i dosta, dosta starijih, trubio, molio, upozoravao i bio pljuvan zbog tog. Osporavan, ponižavan.
Levati...
Post iz 2016. Ima ih još stotinu sigurno čak i dosta, dosta starijih, trubio, molio, upozoravao i bio pljuvan zbog tog. Osporavan, ponižavan.
Levati...
Neandertalac je napisao/la:Moramo imati strategiju koja je dugoročno gledano najbolja i najisplativija po Klub.
Mi imamo najbolji omladinski pogon u zemlji koji je odgojio neke od najboljih pa i najbolje. Ne korištenje tog potencijala na adekvatan način za mene nema nikakvog smisla.
Mladi igrači moraju dobijati više šanse i mora im se više vjerovati tj vjerovati u naš omladinski pogon prije nego igračima "upitnih" kvaliteta.
Najbolje rezultate u našoj istoriji smo ostvarivali upravo sa igračima i trenerima iz Naše kuće. Zašto se sada ne slijedi taj put, već se naša djeca a samim tim i klub na neki način omalovažavaju? Ta priče, "ne mogu da se nametnu" je najveća podvala u cijeloj priči. Jedan Lazić za kojeg je bilo evidentno da je "flop" nakon prvog treninga dobije više šanse za igri nego sva naša djeca zajedno u tekućoj sezoni, ako ne računamo Vecu i Memiju koji su tu malo duže. Nametnuo se?
Ne radimo dobro. I ove posudbe nisu baš najpametniji potez. Bar neke od njih. Gdje šaljemo mi tu djecu? Kakve uslove imaju u tim klubovima, kakva je sredina za razvoj mladih igrača, hoće li napredovati, poboljšati se, sa kojim stručnim kadrom će raditi?
Kompleksna je to stvar.
Dalje, što je i Irfo@ spominjao, kakvu poruku šaljemo budućim mladim igračima koji potpisuju ugovore?
Ne vide se djeca, roditelji, nemaju perspektivu jer su unaprijed lošije pozicionirani a što je najtuznije trebalo bi biti obrnuto.
Treba Naše dijete da ima prednost, da je sretno, dobro plaćeno i samim tim njegov razvoj će biti bolji, brži, kvalitetniji. To je najbitnije, dugoročno jer kao klub samo tako možemo opstati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema bez nase djece nista. Nisam ja da se guraju na silu, ali ako nisu bolji nisu ni slabiji od mnogih koji sada igraju i koji su kroz tim prodefilovali zadnje dvije godine.
Sutra ekipa neka odigra x s Goskom da smirom otjeramo Petrovica a onda se okrenuti nekom nasem treneru i nek cumura..
Cuj da odigramo X samo da bi Slavko otisao.[emoji38]
E ne mogu da vjerujem.
E ne mogu da vjerujem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jok eto treba da gledam patnju s njegovom masnom platu sto ide preko ledja kluba. Ako ne vjerujes ne komentarisi da bi pisao samo nesto..
A da li stvarno mislis da bi on dobio otkaz kad bi mi sad (ne daj Boze ) kiksali protiv GOSK-a ? Kad nije dobio otkaz nakon izgubljenog derbija i titule ne bi sigurno ni nakon kiksa u prvoj utakmici u prvenstvu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve će to Miske pozlatiti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Aldin u svom stilu, nije mu prvi put.LjoZee je napisao/la:Cuj da odigramo X samo da bi Slavko otisao.[emoji38]
E ne mogu da vjerujem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece Petrovic dugo na klupi ostati. On plese po tankom ledu i prvi kiks znacit ce njegov kraj. Izgubio je svlacionicu, a to znaci samo jedno, kraj price.
Yebem ja onda takvu svlacionicu koja svako malo bojkotuje trenera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sve si u pravu, ali vidio si i u Svedskoj ponasanja Blagojevica kad je izlazio. Dodaj tu i desavanja na kraju sezone i sve je jasno.Virtu4l je napisao/la:Yebem ja onda takvu svlacionicu koja svako malo bojkotuje trenera.
Jos davno smo zakljucili da je to bagra i da nema Zeljovca s glave.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledaj navijača Želje mole Boga da zijanimo na Grbavici
Slična priča kao i prije tekme sa Zrinjskim u Mostaru. Sve je spremno čeka se. Kako ovi glupani ne znaju da Vas u mišje rupe zakucaju i da nikada više ne ispužete napolje.
Ima problema u svlačionici, ali nisu oni nerješivi. Ako u prvih 11 ubaciš Kemu, Sinana, Žeru, pa i Šabana riješio si probleme. Veca kapiten, Projić tek stigao, kao i Graovac, Siniša ostane sam pa se ušuti ko pičić, Zakarić, Zec nisu dio "ekipe" i eto ga. Ne sumnjam da bi i u igri uživali, a da rezultat uopšte ne bi bio upitan...na žalost ovih "navijača" koji poraze priželjkuju i očekuju...
Ima problema u svlačionici, ali nisu oni nerješivi. Ako u prvih 11 ubaciš Kemu, Sinana, Žeru, pa i Šabana riješio si probleme. Veca kapiten, Projić tek stigao, kao i Graovac, Siniša ostane sam pa se ušuti ko pičić, Zakarić, Zec nisu dio "ekipe" i eto ga. Ne sumnjam da bi i u igri uživali, a da rezultat uopšte ne bi bio upitan...na žalost ovih "navijača" koji poraze priželjkuju i očekuju...
ne moze niko ko navija za zelju pozelit negativan rezultat svom klubu pa makar ne znam sta se izrodilo iz toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne bi trebo sutra Kemo pocinjat tekmu da ne izgori, bolje jos jedno 2 godine na klupi da bude da vidi malo od bogicevica kako to treba izgledati na terenu i na treninzima pa cemo ga pocet dozirat kad bude imo jedno 23 godine po malo, mogo bi do 30 godine u prvu postavu ako se bude razvijo kako treba.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako ste dva puta banovani znaci da niste dobrodosli na forum. Zamolit cu ostale da ne vrijedjaju i da drze diskusiju u normalnom tonu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jedva čekam taj sastav za sutrašnju tekmu. Bit će izmjena.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.