FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na Koševo, igra Saraj'vo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Hocete da vam kazem ko ce veceras 3 gola madjarima uvaliti? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krsteee
-
- Kontakt:
Na vrijeme došao sa odmora.
Nova sezona, ista situacija kao prije.
Ekipu nismo kompletirali ali "spremno" ulazimo u novu sezonu. Smatram da nismo ništa jači ali niti slabiji, opet to je za klub kao što je FK Sarajevo poražavajuća činjenica jer svi znamo kako smo igrali i izgledali prošlu sezonu.
Šta očekivati? Patnju, nerviranje, lošu igru jer nismo adekvatno pupunili ekipu, krpljenje iste je rezultat patnje i ne konstantnosti što će i rezultirat često kiksevima, kao što smo i navikli. Što se tiče naših konkurenata, tu je to u pet deka, ponovo najviše šansi dajem Zrinjskom, malo se ističu bez obzira na odlazak dosta igrača iz prvih 11.
Nadam se iskreno da će se ekipa dodatno pojačati da popunimo te rupetine što imamo na poziciji stopera, veznog, pa i lijevog beka. Prvenstvno počinje, treba požuriti, kasno će biti kada drugi naprave zaostatak.
Da li sam zadovoljan prelaznim rokom? NISAM. Stanjem u klubu? NISAM. Vođenjem kluba? NISAM. Igračkim kadrom? NISAM.
Ali nadam se najboljem, neka nam je sa srećom, ako Bog da da' krenemo pobjedom!
Nova sezona, ista situacija kao prije.
Ekipu nismo kompletirali ali "spremno" ulazimo u novu sezonu. Smatram da nismo ništa jači ali niti slabiji, opet to je za klub kao što je FK Sarajevo poražavajuća činjenica jer svi znamo kako smo igrali i izgledali prošlu sezonu.
Šta očekivati? Patnju, nerviranje, lošu igru jer nismo adekvatno pupunili ekipu, krpljenje iste je rezultat patnje i ne konstantnosti što će i rezultirat često kiksevima, kao što smo i navikli. Što se tiče naših konkurenata, tu je to u pet deka, ponovo najviše šansi dajem Zrinjskom, malo se ističu bez obzira na odlazak dosta igrača iz prvih 11.
Nadam se iskreno da će se ekipa dodatno pojačati da popunimo te rupetine što imamo na poziciji stopera, veznog, pa i lijevog beka. Prvenstvno počinje, treba požuriti, kasno će biti kada drugi naprave zaostatak.
Da li sam zadovoljan prelaznim rokom? NISAM. Stanjem u klubu? NISAM. Vođenjem kluba? NISAM. Igračkim kadrom? NISAM.
Ali nadam se najboljem, neka nam je sa srećom, ako Bog da da' krenemo pobjedom!
Pozicija lijevog beka nije podmoranje ako Čali dođe iz gu*ice u glavu da Ivetića vrati tu. Onda bismo imali dva lijeva beka, Almira zakucat na klupu i povremeno uvodit, mada mi djeluje da je on baš Čalin miljenik i da ga Marcelo ne bi istjerao iz tima. Doduše ima on kretnju, brzinu, sve osim centaršuta. A to je za jednog beka, u ovakvom timu kakvim raspolažemo, najbitnije.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
crnehorde je napisao/la:Volim sto vise necu gledati kako duljevic izvodi kornere i faulove vise nego pare

FK Sarajevo - Leicester City FC
-
- Kontakt:
.. Prva ljubavi, najveca radosti pobjedu daj nam ti !!
Svi na Kosevo , igra Saraj'vo !!
, ocekujem tesku tekmu, opet prizeljkujem pobjedu od 2-1 za nas braco ( Krste, Mico) 

04.10.2009 !
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slazem se. Ima i kretnju i brzinu i veoma je koristan, ali za protivnicku ekipu.skoroalen je napisao/la:Pozicija lijevog beka nije podmoranje ako Čali dođe iz gu*ice u glavu da Ivetića vrati tu. Onda bismo imali dva lijeva beka, Almira zakucat na klupu i povremeno uvodit, mada mi djeluje da je on baš Čalin miljenik i da ga Marcelo ne bi istjerao iz tima. Doduše ima on kretnju, brzinu, sve osim centaršuta. A to je za jednog beka, u ovakvom timu kakvim raspolažemo, najbitnije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la:.. Prva ljubavi, najveca radosti pobjedu daj nam ti !!Svi na Kosevo , igra Saraj'vo !!
, ocekujem tesku tekmu, opet prizeljkujem pobjedu od 2-1 za nas braco ( Krste, Mico)

Prvi, a i kupa osvajači.
Treba zavrsiti sa sudijom da ostane dosljedan svakog eventualnog faula ,igranja rukom u 16 igraca Zrinjskog da ni po koju cjenu ne svira penal.Cisto rahat da udjemo u sezonu.
Hajde Sarajevoooooooo!!!!!!!!!!
Hajde Sarajevoooooooo!!!!!!!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ne daj Boze da kiksamo veceras, sve bi gorilo 

-
- Kontakt:
xaaxaxa bas basZip je napisao/la:Kako su vam pojedinci napunili glavu, da sumnjate u sve sto klub uradi![]()
Kad se zeli ocrniti klub, onda se i krvna zrnca broje..
Bilo je nemamo para.. Dovedes igrace, i eto ako je iatina platis igraca, i onda prica gle koliko placano...
Trazite nesto, klub dovede. Opet ne valja
Po ko zna koji igrac koji je doveden, a ovde se vec zna kakv je igrac, zna li igrati, sutati il centrirati.. A lik kad bi prosao pored njih, nebi ga prepoznali.. Jer pojma nemaju kako izgleda a kamoli kamk igra.
Kad boykotuju tekme, da hoce i dolazak na forum...

-
- Kontakt:
Gori ono već odavno, samo što nas ima razočaranih ali i slijepih.Evolution87 je napisao/la:Ne daj Boze da kiksamo veceras, sve bi gorilo
Večeras 0:0 ili 1:1.
-
- Kontakt:
Vjezbaju li nasi penale?
-
- Kontakt:
pade mi na pamet dzakmic u banja luci,kakva je to bomba bilaskoroalen je napisao/la:Duljević il' je mahne 4 metra preko gola, il' nabije frljoku koja jedva dođe do gola. Fakat ima užasan šut za jedno krilo/AMFa. Doduše, s onakvom kretnjom i tehnikom, da ima i dobar šut bio bi u Bundesligi.High je napisao/la:I Jahović je imao dobar šut, pored Maksumića, Hadžića, Škore i ostalih. Ovo sad je žešća talašika i travestija od šuta. Radovac ima ispuhan šut, ne znam ni sam kako se potrefi da je u Moldaviji onako dobro ošuta. Bude jednom u 100 utakmica, kao i Duljević, koji dade ono protiv Zrinjskog na Koševu i nikad više, mada Duljevića nedostatke, u vidu jakog i preciznog šuta, ne vidi samo ćorav insan.skoroalen je napisao/la: Ja ba, k'o da niko hljeba nije jeo. Sjećaš se kad ga Škoro uvali Slaviji s 40ak metara? Sad ovi ne mogu dobacit do gola s te distance.Doduše Samke je lijepo zviznuo u Moldaviji onu pred kraj utakmice, onako dobar let je imala.
A bilo je fakat prije tih šutera. Sad dođu na 20 metara od gola i imaju otvoren šut, al se lopte bacaju na krilo i vraćaju bekovima. Niko prvo nema petlje da proba šut, a i ko ima petlje nema znanja.

Najaca scena, napadamo mi vcrs ubijamo sve u majdarima, 90-sti minut korner za nas, petrovic vidi neko povlacenje svira penal. Saric uzima loptu da se osveti za proslogodisnji promasaj protiv madjara, puca i zviz piric brani 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..