FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Arda me podsjeca na kolegu s rekreacije, nema lik brzina sve je u prvoj 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Oh. Senior je odradio svoj dio posla. Opet bliže odlasku.
Sinoćnji sastanak sa upravom nije protekao baš najbolje.
Da se samo sve ovo što prije završi.
Sinoćnji sastanak sa upravom nije protekao baš najbolje.
Da se samo sve ovo što prije završi.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 23 jul 2017, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma sila je igrac , nenadoknadiv rekao bih ali brate spusti se na zemlju ti ili Tatica nevazno je.
Ako zeli da ide , otvoriti mu vrata i pozeljeti srecu.
Uzeti pare , dovesti par vrhunskih igraca i otvoriti vrata akademiji.
Ako zeli da ide , otvoriti mu vrata i pozeljeti srecu.
Uzeti pare , dovesti par vrhunskih igraca i otvoriti vrata akademiji.
- Centre forward
- Kontakt:
Svi su nadoknadivi, sem Messija, što se Barse tiče.
Neymar je vrhunski igrač, al' kad hoće. Takvi su najgori. Bolje je dovest' igrača i slabijeg kvaliteta za kojeg u svakom momentu znaš šta može, neg' tipa čije će raspoloženje važit' od ishoda kantera.
Neymar je vrhunski igrač, al' kad hoće. Takvi su najgori. Bolje je dovest' igrača i slabijeg kvaliteta za kojeg u svakom momentu znaš šta može, neg' tipa čije će raspoloženje važit' od ishoda kantera.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pošto je on, 'vako otprilike?miki_92 je napisao/la:Arda me podsjeca na kolegu s rekreacije, nema lik brzina sve je u prvoj
Daj sta dašKontraa je napisao/la:Pošto je on, 'vako otprilike?miki_92 je napisao/la:Arda me podsjeca na kolegu s rekreacije, nema lik brzina sve je u prvoj
ma mi mozemo dobit i kad je neymar los, samo ostatak ekipe treba iskorak tad napravit, a prethodne sezone, ako je neymar los il ako je messi los, svi su losi, to je problem kad imas 2 igraca koji prakticki sami mogu rijesiti utakmice, previse ovisis o njima..
Zato svi pljujemo ove neke igrace i zovemo ih vodonosama, jer ti samo gledaju da njima dvojici bude dobro, Rafinha prvi, koji je u Celti briljirao, kreirao iz nicega nesto, driblao, dodje u Barcu i dribling svako 15 utakmica ima.
Gomes u Valenciji isto to radio, u Barci ne moze moju baku da pretrci, predribla il da se zagradi.
Puno je slicnih igraca doslo, zato me radovao povratak Deulofeua, jer je taj egoistican i drzak, valjda ce se usudjivati nesto sam uraditi.
Slican problem je i u Argentini, svi gledaju kako ce Messi sve uraditi, sve one napadacke sile od igraca zaborave kako se igra, jedino Di Maria konstantno nesto pokusava i zato ga i Messi toliko postuje.
A sto se tice Arde, to je teski tembel, nekad imao briljantnu tehniku, borac, nije ga nikad brzina krasila, al nije nikad ni bio najsporiji igrac u prvenstvu. Ali eto, raduje sto su svi ovi klinci pruzili fantasticne partije, vjerujem da Alena, Samper, Denis dobiju sansu redovno da bi odlicno igrali, pa Denis je u Villarrealu odigrao puno bolju sezonu nego sto je to radio Asensio u Mallorci il Ceballos u Betisu, samo daj momcima priliku.
Samper je relativno dobar bio u Granadi, ali nije previse igrao, trener ga nije postovao, nije ga forsirao, odrazi se to na tako mladom igracu.
Samo se treba sjetiti Montoye i Carvajala dok su bili u istoj fazi, Barca ostavi Montoyu u Barci B, Real posalje Carvajala u Leverkusen, jedan u Barci B cesto igrao, al u prvoj ekipi nikad, drugi u Leverkusenu svaku tekmu odigrao u najjacoj konkurenciji i sazrio igracki.
Montoya koji je glasio za najboljeg bocnog talenta u tom periodu, propadne, a Carvajal koji mu ni vode nije mogao dodati, postane 3x bolji igrac.
U tim godinama jako je bitno igrati konstantno i imati trenera koji ce te dobro gurati, mislite da bi Dembele, Mbappe, Weigl, Theo, Rashford, Sane bili ovako dobri da im treneri nisu dali sanse i gurali ih?
Zato svi pljujemo ove neke igrace i zovemo ih vodonosama, jer ti samo gledaju da njima dvojici bude dobro, Rafinha prvi, koji je u Celti briljirao, kreirao iz nicega nesto, driblao, dodje u Barcu i dribling svako 15 utakmica ima.
Gomes u Valenciji isto to radio, u Barci ne moze moju baku da pretrci, predribla il da se zagradi.
Puno je slicnih igraca doslo, zato me radovao povratak Deulofeua, jer je taj egoistican i drzak, valjda ce se usudjivati nesto sam uraditi.
Slican problem je i u Argentini, svi gledaju kako ce Messi sve uraditi, sve one napadacke sile od igraca zaborave kako se igra, jedino Di Maria konstantno nesto pokusava i zato ga i Messi toliko postuje.
A sto se tice Arde, to je teski tembel, nekad imao briljantnu tehniku, borac, nije ga nikad brzina krasila, al nije nikad ni bio najsporiji igrac u prvenstvu. Ali eto, raduje sto su svi ovi klinci pruzili fantasticne partije, vjerujem da Alena, Samper, Denis dobiju sansu redovno da bi odlicno igrali, pa Denis je u Villarrealu odigrao puno bolju sezonu nego sto je to radio Asensio u Mallorci il Ceballos u Betisu, samo daj momcima priliku.
Samper je relativno dobar bio u Granadi, ali nije previse igrao, trener ga nije postovao, nije ga forsirao, odrazi se to na tako mladom igracu.
Samo se treba sjetiti Montoye i Carvajala dok su bili u istoj fazi, Barca ostavi Montoyu u Barci B, Real posalje Carvajala u Leverkusen, jedan u Barci B cesto igrao, al u prvoj ekipi nikad, drugi u Leverkusenu svaku tekmu odigrao u najjacoj konkurenciji i sazrio igracki.
Montoya koji je glasio za najboljeg bocnog talenta u tom periodu, propadne, a Carvajal koji mu ni vode nije mogao dodati, postane 3x bolji igrac.
U tim godinama jako je bitno igrati konstantno i imati trenera koji ce te dobro gurati, mislite da bi Dembele, Mbappe, Weigl, Theo, Rashford, Sane bili ovako dobri da im treneri nisu dali sanse i gurali ih?
Re: RE: Re: FC Barcelona
Gajba PanaKontraa je napisao/la:Pošto je on, 'vako otprilike?miki_92 je napisao/la:Arda me podsjeca na kolegu s rekreacije, nema lik brzina sve je u prvoj
Na kolegu sam mislio naravno, Arda je dzaba jos mi platimo avion za London
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 23 jul 2017, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
13:25 Dogovoren je najveći transfer svih vremena. Otac Neymara Juniora je održao sastanak sa predstavnicima PSG-a i dogovorio transfer svog sina u taj klub.
Neymar će potpisati šestogodišnji uguvor, a zarađivat će isto koliko Leo Messi u Barceloni poslije nedavnog produženja ugovora.
PSG će Barceloni isplatiti klauzulu u iznosu od 222 miliona.
Odlazi **** 99%
Neymar će potpisati šestogodišnji uguvor, a zarađivat će isto koliko Leo Messi u Barceloni poslije nedavnog produženja ugovora.
Odlazi **** 99%
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nije valjda da čitaš **** i vjeruješ njima?Wandelanoite je napisao/la:13:25 Dogovoren je najveći transfer svih vremena. Otac Neymara Juniora je održao sastanak sa predstavnicima PSG-a i dogovorio transfer svog sina u taj klub.
Odlazi **** 99%
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ma uzimam neke stvari s njihovog sajta pa naletiHankMoody je napisao/la:Nije valjda da čitaš **** i vjeruješ njima?Wandelanoite je napisao/la:13:25 Dogovoren je najveći transfer svih vremena. Otac Neymara Juniora je održao sastanak sa predstavnicima PSG-a i dogovorio transfer svog sina u taj klub.
Odlazi **** 99%
MES QUE UN CLUB!
Neće cigo nigdje, on je samo attention whore maksimalan i da mu je da ga se moli da ostane.Wandelanoite je napisao/la:Ma uzimam neke stvari s njihovog sajta pa naletiHankMoody je napisao/la:Nije valjda da čitaš **** i vjeruješ njima?Wandelanoite je napisao/la:13:25 Dogovoren je najveći transfer svih vremena. Otac Neymara Juniora je održao sastanak sa predstavnicima PSG-a i dogovorio transfer svog sina u taj klub.
Odlazi **** 99%
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Bloody hell, Neymar will sign a new contract with Barcelona according to @marcelobechler.
Mes que un prćija. Naravno ako se obistini.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kako se ovaj momak nekada priželjkivao u Barceloni.
Zna li iko šta je s njim ?
Zna li iko šta je s njim ?
Ipak ispravka. Sa PSG-om se sprema ugovor.
Ne da se Barto.
Catradio prenio isto što i rac1.
Ne da se Barto.

Catradio prenio isto što i rac1.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Stari je neviđeno smeće. Kako bi ga rado prebio ajme.. Mrš stoko ona priglupa, jbem vas usta obojicu. Jedva čekam da ih Barcelona kara kad stigne.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo sam ja prvi rekao...potpisat ce novi ugovor, to je jasno kao dan. I dovest ce mu mozda i Coutinha.messilla je napisao/la:Bloody hell, Neymar will sign a new contract with Barcelona according to @marcelobechler.![]()
Mes que un prćija. Naravno ako se obistini.
27.10.2020
ide neymar 99,9%
Potpisao bi već druže. Očigledno je stav uprave jasan po tom pitanju.leorey je napisao/la:Ovo sam ja prvi rekao...potpisat ce novi ugovor, to je jasno kao dan. I dovest ce mu mozda i Coutinha.
Jedan Iniesta još uvijek čeka novi ugovor, a ovom balavcu treba povećavat platu svako malo.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma meni je svejedno, neka ide to je dobra lova. Ali ne treba vjerovati glupostima koje se pisu.messilla je napisao/la:Potpisali bi već druže. Očigledno je stav uprave jasan po tom pitanju.leorey je napisao/la:Ovo sam ja prvi rekao...potpisat ce novi ugovor, to je jasno kao dan. I dovest ce mu mozda i Coutinha.
Npr pisu da je Neymarov otac potpisao ugovor sa PSG-om ? Sta ce on uopste potpisivati za Neymara ? On moze potpisati samo za sebe, koja lova njemu ide. Nema on pravo nista potpisivati dok je Neymar clan drugog kluba. Niti moze ista potpisati...na kraju Neymar mora staviti potpis a to ne moze uraditi dok se klauzula ne plati, tj ugovor ne raskine. Ko i malo poznaje pravnu materiju, zna da je to tako.
Pa samo stvar da je Messi obrisao fotke iz razloga sto se naljutio je zivo zutilo i smijeh. Daj ba, to je ono isto ko sto Messi odredjuje ko ce doc kao i to da on sastavlja ekipu
Ako Neyo zeli ostati- ok. Ako zeli otici- i vise nego ok. 222M plus prodas Rafinhu, Ardu, Munira i imas 300M eura. Ako ne mozes dovesti normalna pojacanja za te pare- ugasi klub jednostavno.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.