Monci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Monci je napisao/la:Cuj sto mu tepa, a Ado kolateral pravi. Zao mi momka nije zasluzio. Evo vidim Cak Norris iz tunela vec viri i Hrapu za rukicu vodi...jeste ofirni ocm...
Monci
Upravo hitno izvjestaj podnijeti ovdje!!!! Za nas 12 forumasa, eventualno svih 15 !!!! Ako ne podnesete odlazite svi!!! Hocemo izvjestaj javno na poluvremenu tekme sa Goskom. U fening sve!!! Godinama nas iz kluba informisu o svemu, i sada Vi mangupi bez rijeci. Sram Vas bilo!!!
Šta ti je care, gubiš se k'o abdest
Hajde na pivu ako imaš vremena da ja i ti malo vazimo. Hoćeš?
Bjezi ba viris iz bulje Hrapovicu sram te bilo nikakav ti Zeljovac nisi. Sitni interesdzija. Fuj...
Majke mi površno čovjeka znam, sa bratom sam mu bolji ono sa tribine ali nebitno, navikao sam da me hračete i pričate laži. Hajde na pivu ba, nismo djeca hbte, valjda možemo k'o ljudi pričati. Pa ja sa članovima uprave drug, neće ti niko zamjeriti.
Eh, mogu li ja opet malo.
Odluka o Adžemu i Slavki. Upravni odbor to nije izglasao nego je došao gospodin Misimović i saopštio naredne korake. Kao i nekada ranije kada je predsjednik kluba stopirao transfere a Misimović radio po svom
Naša Alfa i Omega. Ja i samo ja. Ko se protivi bit če otjeran, popljuvan, tužen, pričati će poltroni da je "ovakav", "onakav".
Miske ako čitaš, uredio si Op, malo je reći. Roštiljdžije ti zavide.