NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UstanikSBII je napisao/la:Danas majka ženi sina svoga pa Ustanik mora ići u dosadne svatove umjesto na tekmu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- UstanikSBII
- Kontakt:
Palo je to meni na pamet ali kad ima samo ona glupa Moja tv web.Zed98 je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Danas majka ženi sina svoga pa Ustanik mora ići u dosadne svatove umjesto na tekmu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polako
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
E da su svatovi o Suncu, Jabuci i tim bližim moglo bi se al ako su u Duvnu nema ti pomoćiAndroid je napisao/la:Uvijek neki izgovori kod ovog Ustanika, cas put, cas ovo, cas ono![]()
![]()
![]()
Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polako
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Tu ce valjda bit,imo je levat moju tv prosle godine[emoji1]
Yebiga onda, u Mostar na popravniUstanikSBII je napisao/la:E da su svatovi o Suncu, Jabuci i tim bližim moglo bi se al ako su u Duvnu nema ti pomoćiAndroid je napisao/la:Uvijek neki izgovori kod ovog Ustanika, cas put, cas ovo, cas ono![]()
![]()
![]()
Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polakoal ajde bar EU tekmu nisam propustio
http://koprenosi.com/siroki-brijeg-fk-sloboda-tuzla/
Ovdje su dosada bili prijenosi sa MojeTV, vjerovatno ce i dalje biti, vidio sam najavu na faceu za danasnju utakmicu na ovoj stranici
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Idemo startat sa pobjedom!!
IGRAJ ŠIROKI!
Prvi dio sezone ovo prolazi. Kada se liga podjeli na LZP i LZO za to je kratka klupa, ako se mislimo boriti za prvaka.PERO1234 je napisao/la:Po meni imamo preuzak igrački kadar za naslov prvaka. Ali mislim da smo po kvaliteti medju prva 4 i to nam je cilj-izlazak u Europu sljedeće sezone.
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Al opet kad sve sagledas ok je to bilo,bodovi su tu.
Idemo u Mostar,dole cemo vidjet na cemu smo
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Svi u Mostar! [emoji41]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Nadam se i radujem pravom derbiju i neka sve prodje u najboljem redu.
- Pantarei79
- Kontakt:
I nije mi nikako Jasna izmjena Ćorić-Matić. Jbt, tada smo igrali sa 2 u sredini a 5 u zadnjoj liniji. Opasno su nas tada stisnuli.
Isto je očito da imamo tanku klupu. Nadam se da će još neko pojačanje doći. Duga je sezona, nedaj Bože kakve ozljede.
G. Marquez
Ali koja glupa reakcija njihova golmana, nevidjeni. Skloni se pajdo skoro sa gola, mala kriva procjena. Meni se cini kao da Sablic ne gotivi bas Grubisica jer je trebao biti veceras na terenu. On je po meni prva zamjena. Ispred Corluke. A veznjaci su ionako izmoreni bili. Cak sam ga ocekivao od pocetka.skripar96 je napisao/la:Meni stvarno nije jasno da Stipo ne moze vec 2 sezone dat posten centarsut. Mislim da se razumijemo,ima on i odredjenih vrlina u igri,sjajan je u obrani,siguran,stalozen. Al **** ako si ti bek ti moras imat dobar centarsut. Ne trazimo sad da ubacujes ko Dani Alves brate,daj jednu ili 2 lopte dobre gdje Krle moze nesto napravit,a ne svaka ili po podu u blok ili 5 metara na drugu stranu,Dino dobije popravni centarsut. Mi svi ovdje lajemo na Krleta al covjek stvarno odradi krvav posao. Kakva smekerska lopta za Menala,pogodjeno u milimetar
Ondje je krivo procjenio al nasi su to fino odradili.
Ne znam zasto nam ne da Wagu i Grubisica,Grubisic se vec pokazao kao ok igrac za rotaciju. Waga bi zabio gol osamucenoj Slobodi sigurno da je usao,ima jos smeka u njemu
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Ado_77, Amco46, Argentina, AvantiBL, b00t, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, COYGBiH, dark44, delko, dzumihz, ErosViverosViv, Fudo, GrbavicaHrammm, Guest1945, Hajdeee, iliyaa8, invincible1921, Jet2Holiday, Kajkutenjoyer, KarloIvandic, Kaunas, labostarmomosa, mnon46, Mocvara1991, MostarReds22, NebeskaSila96, NeSamSafetee, Orvel, Pact1921, Rahatlokum, RajvoSA03, Rauber33, rimljanin90, Riziko, ronaldo99, Seher1921, senad82, SHZ82, StarmoCity, supervizor, svrakino1921, torbica, Turo, Vanja8, Venom, Wagner96, Zigazaga i 372 gosta.