Al' nij u tome fazon. Pišući ovako skreću sa teme i spuštaju diskusiju na lični nivo pa raja čita svađu umjesto činjenica. To je bitno sakriti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Inače su u svijetu svi navijači samo oni sa fakultetskim diplomama.
Al' nij u tome fazon. Pišući ovako skreću sa teme i spuštaju diskusiju na lični nivo pa raja čita svađu umjesto činjenica. To je bitno sakriti
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Raja je shvatila da nam klub vode neznalice. Ne zato sto su otjerali Petrovica nego zato sto su ga doveli da bi napokostili konama. Ako je iko u Upravi znao koju formaciju fura Petrovic ili gdje je radio prije Radnika **** cu sam sebi popusiti. Navijaci i to prije svih ovi sto se za par maraka moze s njima manipulisati, u nesvjest padali od srece. Nikakvog plana Uprava nema, skrivaju se iza igradjenog istoka kojeg smo mi ponajvise izvradili. Ko do danas to nije shvatio treba da se upita sta mu je s glavom. Imamo ovdje i jednog clana Uprave koji po direktivi pljuje po najvecem sinu Zelje, ali i on je provaljen. Da ima obraza ne bi vise pogledao forum, a ne komentarisao. Danas ljudima svasta moze u obraz stati.
Vratit u tim Stanica rostiljdjiju,Bekrica koji ne da nemoze trcat on nemoze vise ni lopte udarit,Zebu koji nije mogo vise ni u Olimpiku i Bogija koji kad skoci konta da mu je bubreg otpo i evo kazu hoce Adilagu jos pa mi im navijaci tribinu napravismo pa dovedose pitarcinu za direktora a mi bolesnici 5 puta punimo Grbavicu.Sutra idem i lajem cjelu utakmicu ko ker ko azdaja ima da ricem ko konj.Dosta vise klosari.
ode slavko, neće niko za njim plakat
stvarni problem je u tome da sa ovim timom neće moći puno bolje sve da je murinjo trener
stvarni problem je u tome da sa ovim timom neće moći puno bolje sve da je murinjo trener
Ma i Jahića vratite 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fuj. Umjesto da ugovor raskidamo sa ovim sto su za staracki dom mi ih skupljamo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vratis bekriju u sastav i mozes reci : eto vidite da nije do nas, nego trener je kriv. Ista situacija kao sa bogicevicem, kofa oni samo ispunjavaju trenerove zelje i ne mjesaju se 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vratise Bekriju ha ha cirkus se nastavlja, sad ce i Jahicairfo je napisao/la:Vratis bekriju u sastav i mozes reci : eto vidite da nije do nas, nego trener je kriv. Ista situacija kao sa bogicevicem, kofa oni samo ispunjavaju trenerove zelje i ne mjesaju se
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Na zvanicnoj stranici izadje vijest da ce na posudbu, onda ga stavis da trenira sa B timom i onda ga vratis u prvi tim.Nakon razgovora nekadašnjeg kapitena s predsjednicima Nadzornog i Upravnog odbora, dogovoreno je da se Bekriću dozvoli da pronađe klub u koji će otići na posudbu na narednih šest mjeseci.
Kakve ljudi sebi autogolove pucaju pa to je nevjerovatno.
Sta bi sa ovim?Vukotić za Klix.ba: Nema više opravdanja za neuspjeh, uskoro potpisujemo veliki komercijalni ugovor
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekujem priču kako je Ado vratio Bekrića.
Deseti put pitam, kakvi su nam ciljevi ove sezone? Kakvi su ciljevi najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi!?
Deseti put pitam, kakvi su nam ciljevi ove sezone? Kakvi su ciljevi najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi!?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nama je uvijek isti cilj, sad koliko je to realno uz sva ova dešavanja u i oko kluba je nezahvalno predviđati.Neandertalac je napisao/la:Očekujem priču kako je Ado vratio Bekrića.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neandertalac je napisao/la:Očekujem priču kako je Ado vratio Bekrića.
Predsjednik kluba, intervju za Klix 17.6.2017."U Evropskoj ligi će, naravno, mnogo zavisiti od žrijeba, ali prolazak u drugo kolo definitivno očekujemo. U Premijer ligi BiH, cilj je uvijek titula", kategoričan je Vukotić.
- MocMahale444
Irfo je tik-tak. Mislim to mu je bio prijašnji nick.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ahahahah sigurnoMocMahale444 je napisao/la:Irfo je tik-tak. Mislim to mu je bio prijašnji nick.
- MocMahale444
Kazu slali ti pp kad tamo pise admin neMeRe primiti poruku.irfo je napisao/la:ahahahah sigurnoMocMahale444 je napisao/la:Irfo je tik-tak. Mislim to mu je bio prijašnji nick.
Nea - aldin.
Monci - hrasno.
Meni tako vele
MocMahale444 je napisao/la:Kazu slali ti pp kad tamo pise admin neMeRe primiti poruku.irfo je napisao/la:ahahahah sigurnoMocMahale444 je napisao/la:Irfo je tik-tak. Mislim to mu je bio prijašnji nick.
Nea - aldin.
Monci - hrasno.
Meni tako vele![]()
Ide ti sad ban jer si obznananjujes identitete
Otkaz Petroviću su trebali dati na kraju prošle sezone jer čovjek je gotovo osvojenu titulu izgubio u dva kola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Meni rekose pTice selice druze, ja sam ko postar neki.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne, ne hvala brate. Bravo za konstataciju. Pogodio si "sridu".
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.