Mali je već sada igrač za seniore. Leti se pred rudu da ga se popljuje iz nekog čudnog razloga. Prije svega Čala ga ubacio kad je utakmica već bila mrtva i u toj atmosferi gdje 5 igrača naprijed nije znalo ni šta tačno igraju, imao je finu kretnju, dug korak, pa i onu priliku gdje je slabo šutirao, ali je školski se izvukao iza odbrane. Da je igrao do prve minute pa inekako. Ovako Čala ga bukvalno ubacio da žrtvuje tu priču kako mu ne pružao priliku, kao i protiv Krupe što je uradio.OsmanhodzicBuco je napisao/la:imas slabe kriterijeBA1997 je napisao/la:da li normalan??? hadzic kad je uso igra se dosta poboljsala mali je napravio velkoskom sansu kod precke, zadrži je par lopti i po meni je odlican bioOsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo je Krste masina danas bio, kako covjek šutira... dok onaj mali hadzic bgm tanješ... nekako mi se cini da moze protiv djece al ovako protiv fizicki jačih tesko... Cala je gospodin za mnoge ovdje...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Nakon prvog kola, svi konkurenti nam bježe 3 boda.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ova Uprava podrzava trenera. I ne zele da ide. A Mehmed je trebao da da otkaz nakon sezone ako nije mislio ostati duze..glupo je sad nakon jedne utakmice davati otkaz 
Sad ce me svi napasti ali bih volio da se dogovore sutra i da ostane trener, ali da promijeni neke stvari. Samo tesko da od toga ima ista...

Sad ce me svi napasti ali bih volio da se dogovore sutra i da ostane trener, ali da promijeni neke stvari. Samo tesko da od toga ima ista...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da jos jednom ponovim. HARAM VAM BILO SVIMA KOJI SE SVJESNO PRAVITE SLIJEPI PORED ZDRAVIH OCIJU. NABIJEM NA QRAC SVE I JEDNU ZIVUCU LEGENDU KOJA SE OVDJE PROKLAMUJE KAO TAKVA OD STRANE OVIH ISTIH SLIJEPACA. JA SAM VOJNIK KLUBA 40 GODINA KAD SAM ISAO S PELENAMA NA GUZICI GLEDATI TOG ISTOG CALU KOJI JE OVDJE PREDSTAVLJEN KAO ENDEMSKA VRSTA.
UPRAVI HARAM SVAKI MINUT,SAT,DAN,MJESEC I GODINU ZBOG OVAKVE POLITIKE PREMA KLUBU.
TAN DABOGDA NA LOMACI GORIO.
A TI PSETO VISOCKO UBLEHASKO,MALI JE OVO GRAD.

UPRAVI HARAM SVAKI MINUT,SAT,DAN,MJESEC I GODINU ZBOG OVAKVE POLITIKE PREMA KLUBU.
TAN DABOGDA NA LOMACI GORIO.
A TI PSETO VISOCKO UBLEHASKO,MALI JE OVO GRAD.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vise sam razočaran u Mihojevića nego u poraz... Taj momak otkako je uzeo kapitensku, ne znam, ne postoji... ne moze uraditi nista kako treba ni pomocu magije...
@pitarbordo vidim da ti je drag Nedim i da ga branis, al veceras nista nije pokazao... Djeluje mi da je radovac jači u duelu od njega...on nije neki tehničar niti trkač, nego samo ima instikt za gol, nesto poput benke... Za igrača njegovog stila treba biti puno snazniji da bi ostvario seniorski uspijeh...
@pitarbordo vidim da ti je drag Nedim i da ga branis, al veceras nista nije pokazao... Djeluje mi da je radovac jači u duelu od njega...on nije neki tehničar niti trkač, nego samo ima instikt za gol, nesto poput benke... Za igrača njegovog stila treba biti puno snazniji da bi ostvario seniorski uspijeh...
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 23 jul 2017, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Eto ode i Cala . sreca imamo Tana, Valentina, kencooa ,Sabrinu,Faruka,Hujica tako da ne brinem oni uvijek vuku prave poteze 

Sarajevo ima samo jedno rješenje. Dovesti čovjeka koji je donio jedina dva trofeja u zadnjih 10 godina. DŽENAN UŠČUPLIĆ
E jbg, kad ih do sad nije promjenio kao od sad bi. Lik je ziheraš postavlja igru kako postavlja i to je to. Malo igrača ima u rotaciji i igra šablonski. I da ostane ne može preko noći naučiti neke stvari i promjeniti svoj mentalitet.muhamedhulk je napisao/la:Ova Uprava podrzava trenera. I ne zele da ide. A Mehmed je trebao da da otkaz nakon sezone ako nije mislio ostati duze..glupo je sad nakon jedne utakmice davati otkaz
Hvala ti i sretno i u prošlom mandatu si ispao gospodin i otišao poslije Travnika kad te sjever počeo prozivati. I danas si otišao mada si mogao i ranije, ali šta je tu je. Nama ostaje da se nerviramo i nadamo u bolje sutra.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- belosevic23
- Kontakt:
Samo Vinko Marinovic !
U klub vratiti ljude kao sto su Semjon Milosevic, Husref, Slavisa Vukicevic....draze ce mi biti njih gledat nego ovog srumfa visockog.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mislim da ce Berberovica postaviti. U svakom slucaju, bolje Dzemo nego Uscuplic.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Vinko Marinović je dobar trener ali zašto ne pokušati sa Uščuplićem. Sjetimo se kupa, titule, Atromitosa, one utakmice na koševu sa Borusijom
Tako je majstore, jedino ce on i doci. Niko normalan nece u ovu ligu doci.lion1111 je napisao/la:Sarajevo ima samo jedno rješenje. Dovesti čovjeka koji je donio jedina dva trofeja u zadnjih 10 godina. DŽENAN UŠČUPLIĆ
Vinko Marinkovic , Husref Musemic ..
- f0rest1946
- Kontakt:
Slobodan Starcevic 

- MaroonKrajina
- Kontakt:
Dovedite čovjeka koji je jedini donio dva trofeja u zadnjih 10 godina i napao Mönchengladbacha na Hasetu. Ne treba nam trener koji će igrati bunker protiv Metalhehehhea!
-
- Kontakt:
Vinko Marinovic
Slobodan Starcevic
Sve ostalo davno vidjeno i istroseno.
Cala hvala ti ipak na svemu, htio si najbolje, gospodin si, vojnik si ovog kluba ali nije to to.
Slobodan Starcevic

Sve ostalo davno vidjeno i istroseno.
Cala hvala ti ipak na svemu, htio si najbolje, gospodin si, vojnik si ovog kluba ali nije to to.

Mog rahmetli dedu bi postavili ti paraziti samo da se uklapa u finansijsku konstrukciju. To sto vi radite mame li vam svima 'ebem ja radim skoro 20 godina. Bagroooo ovo je fudbalski klub.
Sjeme vam pokvareno!!
Sjeme vam pokvareno!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam tek sad saslušao do kraja Čalinu izjavu... Čovjek je ubjeđen da je ovo "dobra ekipa," da smo "završili sezonu u sjajnoj formi," protiv Zarije igrali "sjajno," ali vrh mi bilo kad ga lik pita za penale, kad reče da je jedan od igrača koji imaju dozvolu da izvedu penal bio i Sarić. 
Toliko je Čala odsječen od realnosti. A i Uprava sa njim. Nije Čala vidio nakon kraja sezone da treba, da ide, a sada bukvlano jednu utakmicu kasnije - kao vidi da treba da ide i da sputava FK Sarajevo. Veoma bezobrazna izjava mogu vam reći. I manite me toga "gospodin," "otišao kad je vidio ne ide," a ono gurao glavom kroz zid i tek nakon 4-5 blamaže skontao da ne ide.

Toliko je Čala odsječen od realnosti. A i Uprava sa njim. Nije Čala vidio nakon kraja sezone da treba, da ide, a sada bukvlano jednu utakmicu kasnije - kao vidi da treba da ide i da sputava FK Sarajevo. Veoma bezobrazna izjava mogu vam reći. I manite me toga "gospodin," "otišao kad je vidio ne ide," a ono gurao glavom kroz zid i tek nakon 4-5 blamaže skontao da ne ide.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, benko21, bhfanatic14, Fouzi1, JavierBosnia, muhamedhulk, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8, ŠTA_JE i 117 gostiju.