Slobodan Starcevic
Sve ostalo davno vidjeno i istroseno.
Cala hvala ti ipak na svemu, htio si najbolje, gospodin si, vojnik si ovog kluba ali nije to to.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic
Vodi ga kuci.lion1111 je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali zašto ne pokušati sa Uščuplićem. Sjetimo se kupa, titule, Atromitosa, one utakmice na koševu sa Borusijom
Berberovic???Evander je napisao/la:Mislim da ce Berberovica postaviti. U svakom slucaju, bolje Dzemo nego Uscuplic.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
A nešto sumnjam da će sutra mu "prihvatiti" tu odluku Uprava.Evolution87 je napisao/la:Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic
Juče su Uščuplićevi juniori rasturili Lestera. Svako bi očekivao ubjedljiv poraz ali Dženo ima tu osobinu da se nikog ne boji. On bi sigurno igrao napadački pa šta bude. A to je jedini stil igre koji Sarajevu može donijeti rezultatfks74 je napisao/la:Tako je majstore, jedino ce on i doci. Niko normalan nece u ovu ligu doci.lion1111 je napisao/la:Sarajevo ima samo jedno rješenje. Dovesti čovjeka koji je donio jedina dva trofeja u zadnjih 10 godina. DŽENAN UŠČUPLIĆ
Pa šta da kažem, hajmo rec, onaj kako se kaže...Evander je napisao/la:Vodi ga kuci.lion1111 je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali zašto ne pokušati sa Uščuplićem. Sjetimo se kupa, titule, Atromitosa, one utakmice na koševu sa Borusijom
Dvije sezone nam je upropastio.
Ne znam kakav mentalni sklop trebas biti pa Uscuplica prizivati? Frajer je neskolovan i nepismen.
Ima li licencu u opste?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
ti si izgleda neki bolesnik ili si ćorav malom svaka ćastOsmanhodzicBuco je napisao/la:imas slabe kriterijeBA1997 je napisao/la:da li normalan??? hadzic kad je uso igra se dosta poboljsala mali je napravio velkoskom sansu kod precke, zadrži je par lopti i po meni je odlican bioOsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo je Krste masina danas bio, kako covjek šutira... dok onaj mali hadzic bgm tanješ... nekako mi se cini da moze protiv djece al ovako protiv fizicki jačih tesko... Cala je gospodin za mnoge ovdje...
I šta tačno imaš od njegovih probijanja? Kada se onda zamrsi i fula ili da pogrešan pas? To isto kao onaj mit da Duljević ima jedini muda da krene na igrače, a nakon što prođe jednog izgubi loptu u 29 od 30 slučaja.belosevic23 je napisao/la:Kolko god mi srali crnkic je itekako falio, mico nista, hebib ograjiso, nermin iako ga ne gotivim probio bi 2-3 puta sigurno za utakmicu
Trenutno korisnika/ca: amkegoat, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 45 gostiju.