Ma moja kar.na,cuj gospodin. Neko te g.uzi cijelo vrijeme i to sve fino naplati,a ti kazes,ma to je nasa legenda,dobar je,dinGospo....Sad kad je vidio da nema kud dalje,eh,eto nece on da sputava Sarajevo. Za sta ba?? Za svoj gros. Bjezi tamo karenjaci obicni.PitarBordo je napisao/la:Ja sam tek sad saslušao do kraja Čalinu izjavu... Čovjek je ubjeđen da je ovo "dobra ekipa," da smo "završili sezonu u sjajnoj formi," protiv Zarije igrali "sjajno," ali vrh mi bilo kad ga lik pita za penale, kad reče da je jedan od igrača koji imaju dozvolu da izvedu penal bio i Sarić.
Toliko je Čala odsječen od realnosti. A i Uprava sa njim. Nije Čala vidio nakon kraja sezone da treba, da ide, a sada bukvlano jednu utakmicu kasnije - kao vidi da treba da ide i da sputava FK Sarajevo. Veoma bezobrazna izjava mogu vam reći. I manite me toga "gospodin," "otišao kad je vidio ne ide," a ono gurao glavom kroz zid i tek nakon 4-5 blamaže skontao da ne ide.
I jos nesto. Ovaj klub nikad nije imao normalne ljude,upravu. Bas nikad. Sve go poltron i prelivoda.