Postavlja se pitanje koliko ce tokom ove sezone biti smijena i otkaza, laganini se do marta rusi dosadasnji rekordarelinho je napisao/la:Nove sezone naše lige je počela juče, a danas već tri tima ostala bez trenera. Nema ni u jednoj ligi ovako nešto kao kod nas.![]()
Yebem te lopto u šupak kad te svako igra.
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Te smjene su najgluplji moguci potezi, kao negdje se zuri ekipama, a po 10 godina se radi nikako. Onda treba istrpiti i nekog 3-4 godine ako ti je vec izbor.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Nove sezone naše lige je počela juče, a danas već tri tima ostala bez trenera. Nema ni u jednoj ligi ovako nešto kao kod nas.![]()
![]()
Btw ne upratih, ko je treći tim bez trenera?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Suti jarane ne sluti zamisli 3-4 godine da gledam onu patnju od Petrovicevog "fudbala"tuzlak1987 je napisao/la:Te smjene su najgluplji moguci potezi, kao negdje se zuri ekipama, a po 10 godina se radi nikako. Onda treba istrpiti i nekog 3-4 godine ako ti je vec izbor.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja kada sam procitao ovaj post otisao tamo u ss vijesti PL da vidim da slucajno i mi nismo ostali u zadnjih sat vremea bez treneraBoixosNois1899 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Nove sezone naše lige je počela juče, a danas već tri tima ostala bez trenera. Nema ni u jednoj ligi ovako nešto kao kod nas.![]()
![]()
![]()
![]()
Ima na drugom portalu da će vjerovatno i Vitez ostati bez trenera jer im ovaj trenutni nema potrebnu licencu da vodi ekipu. Ja ne znam što su rigorozni zbog te licence jer kakva nam je liga po meni treba dati dozvolu da mogu revizori iz gradskog prevoza voditi ekipe.tuzlak1987 je napisao/la:Ja kada sam procitao ovaj post otisao tamo u ss vijesti PL da vidim da slucajno i mi nismo ostali u zadnjih sat vremea bez treneraBoixosNois1899 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Nove sezone naše lige je počela juče, a danas već tri tima ostala bez trenera. Nema ni u jednoj ligi ovako nešto kao kod nas.![]()
![]()
![]()
![]()
Nasu ublehu treba go.vnjivom motkom pocerat.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 23 jul 2017, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vitez cini mi se.Zenzo je napisao/la:Tri tima ? Zeljo, Sarajevo, ko je treci ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne bih ja dopustio da ulica i par bijesnih igraca vode neku rijec o tome. Ferguson je u Unitedu cekao prvi trofej 5 godina, a prvu titulu 6 godina pa nije dobio otkaza. Jest da smo mi i Engleska kao drzave nebo i zemlja ali eto to je opet neki primjer kako se isplati nekada istrpiti stvari.Osim13 je napisao/la:Suti jarane ne sluti zamisli 3-4 godine da gledam onu patnju od Petrovicevog "fudbala"tuzlak1987 je napisao/la:Te smjene su najgluplji moguci potezi, kao negdje se zuri ekipama, a po 10 godina se radi nikako. Onda treba istrpiti i nekog 3-4 godine ako ti je vec izbor.neka hvala
Svi trazimo neku konstantu i rad od klubova, a sami zagovaramo to da se svake godine saltaju treneri.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U pravu je @tuzlak... U nas svi nešto hoće preko noći. Nikako da shvate ljudi da se ne može do rezultata doći u roku od 2-3 mjeseca. Ovo je više tragikomedija šta se radi u našoj ligi sa trenerima.Osim13 je napisao/la:Suti jarane ne sluti zamisli 3-4 godine da gledam onu patnju od Petrovicevog "fudbala"tuzlak1987 je napisao/la:Te smjene su najgluplji moguci potezi, kao negdje se zuri ekipama, a po 10 godina se radi nikako. Onda treba istrpiti i nekog 3-4 godine ako ti je vec izbor.neka hvala
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prvi favoriti za titulu, kakva iduća sezona, već ove ste na tronu!Slobodas je napisao/la:Provokatori glupi ste , Ras ti si raspadnut klocu !!! Sloboda dobro odigrala imala 3 100% sanse nisu zabili primili dva jeftina gola. Treba dodati da je Sloboda igrala bez 4 igraca od cega 3 prvotimca Krpica Culuma i Osmanagica
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da se klubovi udruze u stanu na crtu ovom krimainalnom savezu svima bi nam bilo bolje.
Samo pazite situaciju, u savezu je sve manje i manje para, kazne ce biti sve vece jer im fali, megafon, pirotehnika, reprezentacija je na dobrom put da ne ode u Rusiju, kada presusis kasa onda ce se biti smjene.
Debili dali zadatak za reflektore idalje se igra po vrucinama.
Samo pazite situaciju, u savezu je sve manje i manje para, kazne ce biti sve vece jer im fali, megafon, pirotehnika, reprezentacija je na dobrom put da ne ode u Rusiju, kada presusis kasa onda ce se biti smjene.
Debili dali zadatak za reflektore idalje se igra po vrucinama.
- Zeljeznicar -
Znači ti dođeš na bošnjački portal i smeta ti riječ akšam, pa grob ga yeboflek1950 je napisao/la:Koja seljacina...cuj aksam!? Nisam homic ali bi ga bas volio sprasiti u zvalje ovom aksamliji kroz one governale od brkova.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Ma slazem se ja apsolutno, sve je to tacno...nego onako zamisljam i nadovezujem se na to...BoixosNois1899 je napisao/la:U pravu je @tuzlak... U nas svi nešto hoće preko noći. Nikako da shvate ljudi da se ne može do rezultata doći u roku od 2-3 mjeseca. Ovo je više tragikomedija šta se radi u našoj ligi sa trenerima.Osim13 je napisao/la:Suti jarane ne sluti zamisli 3-4 godine da gledam onu patnju od Petrovicevog "fudbala"tuzlak1987 je napisao/la:Te smjene su najgluplji moguci potezi, kao negdje se zuri ekipama, a po 10 godina se radi nikako. Onda treba istrpiti i nekog 3-4 godine ako ti je vec izbor.neka hvala
- primasquadra
- Kontakt:
Osim je čudan tip ali je često u pravu s ovim izjavama kao i večeras.Očigledno mu je stalo do normalizacije ovog očajnog stanja u našem klupskom nogometu,a zašto nebi i bilo.Lik je realan kolko god devijantan bio.
BHT odlazi ! Ljudi dobili prava za čitavu ligu,a prenose 3 utakmice po kolu . Sa kvalitetom odnosno nekvalitetom njihovih prijenosa smo već svi dobro upoznati.
BHT odlazi ! Ljudi dobili prava za čitavu ligu,a prenose 3 utakmice po kolu . Sa kvalitetom odnosno nekvalitetom njihovih prijenosa smo već svi dobro upoznati.
Apsurdprimasquadra je napisao/la:Osim je čudan tip ali je često u pravu s ovim izjavama kao i večeras.Očigledno mu je stalo do normalizacije ovog očajnog stanja u našem klupskom nogometu,a zašto nebi i bilo.Lik je realan kolko god devijantan bio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da Sarajevo i Zeljeznicar trebaju istrpiti nekog i da ako neko od tih klubova uzme jednu titulu sa normalnim trenerom da tu krece niz titula/trofeja (kup). Da se to ne bi zaustavilo na jednom trofeju jer bi ostvarili neki primat u ligi. Ali ga prvo treba pustiti da shvati gdje je grijesio i ostaviti talove i navijace po strani, a igraca koji se dizu se rjesavati.
-
whiteknight
- Kontakt:
Ja ovoga Osima,ja sirovine...šta je ovo mama draga
Neda čovjeku riječi progovoriti,on lafo neki stručnjak
Ubio se za horor filmove

Otac ulica mater Torcida...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ti si budala ako mislis da neko yebe navijace dva posto, to je propaganda.tuzlak1987 je napisao/la:Ja mislim da Sarajevo i Zeljeznicar trebaju istrpiti nekog i da ako neko od tih klubova uzme jednu titulu sa normalnim trenerom da tu krece niz titula/trofeja (kup). Da se to ne bi zaustavilo na jednom trofeju jer bi ostvarili neki primat u ligi. Ali ga prvo treba pustiti da shvati gdje je grijesio i ostaviti talove i navijace po strani, a igraca koji se dizu se rjesavati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.