FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Da traje emisija 6 sati sa njim ne bi dosadila ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- plavousrcu
- Kontakt:
Dodji najdrazi. Rekao sam prije nekoliko mjeseci i da ponovim. Ako je cijena Osimovog povratka odlazak kompletne Uprave, a nije siguran sam, kupite prnje i sto dalje od Doline.
Vazda propustim te zajebancije, valjda ce biti na YT 
Sutra zna se sta je ciniti, kanite se i Slavke i Admira i Amara i Senada i Jadranka i ostalih pojedinaca, novcanik u dzep, u novcaniku jal petak jal osmica jal cener jal godisnja, ako ste za sjedenje i koju novinu i pravac stadion, ne vidi se tamo ko je na cijoj strani i nema tamo prepirki, svi smo mi Zeljini i samo Zeljinu stranu trebamo drzati, sve ce ovo proci i sve ce se iskristalisati, samo sabura i podrske Adzemu i momcima i u nove pobjede zajedno!
Sutra zna se sta je ciniti, kanite se i Slavke i Admira i Amara i Senada i Jadranka i ostalih pojedinaca, novcanik u dzep, u novcaniku jal petak jal osmica jal cener jal godisnja, ako ste za sjedenje i koju novinu i pravac stadion, ne vidi se tamo ko je na cijoj strani i nema tamo prepirki, svi smo mi Zeljini i samo Zeljinu stranu trebamo drzati, sve ce ovo proci i sve ce se iskristalisati, samo sabura i podrske Adzemu i momcima i u nove pobjede zajedno!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni je najjace bilo kad govori napustili glavni igraci zelju lendric i stevanovic i napustio sarajevo duljevic koji eto.... pa pokusava na fin nacin da kaze i nije neki kvalitet 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
anonimni je napisao/la:Vazda propustim te zajebancije, valjda ce biti na YT
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
Izvini gospodine Djuric. Nesto ga kritikuje i onda izvini. Hajde stavljajte na youtube cijelu emisiju da je sa merakom opet pogledam. Sanjam o njegovom povratku.irfo je napisao/la:Meni je najjace bilo kad govori napustili glavni igraci zelju lendric i stevanovic i napustio sarajevo duljevic koji eto.... pa pokusava na fin nacin da kaze i nije neki kvalitet
Kakav sastav ocekujete sutra ? Na zvanicnoj pise da nece biti puno promjena u odnosu na onu sa AIK-om. Ipak se nadam da ce biti inace opet patnja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne znam ni sta da očekujem, onako naj iskrenije. Bice valjda dobro...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Odmah bih u hitnoj zavrsio.Zenzo je napisao/la:Kakve promjene stura ce ti Bekric i Jahic igrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Brkin vrh je kada kaže "a svi znamo kako su naši igrači kilavi"..ili tako nešto..tu rečenicu obavezno ubaciti u školsko gradivo..
sad su tu i nove teorije da neko "opozicija" nagovara igrace da bojkotuju da bi se tako otjerala ova uprava

Pa šta je šega tu? Rovari se odavno.irfo je napisao/la:sad su tu i nove teorije da neko "opozicija" nagovara igrace da bojkotuju da bi se tako otjerala ova uprava![]()
![]()
Re: RE: Re: FK Željezničar
Povedi nas Ado !LjoZee je napisao/la:Samo jako Adzeme [emoji38]
E nadam se da ce mu sto duze biti odjavljen FBLjoZee je napisao/la:Samo jako Adzeme [emoji38]
- plavousrcu
- Kontakt:
Zna clan UpraveMonci je napisao/la:Pa šta je šega tu? Rovari se odavno.irfo je napisao/la:sad su tu i nove teorije da neko "opozicija" nagovara igrace da bojkotuju da bi se tako otjerala ova uprava![]()
![]()
Zeba-Jahić-Bekrić
Stanić-Marković-Bogičević-Stevanović
Fejzić
Stanić-Marković-Bogičević-Stevanović
Fejzić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
nije valjda da stvarno vjerujes u to?Monci je napisao/la:Pa šta je šega tu? Rovari se odavno.irfo je napisao/la:sad su tu i nove teorije da neko "opozicija" nagovara igrace da bojkotuju da bi se tako otjerala ova uprava![]()
![]()
Zbog ega i tvrdoglavosti pojedinaca mi moramo hlrdati svakakve likove na klupi. Tako malo nam fali da konacno imamo upravu i trenera koji znaju raditi svoj posao i da budemo dominantni u ovom cirkusu od lige godinama. Fali nam samo jedan telefonski poziv koji bi dokazao da niko nije veci od Zelje.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], kosuljaplava, maho_sa i 19 gostiju.