FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 01:52

Evander je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Evander To je drugi tip. Ovo je Igor Cvitanović, nudio nam se prošli put. Ovakvi nama trebaju. Dosta mi je više Musemića, Jovića, Jarnija. Ne mislim o njima ništa loše, Bože sačuvaj, pogotovo ne za našeg Husa, ali dajte nekog drugačijeg. Šta fali Cvitanoviću? ŠKOLOVAN TRENER, nije mahalaš, ima licencu što je za nas jako bitno (omg), mlad stručnjak koji hoće izazove. Široki je pogodio s Sablićem. Preko glave mi ovih trenera starog kalibra koji ne znaju nove taktike i novi fudbal. Cvitanović bi pravo legao.
Pa rekao sam da nisam sigiran. Kao negdje da sam procitao Cvitanovic, ali nisam upratio koji Cvitanovic.
Slazem se. Ako zelimo neki dugorocan proekat, moramo naci nekoga ko se poklapa ambicijama sa tim. Cala to nije, Husref to nije, Jagodic to nije.
Iz nase lige samo trenera Krupe vidim da bi odgovarao tom profilu.
Ali, trener je nebitan ako uprava ne stane iza njega i podrskom i finansijama.
Konama se sad desilo isto sto i nama sa Kodrom. Celo nije los trener, ali imao je svlacionicu protiv sebe. Bezobrazne starije igrace, a uprava nije stala iza njega.
U takvoj situaciji, trener je nemocan ista da uradi.
:thumbup:

Meni je Petrović trener za manje klubove, on je dobru nafaku imao, a još dosta toga bilo završeno i prije mečeva, prošle sezone.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 24 jul 2017, 01:55

BordoBolesnik je napisao/la:Isti MI smo tjerali Bilbije, Todorovice, Tatomirovice a sad tjeramo Mihojevice, Kadusice, Andjusice itd
Samo kazem

Ps zamisli kada bi se ovdje svima zelje ispunile, vise niko ne bi igrao za ovaj klub. Momku od 20god se j.ebe sve po spisku, pljuje se vec sad a do jucer ga okivali u zvijezde. Nece Nedim bolje proci, to je pitanje vremena. Ovaj klub je prekrilo sivilo od uprave pa do navijaca, bukvalno svakog.
Bez razloga ih tjerali 100%, realno oni su i sad goli ku*ac...
Mislis da navijaci treba da podijele krivicu sa Tanom & Co. ?
Braca moj i onaj navijac od 3 godine je veci profesionalac od 70% naseg tima, jer voli i zna sta zeli...
Ovi mentalni luzeri nisu ni sposobni za nesto bolje od ovog do sad prikazanog. Radis ba posao koji volis preko ku*ca, bez imalo zelje da napredujes, da budes igracina... Realno ovo je tim luzera, sampiona u izgovorima, respektovanju i cestitanju protivnicima..

Sve dok mi ne uzmemo kakvu motku i to **** nema napretka, fino skupit se i u klub sve rastjerat, komplet upravu zajedno sa namjestajem, pa nek se portali cude i zgrozavaju, sa hinjama ba ne moze drugacije nego zube pokazat... One dvije ku*ve prebit a ostale je*at, pa kad pomisle na FKS da se i useru i upisaju... Previse se popusta i tolerise, treba citav zivot da se nadam i govorim sebi bice bolje, sve na finjaka... Da mi seru sablonski "Biti srcem vezan" a njima euro u ocima, e pa nece da moze... Kad dodje predsjednik i uprava koja je srcem vezana eto i mene na tekmu do tad nek odje*u profesionalno, bolje te pare da dam nekom prosjaku bar ce bit zahvalan, nece me pravit budalom...

Na kraju postovanje i respekt za sve koji su ucinili nesto dobro za klub a za ostale govedji gulas u glavu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 24 jul 2017, 02:01

simidobar je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Isti MI smo tjerali Bilbije, Todorovice, Tatomirovice a sad tjeramo Mihojevice, Kadusice, Andjusice itd
Samo kazem

Ps zamisli kada bi se ovdje svima zelje ispunile, vise niko ne bi igrao za ovaj klub. Momku od 20god se j.ebe sve po spisku, pljuje se vec sad a do jucer ga okivali u zvijezde. Nece Nedim bolje proci, to je pitanje vremena. Ovaj klub je prekrilo sivilo od uprave pa do navijaca, bukvalno svakog.
Bez razloga ih tjerali 100%, realno oni su i sad goli ku*ac...
Mislis da navijaci treba da podijele krivicu sa Tanom & Co. ?
Braca moj i onaj navijac od 3 godine je veci profesionalac od 70% naseg tima, jer voli i zna sta zeli...
Ovi mentalni luzeri nisu ni sposobni za nesto bolje od ovog do sad prikazanog. Radis ba posao koji volis preko ku*ca, bez imalo zelje da napredujes, da budes igracina... Realno ovo je tim luzera, sampiona u izgovorima, respektovanju i cestitanju protivnicima..

Sve dok mi ne uzmemo kakvu motku i to **** nema napretka, fino skupit se i u klub sve rastjerat, komplet upravu zajedno sa namjestajem, pa nek se portali cude i zgrozavaju, sa hinjama ba ne moze drugacije nego zube pokazat... One dvije ku*ve prebit a ostale je*at, pa kad pomisle na FKS da se i useru i upisaju... Previse se popusta i tolerise, treba citav zivot da se nadam i govorim sebi bice bolje, sve na finjaka... Da mi seru sablonski "Biti srcem vezan" a njima euro u ocima, e pa nece da moze... Kad dodje predsjednik i uprava koja je srcem vezana eto i mene na tekmu do tad nek odje*u profesionalno, bolje te pare da dam nekom prosjaku bar ce bit zahvalan, nece me pravit budalom...

Na kraju postovanje i respekt za sve koji su ucinili nesto dobro za klub a za ostale govedji gulas u glavu.
:thumbup: :thumbup: :salut:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 02:03

Radi li išta ona Potura u klubu osim što se malo malo kezi na Instagramu, slika nokte i obavljuje citate?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jul 2017, 02:07

Trener Krupe u Sarajevu je repriza ovoga sa Slavkom kod kona....100%
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 24 jul 2017, 02:08

AlfredNobel je napisao/la:Radi li išta ona Potura u klubu osim što se malo malo kezi na Instagramu, slika nokte i obavljuje citate?
Radi, crta obrve, nema vremena za zaje*anciju
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 jul 2017, 02:15

Evo neki Alagica spominji u protivaju ja sam sve najbolje o tom covjeku cuo,koga bi vi da dovedu da djecu trenira mozda Kloppa da probamo? Kod nas je tesko trenera dobrog naci a ne nekog ko je bas profi trener u omladinskim selekcijama,uostalom dobar posao su do sad radili treneri iz akademije,sad sto nas vrli trener forsira na DM danas Sarica i Radovca je samoubostvo i za druge teme,pa ljudi su nam zbog toga danas pojeli nas vezni red

High

Post Postao/la High » 24 jul 2017, 02:25

U Upravi mlatimudani, na terenu nehljebovići predvođeni smušenim i pogubljenim kapitenom, još se čeka taj novi trener da upotpuni sistem zvani anarhija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jul 2017, 02:32

dogovorim se po ko zna koji put sa sobom da se ne sekiram oko ovih mediokriteta ali dzaba,oči k'o fildzani

VVVBK

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 jul 2017, 05:34

slika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jul 2017, 06:10

hilmo je napisao/la:Marko je večeras krivac za prvi gol direktno a sa ostalim ima udio i u drugom golu. Uostalom sve ove tri utakmice je odigrao loše.

Evo u evropskim je Advan bio odličan, večeras ga obilazili ko malo djete ispadao ko iz trojke.
Prvo, sta je pogriješio kod drugog gola?
On i Novaković postavili dobru ofsajd zamku i onaj bi bio metar u Ofsajda da ona Drtina od beka nije zaspao i jos ga onaj pretrči ko dijete

Mihojević je dosta dobro odigrao i prvu tekmu, zabio gol, to sto je trener ultraamater u postavci igre je druga analiza
Mi sinoć igramo bez zadnjeg veznog....BEZ ZADNJEG VEZNOG!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2017, 06:57

TobeYarabi je napisao/la:slika
HAHAHAHAHAHAHA volim sve budale sa ovog foruma , jesu nas naguzili , ne vade ga, osjedicemo braco ko Mister No , samo po glave.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 jul 2017, 07:06

paulus je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:slika
HAHAHAHAHAHAHA volim sve budale sa ovog foruma , jesu nas naguzili , ne vade ga, osjedicemo braco ko Mister No , samo po glave.
cuj mister no..kako ti on pade na pamet :lol: kako se ono zvala ona njegova ljubomorna picoka?

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 24 jul 2017, 07:43

Zasto ne probate sa Borisom Pavicem nista vi i ne bi bili na gubitku i ako ne uspije jer vrtite vecinom ista imena bar 10 godina.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jul 2017, 08:09

Kako neko moze napadati Mihojevica, Hadzica, Kadusica itd? Sve momci koji oko/ispod 21 godine sto automatski znaci da nemaju iskustva, mozda ni znanja jos uvijek. Ali su pokazali najvise u juniorima i sad ih moramo istrpiti ako hocemo da postanu igraci, da Akademija izbaciva prvotimce.
OK, Mihojevic pogrijesio kod prvog gola, desi se..sad treba da izvuce nesto iz toga. Da pregleda utakmicu i popravi neke segmente u igri.
PS. Kapitenska nije za 'djecu', za one koji se jos 'uce' igrati fudbala i koji nemaju faking iskustva. Dodaj kapitensku Iveticu i stavi ga lijevo, rijesio si dve muhe jednim udarcem.
Oko trenera, mislim da je pravo vrijeme da nekog mladog koji ima viziju jer Upravi definitivno cilj vise nije titula pod moranje, i dace neki period svakom treneru da svoje zamisli implementira. Ako ima koji do 40, 45 godina da hoce doci bilo bi ekstra...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 24 jul 2017, 08:10

Husref je nas vojnik kao i Cala, bilo bi ruzno vidjet opet kako ga tjeraju zato njega treba stavit za sportskog direktora jbg manje bi bio izlozen pritisku a sigurno da covjek zna prepoznat dobrog igraca a i dovest ima reputaciju i kod nas a i sire. Treba probat s nekim novim ambicioznim, neko ko je vani zanat izucio, mozda Bajramovicem( ne Senerom) kao sto smo s Kodrom uboli ali da uprava ima muda i stane iza trenera. Ali sta ja imam pametovat ovdje kad ce opet postaviti Alagica ili Uscuplica i rec da se okrecemo dijeci i dovest nekog polovnjaka iz Srbije.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 08:12

kinder_jaje je napisao/la:Zasto ne probate sa Borisom Pavicem nista vi i ne bi bili na gubitku i ako ne uspije jer vrtite vecinom ista imena bar 10 godina.
Ma ovdje moze samo uspjeti nas covjek izgleda, neko proklestvo izgleda..vjeruj da bi nama los bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 24 jul 2017, 08:22

kinder_jaje je napisao/la:Zasto ne probate sa Borisom Pavicem nista vi i ne bi bili na gubitku i ako ne uspije jer vrtite vecinom ista imena bar 10 godina.
Vidiš, na njega sam potpuno zaboravio. Radio u puno gorem okruženju u Zenici, pa je napravio nešto...na kraju krajeva, možda bi bio to "rastresanje" o kojem Čala priča...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 08:22

simidobar je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Radi li išta ona Potura u klubu osim što se malo malo kezi na Instagramu, slika nokte i obavljuje citate?
Radi, crta obrve, nema vremena za zaje*anciju
Pa mora i to neko :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2017, 08:34

Mi necemo imati nikada drasticno bolju ekipu od ove, niti mi niti bilo tko iz ove lige. To kazem zato sto u ovoj ligi nece niko bolji da igra. Vidite da djeca od 16 godina odlaze jer zele da napreduju, ovdje nema napretka. A i trener dobar nece nama doci. Zivi bili pa vidjeli.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.