FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 24 jul 2017, 08:41

TobeYarabi je napisao/la:
paulus je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:slika
HAHAHAHAHAHAHA volim sve budale sa ovog foruma , jesu nas naguzili , ne vade ga, osjedicemo braco ko Mister No , samo po glave.
cuj mister no..kako ti on pade na pamet :lol: kako se ono zvala ona njegova ljubomorna picoka?
Nije imo on standardnu picoku , imo je onog havera Krugera , kako mi naumpade , ja sam djete Jugoslavije :D , nije tad bilo ovih igrica ko filmovi , i nakih interneta mobitela kura.a palaca, tad je bio Komodor 64,romani , ganje zmire , sociolizacije sa drugom djecom a ne ko ove psihopate danas . Djete 10 god. ima pristup od klanja do ****.a sakom, na sta ce to izac.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2017, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 jul 2017, 08:41

Husref ako hoce mada cisto sumnjam. Moze i neki stranac pa nek nam **** majku za sva vremena pa da se ponovi listica na Kosevu. Ocigledno da trebamo dotaci dobro DNO da se neke stvari promjene i trznu. Ovo je rasulo.
UPRAVA NAPOLJE!

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 24 jul 2017, 08:42

Raja, dont sikiriki ionako nista niti mozemo niti cemo promjeniti. Cuna uprava, cuna ekipa, cuna strucni stab. Tuga sta napravise od imena FK Sarajevo. :(
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

edinedin1
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la edinedin1 » 24 jul 2017, 08:46

kenanbrajic je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Zasto ne probate sa Borisom Pavicem nista vi i ne bi bili na gubitku i ako ne uspije jer vrtite vecinom ista imena bar 10 godina.
Vidiš, na njega sam potpuno zaboravio. Radio u puno gorem okruženju u Zenici, pa je napravio nešto...na kraju krajeva, možda bi bio to "rastresanje" o kojem Čala priča...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja nisam vidio boljeg i studioznijeg trenera od Pavica, koji usput ima muda i ne boji se nikoga. Imao je po Zenici milion Šekija za vratom pa je opet radio po svome i nije dao da mu se ko petlja u rad zato je bio i uspjesan
Opstanak moramo izboriti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 08:48

fks74 je napisao/la:Mi necemo imati nikada drasticno bolju ekipu od ove, niti mi niti bilo tko iz ove lige. To kazem zato sto u ovoj ligi nece niko bolji da igra. Vidite da djeca od 16 godina odlaze jer zele da napreduju, ovdje nema napretka. A i trener dobar nece nama doci. Zivi bili pa vidjeli.
Imali smo prije 2 godine i to bas drasticnu kako ti kazes, ogromna je razlika bila. Ovo je vrlo moguce najjadnija ekipa ikada u nasoj historiji. I dalje smatram da bi se uz par otjeranih igraca prodisalo, naravno, morali bi dovesti i nove da ih zamijene na tom mjestu. Nadam se da ce nas novi igrac Miloš biti makar prosjecan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jul 2017, 09:13

Musemic :facepalm: Dosta mi vise ovi legenda. hocu trenera koji zna posao a ne legendu koja voli klub.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jul 2017, 09:17

Zasto se spominju treneri koji se svako malo prebacuju iz jednog kluba u drugi u nasoj ligi? To je sve istroseno, i nesto sto nam nece donijeti nista novo od onoga sto vec godinama gledamo.
Sta je sa Hadzibegica, zasto se on ne kontaktira i pruzi mu se sansa?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 24 jul 2017, 09:23

emir79 je napisao/la:Zasto se spominju treneri koji se svako malo prebacuju iz jednog kluba u drugi u nasoj ligi? To je sve istroseno, i nesto sto nam nece donijeti nista novo od onoga sto vec godinama gledamo.
Hadzibeg trazi lovu, a love nema. Mislis da on nesto kao voli FK Sarajevo, uvijek po strani i sere, nek dodje i vodi klub ako ga voli... al lova je lova, **** ljubav
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2017, 09:26

Kad dodje vrijeme da ove legende (Cala,Husref,Paja,Hadzibegic itd itd) budi u foteljama kluba a da dole na klupi budu neki "novi" likovi ,tad tek vjerujem u pomak.Ipak mislim da ce legenda bolje pomoci klubu iz same uprave,gdje ce oni vuci te konce ,ovamo na klupi cemo istrositi sve njih bukvalno.Bezveze se ljudima tovari na kosti i ko treba i ko ne,a oni to nisu zasluzili.Budale su sto prihvataju da oni zbog ovih "gore" koji Sarajevo su samo na karti vidjeli,da zbog tih istih oni sebe dovode u situaciju da ih se pljuje.

Zakljucak: legende kluba u klub,da vode,da odlucuju, dovode ,da mjenjaju ,ne da njih svakakav hostapler koristi,na klupu neko ko ce raditi mozgom a ne srcem.Bit ce bolje za sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 24 jul 2017, 09:27

DenchiNL je napisao/la:Trener Krupe u Sarajevu je repriza ovoga sa Slavkom kod kona....100%
Apsolutno tačno.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 09:31

Bordo79 je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Zasto se spominju treneri koji se svako malo prebacuju iz jednog kluba u drugi u nasoj ligi? To je sve istroseno, i nesto sto nam nece donijeti nista novo od onoga sto vec godinama gledamo.
Hadzibeg trazi lovu, a love nema. Mislis da on nesto kao voli FK Sarajevo, uvijek po strani i sere, nek dodje i vodi klub ako ga voli... al lova je lova, **** ljubav
Ma voli ali covjek zivi vani i nece da se vraca radi par milja, personalni zivot mu je ispred sto i razumijem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 jul 2017, 09:31

Ovom klubu treba nova reorganizacija i to iz temelja. Izgleda da u upravi ama baš ništa ne funkcioniše. Ovo se mora početi iz temelja mijenjati. Nemaju nikakve planove. Ovo će eskalirati kad tad, poznavajući mentalitet naših navijača. Previše se skuplja kod raje. Ljudi su se pogubili totalno, najlošija ekipa u zadnjih 20 godina, bruka ba kakvi nam amateri igraju u klubu.

Što se sportskog segmenta tiče. Iskreno ja bi sad Uscuplica ubacio i samo akademce guro do kraja, pa kako bude. Izbacio iz ekipe Hebibovića, Bekića, Ahmetovića, i na polusezoni ih otjero, jer su oni trebali prije početka sezone nogu dobiti, ne znam više ko njih drži u klubu.
Eno ona djeca igraju, ima Sadiku, Mujakić, Pidro, Herić, Mustafić, Veladžić, Anđušić, Smajlagić, Hadžić, Resić, Klarić. Ovu sezonu žrtvovati za njih. Tu su još Radovac, Mihojević, Kadušić. Liivak i Lelić su veliki upitnik zašto ne igraju. Imaju tu Velkoski, Rahmanović, Sarić, eto onaj novi još, pa nek se ukombinuju.

Očito nemamo potencijala sa ovom ekipom za nešto više. Sve u svemu sramota. Gadi mi se kad ih gledam kako se pate na terenu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 09:32

Ma koga da nam ovi nesposobnjakovici dovedu? A ko bi zdrav, razuman i normalan preuzeo klub u ovakvom stanju kad je sve trhulo iznutra? Ovi nam mogu dovesti opet nekog naseg, nekog iz plbih ili u krajnjem slucaju nekog tipa jesic (yebem mu mater). Tako da smo mi opet osudjeni na propast i dok ova garnitura uprave ne ode ili dok ne promijene politiku vodjenja kluba nama napretka nema. Niti jedan trener na svijetu ne moze parmaka bekica nauciti da centrira niti hebibovica da pogodi 14 kvadrata sa 5 metara. Opet cemo trenera tjerati na jesen, eventulano na proljece i tako u krug dok svi skroz ne obolimo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 24 jul 2017, 09:35

Evander je napisao/la:
Iznaroda je napisao/la:Ako dodje Uscuplic necu gledati utakmice vise.
Postave li Uscuplica OPET, ja definitivno dizem ruke od Sarajeva i naseg fudbala, do nekih boljih vremena.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Koliko sam puta sebi to rekao... :D
FK Sarajevo 1946

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 24 jul 2017, 09:41

FK Sarajevo 1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2017, 09:52

Bekic out,Ivetic na LB,rezerva Pidro.
Ahmetovic out,Hadzic CF,rezerva Smajlagic.
Saric out,Stanojevic/Heric DMF.
I ako dode Dupovac treba da bude prva opcija na CB,a sa njim Marko,ali prvo da mu neko ocita dobru lekciju da se uozbilji.
I da,novi kapiten treba da bude Krste.
Ovo je moja zelja,pa koga god da postave za trenera :)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2017, 09:57

muhamedhulk je napisao/la:Kako neko moze napadati Mihojevica, Hadzica, Kadusica itd? Sve momci koji oko/ispod 21 godine sto automatski znaci da nemaju iskustva, mozda ni znanja jos uvijek. Ali su pokazali najvise u juniorima i sad ih moramo istrpiti ako hocemo da postanu igraci, da Akademija izbaciva prvotimce.
OK, Mihojevic pogrijesio kod prvog gola, desi se..sad treba da izvuce nesto iz toga. Da pregleda utakmicu i popravi neke segmente u igri.
PS. Kapitenska nije za 'djecu', za one koji se jos 'uce' igrati fudbala i koji nemaju faking iskustva. Dodaj kapitensku Iveticu i stavi ga lijevo, rijesio si dve muhe jednim udarcem.
Oko trenera, mislim da je pravo vrijeme da nekog mladog koji ima viziju jer Upravi definitivno cilj vise nije titula pod moranje, i dace neki period svakom treneru da svoje zamisli implementira. Ako ima koji do 40, 45 godina da hoce doci bilo bi ekstra...
Mihojevic grjesi kod prvog gola ko amater i ajde desi se , al je nakon toga jos dvije sanse im poklonio i jednu u drugom pol , on sam. Ja sam za to da se momku pruzi podrska al ne moze se ignorisati katastrofalan nastup. Zasto se u nas sve tolerise, cuj pravo vrjeme za mladog trenera,ma ne moze bit gore vrjeme da se mjenja trener i jos govore svaka cast Cala, ko moralan on , a dobio bi orkaz svakako.
Mjesto da je nakon Zarie prepustio klub , da neko novi dodje i protrese kad ima fore protrest on je ceko dok je cekat mogao i evo nas u prvom kolu , poluspremni , nemamo odbrane , napad igra toliko sporo i bezidejno da ti se place, al svaka cast Cala , dao si otkaz prije nego sto ti je urucen. Daleko od toga da je Cala kriv sam za ovo , al je kriv sto je sutio i gario dokle je garit mogao i ni na kraju nije rekao nista sto je trebao reci. Ova uprava je zatvorila klub i dovela nas do toga da ocekujemo poraz od Zrinskog kuci. Husref , mislim ljudi imal to vise smisla?!
Kako izbaciva svega ti ??Koje su to palatalizacije, ja se ne pravim pismen aman , al mojne ba izbaciva.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2017, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 09:58

Dajte nam gif naseg akademca Andusica kako nabacuje iz kornera kad ganjamo rezultat, svjez momak tek usao. Kod mene bi ono bilo narednih sedam utakmica na ttibini po zelji, o svom trosku naravno!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 10:02

Sarajlijica1946 je napisao/la:Dajte nam gif naseg akademca Andusica kako nabacuje iz kornera kad ganjamo rezultat, svjez momak tek usao. Kod mene bi ono bilo narednih sedam utakmica na ttibini po zelji, o svom trosku naravno!
Teske noge od priprema :rol: U prvom poluvremenu mescini 5 kornera, svih 5 drugi izvodjac i naravno niti jedan kvalitetan centarsut. To dovoljo govori koliko smo ni ozbiljan klub, a izvesti aut je kvantna fizika za ove amatere.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 jul 2017, 10:02

Liivak je za nase amatere profesionalac i dobar igrac , al ne moze igrat kad calin ljubimac hebib igra ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, meecko, OzmoodPinglewood, rimljanin90, SamoDaKazeem i 57 gostiju.