Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 24 jul 2017, 09:57

Nije to nista, kada su ga pitali sto Celik nece na pripreme, kaze sto cu na Zlatiboru snicla 100 maraka :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2017, 10:07

Evolve je napisao/la:Sloboda je imala veliku priliku na Pecari sinoć, al em nisu imali sreće u par prilika a ni znanja u drugih par :)
Ordagić je klasa, vidi se na svakoj lopti.

Nama treba odmora, previše je bilo tu putovanja, jake utakmice, jednostavno u drugom pol smo pukli. Treba nam svježine.
Pa i mislio sam da cete mozda past zbog toga i jeste se osjetilo tokom utakmice, jer ipak previse je kilometara prevaljeno u zadnjih par sedmica, ali opet ste pokazali da ste zayebana i kvalitetna ekipa, visok plasman ne bi trebao doci u pitanje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 jul 2017, 10:10

Prijeslog sarajevskim klibovima, dovedite Borisa Pavica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 10:12

prisonbreak je napisao/la:Prijeslog sarajevskim klibovima, dovedite Borisa Pavica.
Ja da se pitam doveo bih nekog Talijana, tipa onaj Hasi sto je vodio Albaniju, ili ga ne bih ni dovodio.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 24 jul 2017, 10:39

Evolve je napisao/la:Sloboda je imala veliku priliku na Pecari sinoć, al em nisu imali sreće u par prilika a ni znanja u drugih par :)
Ordagić je klasa, vidi se na svakoj lopti.

Nama treba odmora, previše je bilo tu putovanja, jake utakmice, jednostavno u drugom pol smo pukli. Treba nam svježine.
Krstanovic i Menalo dobitna kombinacija. Bilobrk je pravi golman. Jos dovesti dva igraca i borba za vrh.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 jul 2017, 10:46

Slavko otjeran napucavali ga igraci loptama na treningu hahahaha.

Btw mostarci je li istina da pregovarate sa duljevicem i stevanovicem? :crazy:
Zadnja izmjena: RichmanBiH, dana/u 24 jul 2017, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jul 2017, 10:47

Ima li gdje BHT pregled i gostovanje Osima da se pregleda?
1946

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 24 jul 2017, 10:50

RichmanBiH je napisao/la:Slavko otjeran napucavali ga igraci loptama na treningu hahahaha.

Da,bar koliko sam cuo. Pregovara se jos i sa Subicem. E sad ostaje da cekamo i vidimo sta ce od svega toga biti.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 24 jul 2017, 10:55

Subic je u Radnickom Nis...
"JOŠ OD 1926"

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 jul 2017, 11:00

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li gdje BHT pregled i gostovanje Osima da se pregleda?
i ja da priupitam za pregled kola :)

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 24 jul 2017, 11:09

veteran 1987 je napisao/la:Subic je u Radnickom Nis...
Po transfer marketu jos nije nigdje otisao,ali moguce,ovo su glasine u zadnjih 2-3 tjedna :)

High

Post Postao/la High » 24 jul 2017, 11:20

Kakav nastup, njemu svojstven, mahalski i odvratan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 jul 2017, 11:46

RichmanBiH je napisao/la:Slavko otjeran napucavali ga igraci loptama na treningu hahahaha.

poznavajuci Sulu ja sam uvjeren da ce dovesti uz Handzica jos jedno jako premijerligasko ime mada da se mene pita sad ovoj ekipi nebi dovodio nikoga jer niti Stevanovic niti Duljevic nisu prosli pripreme i garant nakon 2 mjeseca lezanja imaju visak kila i manjak motivacije,dok npr Baka je gurnuo malog Cavara u vatru a svi su htjeli Ordagica na njegovom mjestu a pitanje je bili Ordagic onakvu loptu sinoc posalo i rijesio utakmicu,vjerovatno nebi .
ordagicu su se nudile dobre pare ali momak vec zahvaljujuci Husicu u Slobodi ima odlicna primanja i jos samo 6 mjeseci ugovora tako da lik gleda prema vani ali evo kad Stevanovic i Duljevic koji su bili nositelji igre u bh velikanima ne mogu do 8.mjeseca naci angazman onda je pitanje tko ce Ordagica platiti.
Jedino sto su Tomic i Petrak kao i Lendric rijesili svoju egzistenciju ostali "igraci" su na cekanju !
Baka sinoc pokazao i domacim i stranim pljuvacima da je trener koji ima nekakvu viziju u igri prema naprijed jer ipak zabiti 4 gola uz promasen penal Bilbije nesretno ekipama kao sto su Sarajevo i Maribor nije mala stvar.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2017, 11:50

hskzmostar je napisao/la:svi su htjeli Ordagica na njegovom mjestu a pitanje je bili Ordagic onakvu loptu sinoc posalo i rijesio utakmicu,vjerovatno nebi .ordagicu su se nudile dobre pare ali momak vec zahvaljujuci Husicu u Slobodi ima odlicna primanja i jos samo 6 mjeseci ugovora tako da lik gleda prema vani
Husic mu je dao dobre pare kada je dosao u Slobodu, ali poslije je produzio ugovor za 6 mjeseci, sto znaci da mu je sadasnji UO dao dobre pare i kao sto sam rekao, meni Ordagic izgleda kao igrac koji nece za neznatno vecu cifru preci u drugu premijerligasku ekipu, a ni otici vani

znaci, ako bas bude ponuda vrijedna odlaska, onda da... mozda grijesim, ali eto, tako mi djeluje

taj mali Cavar me neodoljivo podsjeca na Ordagica, samo se nadam da ce se on razvit na pravi nacin za razliku od Ordagica, za sta nije on kriv, vec infrastruktura i nestrucnost nasih trenera, te nedostatak nekoga da mu pogura neki transfer

x igraca je propalo poput Ordagica jbg, zbog toga ovaj mali Cavar mora sto prije vani, jedna, maximalno dvije sezone u Zrinji, ali postepeno da gradi karijeru, pa da ga i Mesa pozove, pa ako zeli, neka se odazove... od njega bi mogao biti opasan igrac :salut: sto bi se reklo, rjesit to na vrijeme :mrgreen:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 jul 2017, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2017, 11:52

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li gdje BHT pregled i gostovanje Osima da se pregleda?
Nema još nigdje ja mislim. Možda bude danas postavljeno na yt.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jul 2017, 11:53

Ordagic je Husicev igrac i on ga finansira.....

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 jul 2017, 11:53

hskzmostar je napisao/la:

poznavajuci Sulu ja sam uvjeren da ce dovesti uz Handzica jos jedno jako premijerligasko ime mada da se mene pita sad ovoj ekipi nebi dovodio nikoga jer niti Stevanovic niti Duljevic nisu prosli pripreme i garant nakon 2 mjeseca lezanja imaju visak kila i manjak motivacije,dok npr Baka je gurnuo malog Cavara u vatru a svi su htjeli Ordagica na njegovom mjestu a pitanje je bili Ordagic onakvu loptu sinoc posalo i rijesio utakmicu,vjerovatno nebi .
ordagicu su se nudile dobre pare ali momak vec zahvaljujuci Husicu u Slobodi ima odlicna primanja i jos samo 6 mjeseci ugovora tako da lik gleda prema vani ali evo kad Stevanovic i Duljevic koji su bili nositelji igre u bh velikanima ne mogu do 8.mjeseca naci angazman onda je pitanje tko ce Ordagica platiti.
Jedino sto su Tomic i Petrak kao i Lendric rijesili svoju egzistenciju ostali "igraci" su na cekanju !
Baka sinoc pokazao i domacim i stranim pljuvacima da je trener koji ima nekakvu viziju u igri prema naprijed jer ipak zabiti 4 gola uz promasen penal Bilbije nesretno ekipama kao sto su Sarajevo i Maribor nije mala stvar.

Sinoc je zrinjski izgledao perfektno. Dobro pokrivaju teren, dobro trce, nema praznog trcenja odnosno umaranja. Igrac br 13 mi se najvise dopa perfektna partija, pojeo je nasu sredinu. Dosao iz celika? Zrinjski ima najbolji skauting.
UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 jul 2017, 12:04

Bice dobar hercegovacki derbi, Zrinjski i Siroki odlicno igraju. :thumbup:
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2017, 12:06

Sarajevski derbi ce biti jos bolji.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 24 jul 2017, 12:07

Nije se ni zavrsilo prvo kolo a vec 3 trenera su bivsa (Zeljo,Sarajevo,Vitez).
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.