FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 13:10

Pantelija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kad dodje vrijeme da ove legende (Cala,Husref,Paja,Hadzibegic itd itd) budi u foteljama kluba a da dole na klupi budu neki "novi" likovi ,tad tek vjerujem u pomak.Ipak mislim da ce legenda bolje pomoci klubu iz same uprave,gdje ce oni vuci te konce ,ovamo na klupi cemo istrositi sve njih bukvalno.Bezveze se ljudima tovari na kosti i ko treba i ko ne,a oni to nisu zasluzili.Budale su sto prihvataju da oni zbog ovih "gore" koji Sarajevo su samo na karti vidjeli,da zbog tih istih oni sebe dovode u situaciju da ih se pljuje.

Zakljucak: legende kluba u klub,da vode,da odlucuju, dovode ,da mjenjaju ,ne da njih svakakav hostapler koristi,na klupu neko ko ce raditi mozgom a ne srcem.Bit ce bolje za sve.
Ko da mi.bude? Paja koji tuži klub, ćala koji nije htio profesionalni ugovor da potpise da bi primao uporedo platu i.od fks., hadzibegic zvani direktor iz francuske, dajte ba ljudi pustite se šuplje i ljubavi, kakva ljubav i klinci palci, ili si sposoban ili nisi sposoban!!!!

Sve nesto vole.fks, milione imali niko uloga kupio ni jednog nije, na.utakmice ne dolaze itd

Meni treba trener koji je mlad i ambiciozan, uprava koja je.školama i ambiciozna sa projektom, da.zna nabaci pare i vratiti publiku.

Ps. Legende kluba nisu te koje si ti nabrojao, ćala Je bio prosječan igrač, ostali dobri igraci ali legende (sem možda Husrefa) nikad!

Pape, hase....
Kakav crni Pape.. odlican na terenu i nista vise, jedan je Hase!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2017, 13:11

amypitar je napisao/la:Jebote ja se sjecam utakmica Sarajeva davne 1985 godine,tada se ovde neki veliki navijaci nisu ni rodili.

Boze ti me sacuvaj razlike danas i nekad.Samo gledas igru ,navijanje,pojma nemas ni ko je kapiten,niti te je briga,a kamo li da znas koje sekretar kluba,predsjednik skupstine itd.Bubneš Zvezdu na Marakani ,dodje Sutjeska Niksic i derne te 0-2 i nikom nista,bilo je negodovanja, zvizduka,al opet slijedeca tekma i 20 milja.Dodje igrac iz Glasinca Sokolac niti je ko za njega cuo,niti je bilo koga briga,ima struka o tome da razmislja,samo je bilo bitno jel igrac il nije.Sad je sve nakaradno,fujjjj.Sjecam se baš ovde na forumu, raja uzela na zub Duljevica ,radi frizure dok mu kosa nije narasla bio je predmet šprdnje.Negodovanje jer dolazi neki igrac ,jer nema tetovazu na lijevom ramenu,a trebao je staviti na desnom.
Bilo je blamiranje i prije ,prvaci zemlje dodje neki finski klub, ni imena mu se ne sjecam ,i izbaci nas iz lige prvaka.Veca bruka je bila kunem se nego sad Moldavci.Dernu nas Andrelect (dobro tad je bio jak) 5-1,uzvrat na Kosevu 25.000.Pojma nemate koliko puta je Pape izbjegao trening,koliko je puta dosao pijan pred tekmu,ne smijem ni pomisliti kako bi ga sad razapeli, na stub srama.Kako je Paja bio sebican (Dulja je bio mala maca).Sjecam se jedne situacije Paja ševa, neda nikom loptu tri -cetri igraca naša sama pred golom ,on nikom ne da lopu,zovne ga trener mislim da je ted bio Markusevic i pred istokom mu spuca šamarcinu.Kakva je taraba bio Milak ,majko mila...**** sad Novakovica...
Ni tad nikad nismo imali para,kao i sad uvjek dovodili neke nepovjerene igrace.Uvjek rasprodaja igraca posle,dobre sezone,il egzodus igraca,a posebno posle osvojena titule,al sve je nekako funkcionisalo kako treba.

E sad znam neki ce me napasti da branim sadašnje stanje u klubu,upravi.... (ne boze sacuvaj),da se ovaj i onaj vakat ne mogu porediti,i to je tacno.
Al ono cega je mene strah da ovakvim radikalnim istupima navijaca,(pa i dusmana sa raznih portala, koji koriste ovu situaciju),prijetnjom smrcu igraca,celnicima kluba,svemu i svacemu što ima veze sa klubom,ne dovedemo u situaciju da nas igraci,sponzori,i ljudi koji bi iskreno zeljeli pomoci ne izbjegavaju u širokom luku.Evo ovde neko spominje Kodru za trenera,pa on se ne bi vratio ni za platu od 50.000 milja mjesecno.

Bojim se da smo vec sad dobro narusili ugled kluba, i da ce mnogi igraci,sponzori,treneri, razmisliti ,jel pametno raditi,igrati u klubu, u kojem radi samo jednog pogresnog poteza,promašenog penala,radi nekog selfija,il seljacke frizure mozeš dobrano najebati.
Jarane ja o tome pricam evo mjesecima a nikako da ovoj omladini objasnim da nikada nije bilo idealno u klubu. Ali sto ces, kao sto kazes valjda takva vremena dosla. Svi bi da budu treneri, menadzeri itd.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 13:12

Abdulah Ibrakovic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 13:14

Evolution87 je napisao/la:Abdulah Ibrakovic
Ja se nadam iskreno da nece doci do toga, bilo bi mrtvih na Kosevu svaki dan!

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 13:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sa njim bi igrali moderni napadacki nogomet :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2017, 13:16

Pantelija je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Nista nama Starcevic nece pomoci ako bi dosao. Lahko je biti trener u manjim klubovima, stani u odbranu pa na kontru. Treba nam trener koji zna promijeniti 3-4 formacije u toku jedne utakmice a takav u B i H ne postoji. Musemic bi bio drugi Cala.
Pa upravo je krupa ekipa koja najviše radi primjene formacija u ligi... Gledao sam ih i u 352 i u 442 i u 541
Sto pišeš napamet?
Gdje si ti gledao i protiv koga, skoro sve utakmice igraju odbranu i baziraju se na kontre. Bilo koja ekipa da igra otvoreno na Kosevu bi izgubila od Sarajeva.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 13:17

Ovom neki argument što on dok je prije pratio FKS nije znao ni ko je kapiten. Dobro si ti to pratio.

I dalje se piše o nekim prijetnjama za koje je već dokazano iz čije kuhinje su došle i nemaju veze sa navijačima FKS. Ali ne, de se vratiti 40 godina unazad i pravdati tadašnjom situacijom. Ne daj Tito da se pomaknemo naprijed. Jer što bi išli naprijed kad je Pape prije 40 godina dolazio pjan pred tekmu. Vi bi nešto da objasnite omladini. A priznajete da u njihovim godinama niste znali ni ko je kapiten. Dramica.

Od loše uprave su jedino štetniji po klub ljudi koji su zaglavili u vremenu i spremni su na sve da klimaju glavom, pa i ono najgore, jer tobože ni prije 30-40 godina nije bilo sjajno ionako.

Sve su prilike da će ovi fakat staviti Musemića na klupu. Znači treću sezonu zaredom identični potezi, niko da se zapita "hmm, de da pokušamo nešto drugo" čuj da se zapita...

Utakmica za 5 dana, igramo u gostima protiv ekipe koja će vjerojatno ove godine ispasti - trenutno su nam prvi timovi s obje strane negdje na istom nivou.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 13:18

Evolution87 je napisao/la:
Sa njim bi igrali moderni napadacki nogomet :kafa:
Borce Sredojevic, desna ruka Safeta Susica. :kafa:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 24 jul 2017, 13:18

fks74 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Nista nama Starcevic nece pomoci ako bi dosao. Lahko je biti trener u manjim klubovima, stani u odbranu pa na kontru. Treba nam trener koji zna promijeniti 3-4 formacije u toku jedne utakmice a takav u B i H ne postoji. Musemic bi bio drugi Cala.
Pa upravo je krupa ekipa koja najviše radi primjene formacija u ligi... Gledao sam ih i u 352 i u 442 i u 541
Sto pišeš napamet?
Gdje si ti gledao i protiv koga, skoro sve utakmice igraju odbranu i baziraju se na kontre. Bilo koja ekipa da igra otvoreno na Kosevu bi izgubila od Sarajeva.
MetalegLe :urnebes:

trenutno je Krupa na boljem polozaju nego mi i ne mozemo za njih reci da su manji klub od nas
#jebohistoriju
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 13:19

fks74 je napisao/la:Bilo koja ekipa da igra otvoreno na Kosevu bi izgubila od Sarajeva.
Na čemu baziraš to pravilo? Pogotovo nakon zadnje dvije sezone.
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jul 2017, 13:21

al' ss.ba izbaci kandidate :crazy:
mozda bi i pavic bio ok opcija?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jul 2017, 13:22

Ma ne znam sto razmisljate, Husref 100%..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 13:22

slika

Samo ovaj čovjek dolazi u obzir. Nije on kriv što ga otjeraše prije nego što je najavio novo Sarajevo. Ima 7-8 trofeja, znači trofejan trener, radio na svim kontinentima, znači iskusan, igra 4-4-2, znači mogao bi Hadžić s Velkoskim u napad, a imali bi trenera koji tačno zna kad će njegov tim zaigrati, samo bi se morali strpiti do proljeća. A isti sekund bi pokrenuo vezu da se vrati Kramar, a svi znamo da nam fali stoper. Došao bi i Simeunović umjesto Hebiba frlje na krilu, dok bi se Cezar pokušao vratiti u zimskom prijelaznom. Why not?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jul 2017, 13:25

PitarBordo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Bilo koja ekipa da igra otvoreno na Kosevu bi izgubila od Sarajeva.
Ma lik se provaljuje od sinoc evo... Bog te pomogo kad god je neko igrao ofanzivno protiv nas mi se s loptom ne mozemo sastavit.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 13:26

AlfredNobel je napisao/la:slika

Samo ovaj čovjek dolazi u obzir. Nije on kriv što ga otjeraše prije nego što je najavio novo Sarajevo. Ima 7-8 trofeja, znači trofejan trener, radio na svim kontinentima, znači iskusan, igra 4-4-2, znači mogao bi Hadžić s Velkoskim u napad, a imali bi trenera koji tačno zna kad će njegov tim zaigrati, samo bi se morali strpiti do proljeća. A isti sekund bi pokrenuo vezu da se vrati Kramar, a svi znamo da nam fali stoper. Došao bi i Simeunović umjesto Hebiba frlje na krilu, dok bi se Cezar pokušao vratiti u zimskom prijelaznom. Why not?
Sjetio sam se da mu merso yebe koncepciju jer je alergican na polen.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 13:27

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ma lik se provaljuje od sinoc evo... Bog te pomogo kad god je neko igrao ofanzivno protiv nas mi se s loptom ne mozemo sastavit.
A valja nonsens danima. Nego me posebno pogode ovi mitovi kad neko napiše tipa "nas može samo naš čovjek voditi" i "svi se brane na koševu" pa na koncu i ova njegova zadnja.

Ludilo. :D
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jul 2017, 13:27

Mokri snovi: Slavisa Stojanovic, Nebojsa Gudelj, Aleksandar Jankovic, Zeljko Petrovic.

Nasa realnost: neko ko nije trenirao izvan PL!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2017, 13:29

muhamedhulk je napisao/la:al' ss.ba izbaci kandidate :crazy:
mozda bi i pavic bio ok opcija?
Pavic nema licencu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jul 2017, 13:29

Kad vidis imena koja su u konkurenciji za klupu vidis na sta je spao klub jedino respektabilno ime husref tako je bilo i kad je janjos doveo i husrefa ce otjerati do naredne sezone....
Jusufbegovic ne mogu da vjerujem i da se uopste spominje... starcevic bi se skroz izgubio ja mislim...
You are someone else I am still right here

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 24 jul 2017, 13:31

Chlan je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Zamislite sutra objave,Amar Osim novi trener Sarajeva. :lol: :lol:
Znam da će me većina ovde razapeti, ali ja bih to vrlo rado podrzao.
Yebo te Osim!
Čemu ovo.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, mnon46, plisek, sekac, ubipara, Venom i 74 gosta.