FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ko god da dođe unijet ce taj neki pozitivan sok u nase redove ali sta nakon 6,7 kola.. kakav Jusufbegović, od ponuđenih bi najradije uzeo Husrefa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Čovjek koji je plaćao sudije da valjaju FK Sarajevo u utakmicama protiv drugih klubova, koji se šrda i pljuje po istom od kako se rodio i ti kažeš da bi vrlo rado podržao istog. I onda se pitaš čemu prozivka.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate kakav Osim, uozbilji se. Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljno pomislja na takvo nesto, radije daj da se ugasimo!
- f0rest1946
- Kontakt:
U prkno te yebo brko!Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebo te Osim!Chlan je napisao/la:Znam da će me većina ovde razapeti, ali ja bih to vrlo rado podrzao.amypitar je napisao/la:Zamislite sutra objave,Amar Osim novi trener Sarajeva.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Neki nikako da prihvate da je ovo nasa realnost Musemic,Uscuplic,Jusufbegovic ,Starcevic isto tako na terenu novakovic,mihojevic ,bekic itd . trenutno je tako znaci 3-4 mjesto jbg . sto bi dr arsla rekao mi smo ovo prinudjeni gledati
- muhamedhulk
- Kontakt:
ima. nije bio na klupi jer je strani drzavljanin, a celiku je zabranjeno registrirati strance.bordobijeli je napisao/la:Pavic nema licencumuhamedhulk je napisao/la:al' ss.ba izbaci kandidate
mozda bi i pavic bio ok opcija?
http://www.ferata.hr/boris-pavic-stigao ... e-diplome/
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gledam ono izodjenje kornera
. Jel to neko novo pravilo da lopta nesmije ici u zrak kad se izvodi korner, ili je ono nesto uigrano 
U novi boj ...
Pa eto samo nekoliko vas sa ovog foruma ste pametni i sve znate. Sinoc Zrinjski isto igrao na kontru, da ne pricam o Krupi , Radniku i ostalim ekipama.FrancescoTotti je napisao/la:Ma lik se provaljuje od sinoc evo... Bog te pomogo kad god je neko igrao ofanzivno protiv nas mi se s loptom ne mozemo sastavit.PitarBordo je napisao/la:Na čemu baziraš to pravilo? Pogotovo nakon zadnje dvije sezone.fks74 je napisao/la:Bilo koja ekipa da igra otvoreno na Kosevu bi izgubila od Sarajeva.
-
scudetto89
- Kontakt:
Ako moram da biram onda neka to bude Musemic i niko drugi, pogotovo ovaj Nedim dajte ljudi nidje veze, a tebi mehmede neka je sa srecom, trebao si povesti i upravu na celu sa sabrinom !!
, sto se tice tekme sinosnje nidje veze nemam rijeci, dno dna , sramota nasih manekena, sve po nasim zivcima i zao mi ovih ljudi sto dolaze da gledaju sminkere po terenu ! 
04.10.2009 !
Ne bih se mjesao u tvoj posaof0rest1946 je napisao/la: U prkno te yebo brko!
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
@Primorac ništa da napiše 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kako saznajemo, jedan od kandidata je i Sanjin Alagić, trenutni šef Akademije. Alagić je u prošlosti radio u inostranstvu, tačnije u Al-Ahliju, Al-Salmiyi i Qadsiju. U svakom slučaju, novi trener Bordo tima trebao bi biti poznat već danas.
-
bordobijeli
- Kontakt:
On je zadovoljan hadzic igrao nije bitan rezultat .zlo87 je napisao/la:@Primorac ništa da napiše
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaki sat sve gora i gora imena se spominju haha nije da nismo znali, da ce posle Cale doci neko isti ili jos gori...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako želimo da se okrenemo mladim igračima Alagic bi bio odlično rješenje. Ovaj poraz je po mom mišljenju došao u pravi čas
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Ma dovest ce Husrefa, sve i da nece i da imaju para za nekog trenera, jel stvarno mislite da su sposobni ikog zavrsit .Ja imam osjecaj da mi igrace dogovorimo preko FB a na osnovu youtube.Ko je ikad otiso gledat kojeg igraca sto smo doveli , nema u nas razmatranja rumors ovo ono .Klub je transparentan ko KGB . Ne rade to ljudi djaba u po sezone za sljedecu. Mene brine sto smo mi narod beskurac , svi se naseru ocdje o to je to i kako ce bilo ko od njih osjetit pritisak, samo trevaju izbjegavat int i nikom nista . To su djonovi koji nikad nece otic , oni su nadosli da se nemaju kome pravdat , hebe im se. Jesu Horde trazile neki sastanak da im objasne ovaj sunovrat ?! Ko zna bil htjeli da pricaju sa njima. Kolika god je krivica nehljeba nasa je sto ih tolerisemo bez rjeci. Rominim navijacima postave pregrade ljudi ih kazne sezonu i bez njih , za pregrade , mislis da nisu nadosli koliko miliona je tu otislo mada to nije ni bitno , ljudi rade nes. Mi se smijemo , nama sega, to je nas mentalitet u vezi svega, samo kad treba ukrast pokvarit ,sjebat tad se ovdje ujedine ko mafija.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Tan ODLAZI!
Upravo tako.bordobijeli je napisao/la:On je zadovoljan hadzic igrao nije bitan rezultat .zlo87 je napisao/la:@Primorac ništa da napiše
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Husref je novi trener...
- kenanbrajic
- Kontakt:
Meni sve miriše na jedno saopštenje tipa:" UO FK Sarajevo je na današnjoj hitnoj sjednici donio odluku da za privremenog ŠSS postavi Zijada Švrakića/Senada Repuha/Sanjina Alagića (jedno od ova tri imena). Pitanje ŠSS FK Sarajevo je ozbiljan problem, te će UO provesti detaljnu analizu potencijalnih kandidata kako bi odabrali najbolje dugoročno rješenje."
Trenutno korisnika/ca: f16, johntravolta123, mnon46, Mocvara1991, nedimmmm1337, SHZ82 i 91 gost.