FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 24 jul 2017, 08:51

Ne sekiram se ja za radnik trebali bi mi to dobit...
Al brate ko da smo mi igrali tekmu tri dana prije a ne oni... :roll:
Samo skontas da su ljudi u zadnjih par hefti presli 10ak hilj.kilometara minimum da imaju vec 4 takmicarske utakmice da je svjezina trebala bit na nasoj strani...i sta ti uradis? Stavis im ljude koje oni na svjezinu pretrcavaju ko na plej stejsnu :lol: kuknjava

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jul 2017, 11:30

Sinoc bi sigurno dobili da u ekipi nisu bili Tandir, Kalezic, pojacanje iz Poljica koji ne moze hodat a kamoli igrati i onaj mali celo Lazevski koji pati od kurcobolje, ova cetvorica nisu ni za klupe.....nije mi krivo toliko sto smo izgubili jer se nismo branili, napadali smo.....krivo mi sto ovi klocevi zauzimaju mjesto drugima u ekipi......Vlado ako citas ovo, a citas, bolje ti nigdje nece biti nego u Tuzli.....**** vise ove kloceve........dovedi Borogovca, ne zajebajem se, Lazevskog **** onu trojicu posalji u Kikace.....
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2017, 11:42

pitam se gdje su ti dresovi sto je Aco najavio, ili sta ce biti s onog izabranog dresa na Faceu, jel to poslano tamo gdje treba, ili od toga nema nista... brate sramota je da se igra u istim dresovima, to kao Celik, pet godina iste dresove nosaju, ruzno za vidjeti, sto jeste, jeste...

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 24 jul 2017, 12:46

Lazo je i proslu sezonu krenuo nikako, ali to je trajalo 2-3 kola i ostatak je odradio vise nego solidno. Ali eto, Djordjilovic je bio "voljan" u pripremnim pa neka mu da sansu. Jaha je nepokretan i njega ne vrijedi drzati nikako pa da mu je plata 500KM. Hadzic nije bolji ni od jednog od ove dvojice, ja bih dao sansu Ericu. Zasto juce nije Mehmedagic igrao zadnjeg veznog a Zukic u prvoj?

Inace Krstanovic je mozda i najbolji napadac u ligi.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jul 2017, 12:51

Treba vec u startu napraviti rez u ekipi, sinocna takmicarska ( ne pripremna ili prijateljsjka) utakmica je odlican pokazatelj da se u startu treba rijesiti usluga nekoliko igraca, bolje forsirati mlade igrace sa talentom i igrati sa njima nego gledati antipropagandu of fudbala...pa yebote igrac koji ne zna primiti loptu (Tandir, lopta se odbija od njega, klasicni parmak, Jahic (nije mu preporucljivo igrati fudbal i hodati na visokim temperaturama), Kalezic (momak nema orjentacije gdje se nalazi), Lazevski ( spor, usporen, djeluje nezainteresovano, bezvoljno)........pod HITNO im se "zahvaliti" inace ode sve u vodu......Ako to jedan trener ne moze vidjeti, onda je fulao profesiju......kupljene i dogoverene titule se ne racunaju.....
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2017, 13:07

Jos kad sam procitao sinoc ovdje da nema veze za poraz,ionako dole nikad nismo dobili ,postavlja se pitanje zbog cega igramo ovu ligu ako cemo Sirokom skidat gace zbog tradicije :roll:

Zahvalit se Tandiru,veceg promasaja na Tusnju nisam vidio,Jahicu hvala za sve od prije,ali nije vise on taj nivo,januarska pojacanja su losa skroz,mozda ostavit Zilkica nije ni on Bog zna nesto,al eto njega bih samo ostavio i gurnuti nasu djecu da igraju ,jer ne mogu biti gori,samo mogu biti bolji od ovih januarskih pojacanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 24 jul 2017, 13:14

zlatnakoka je napisao/la:Lazo je i proslu sezonu krenuo nikako, ali to je trajalo 2-3 kola i ostatak je odradio vise nego solidno. Ali eto, Djordjilovic je bio "voljan" u pripremnim pa neka mu da sansu. Jaha je nepokretan i njega ne vrijedi drzati nikako pa da mu je plata 500KM. Hadzic nije bolji ni od jednog od ove dvojice, ja bih dao sansu Ericu. Zasto juce nije Mehmedagic igrao zadnjeg veznog a Zukic u prvoj?

Inace Krstanovic je mozda i najbolji napadac u ligi.
Hadzic > Azir
Eric puno sigurniji i pouzdaniji golman od Azira

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jul 2017, 13:21

Chinaglia je napisao/la:pitam se gdje su ti dresovi sto je Aco najavio, ili sta ce biti s onog izabranog dresa na Faceu, jel to poslano tamo gdje treba, ili od toga nema nista... brate sramota je da se igra u istim dresovima, to kao Celik, pet godina iste dresove nosaju, ruzno za vidjeti, sto jeste, jeste...
Moguce, ali ne 100% da ce nova oprema bit vec za Radnik, kasno je poslan materijal NAAI-u i ljudima treba vremena da to sve odrade.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 13:27

Dokle se doslo sa istocnom tribinom. :?:
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec... :?

Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Mene nervira sto Vlado prica jedno,a u praksi druga prica totalno,
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jul 2017, 13:36

Ja ne razumijem zasto Eric nije prvi izbor ove sezone? Je li povrijedjen ili sta je vec? Momak je vec dokazao da se na njega moze i mora racunati.

Ne znam po cemu je Azir toliki talenat, zaista bih volio cuti misljenje i razlog toga, ne provociram ovim pitanjem. Ja se jos nisam uvjerio u to, osim onog pametnog i iskusnog zadrzavanja lopte protiv Zelje na Grbavici i pokoja odbrana koju svaki golman na svijetu napravi. Pravi talenat bi se trebao u startu iskazati i manetnuti, napraviti nesto vise cime ce uzeti mjesto iskusnijem i dokazanijem golmanu. Piric je to nebrojeno puta pokazao i zato i jeste najbolji golman nase lige, od Azira jos uvijek cekam te odbrane, dobijene utakmice i bodove njegovom zaslugom, valjda je vakat da to dokaze/pokaze ili ga se posalje na posudbu.
Eric svakako zasluzuje da bude broj 1 na nasem golu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jul 2017, 13:36

Vlado Jagodić: Ne možete se nadati pozitivnom rezultatu na Pecari kad ne iskoristite šanse
Trener gostiju je najavio ofanzivnu Slobodu na Pecari, a tuzlanski tim je igrao upravo tako, no primio je naivne golove. "Mi smo promašili četiri ili pet dobrih šansi. Nismo ništa bolje mogli ni očekivati od utakmice kada smo dozvolili sebi takav luksuz. Inače, došli smo da igramo otvoreno i pokušamo prekinuti negativnu tradiciju. Mi smo došli da probamo kontrolisati posjed lopte sa četiri igrača na sredini terena, ali nismo uspjeli, primili smo naivan gol i onda smo imali tešku situaciju pred sobom. Nismo ispoštovali ni dogovor sa poluvremena, brzo smo primili drugi gol zbog naivnosti, a kasnije je bilo jako teško vratiti se u meč. Ipak, nismo odigrali u potpunosti loše, imali smo neke šanse", istakao je Vlado Jagodić nakon utakmice.

Kakav ba dogovor, ko da ti ispostuje dogovor, sinoc je igralo 5 do 6 igraca, ostali su fudbalski invalidi......yebote trenerska licenca, neki Tandir da ti da go, taj parmak kad igra, protivnicka ekipa moze hladno igrari bez golmana......
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2017, 13:41

solinas je napisao/la:Dokle se doslo sa istocnom tribinom. :?:
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec... :?
Takva pitanja se ovoj garnituri u klubu ne smiju postaviti ,inace bices proglasen negativcem i rusis klub..sigurno te Husic poslao da ovo pises :mrgreen:

Bas bih i ja volio da mi neko napise kakav je to talenat Muminovic,lik nas je kostao nekoliko golova svojim pogresnim procjenama kao i onaj sinoc protiv Sirokog,ali glavni razlog zbog cega Muminovic treba na gol,barem sam to ovdje mogao procitat je odbrana u kupu protiv Zeljeznicara u kupu kada smo slavili na Grbavici 1:2 :rol:

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 24 jul 2017, 13:52

Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno.
Šipovanje stalo, i sve stalo.

Tandir ako opet bude u prvoj dobit će barem zvižduke. Husić ima neko znanje, treba ga pustiti, kao što kažeš "malo".
Jaha ne može ni 20 minuta, ne može dvije, trom je i nikakav. Žao mi bilo Ordagića što igra s njim u paru i pokriva čitav teren.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jul 2017, 14:00

zlatnakoka je napisao/la:

Šipovanje stalo, i sve stalo.

Tandir ako opet bude u prvoj dobit će barem zvižduke. Husić ima neko znanje, treba ga pustiti, kao što kažeš "malo".
Jaha ne može ni 20 minuta, ne može dvije, trom je i nikakav. Žao mi bilo Ordagića što igra s njim u paru i pokriva čitav teren.
Treba šipovi malo da ostoje, jedno pola godine, da vidimo hocel se primit il treba nove stavljat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jul 2017, 14:02

Jaha ti ima druze moj fini, dobri ugovor na 3(slovima:tri) godine.... pazi da ga se ne rijesis :kafa: ...on i ovaj kloc iz kikaca sto je dosao"jer je prestao pušit a pokazao se u kikacima" ma sta to značilo ce ti IGRATI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 14:10

Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2017, 14:11

Ne znam zasto se nerviram,kada od ove godine nece biti nista,kada tek za stotu godisnjicu kluba mogu ocekivati trofej,jer sve se radi na tome,da naredne sezone pregazimo ligu ili kup i donesu nam trofej u Tuzlu,ali ako ga ne osvojimo,ici ce prica kada nismo do sad,ne moramo ni sad ;)

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 24 jul 2017, 14:22

Nema opravdanju Jagodicu za to sto su mu tandir i jahic uopšte u ekipi a pogotovo u prvoj postavi.
Ukopa nas carsija !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 14:24

SARS je napisao/la:Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"
Hej ba Sars nemoj mi ici na kur.ac bice cirkusa....
Obracas se momcima ovdje nekim koji su isli po gostovanjima i na Tusanj dok si ti lizo cupacups....yebo li te Sloga i Azmir u pakas te yebali,jesi cuo..
Ja prvi nikada se necu pomiriti sa situacijom u kojoj je klub,da su mu pojacanja iz KIKACA i polumrtvi Jaha i klocina Tandir i klub sa ovakvim statutom i nacinom finansiranja..i pod palicom crvenih kmera.......i sta ces mi...popusiti.....
Koji vam je kur.ac ba.....
Ne mjesajte ljubav prema klubu sa nezadovoljstvom nacinom na koji postoji.....i funkcionise......ne budite djeca
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 14:33

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"
Hej ba Sars nemoj mi ici na kur.ac bice cirkusa....
Obracas se momcima ovdje nekim koji su isli po gostovanjima i na Tusanj dok si ti lizo cupacups....yebo li te Sloga i Azmir u pakas te yebali,jesi cuo..
Ja prvi nikada se necu pomiriti sa situacijom u kojoj je klub,da su mu pojacanja iz KIKACA i polumrtvi Jaha i klocina Tandir i klub sa ovakvim statutom i nacinom finansiranja..i pod palicom crvenih kmera.......i sta ces mi...popusiti.....
Koji vam je kur.ac ba.....
Ne mjesajte ljubav prema klubu sa nezadovoljstvom nacinom na koji postoji.....i funkcionise......ne budite djeca
hahahaha ja cu se obracati kome ja hocu i ovi azmiroljupci i slogasi koji su se ovdje sami prozvali neka idu gdje im je mjesto jer im ovdje sigurno nije, a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.