Joj patetike , e moj Cala , al ti si najmanje kriv , mada ti je ostavka pokrij dupe bila, mislim da zelis bolje klubu id svih onih sa slike.PitarBordo je napisao/la:
Sad će da proziva ono što je on sam zaslužan ove polusezone.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ojjjjjj hahahahahahahahahaha o eto , ne vade ga bejbe, ko da nista nije bilo tralalaMemara je napisao/la:Usvojena ostavka Janjoša
Mehmed Janjoš, pedesetdevetogodišnji fudbalski stručnjak, podnio je ostavku na mjesto Šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je nakon današnjeg sastanka sa rukovodstvom kluba i usvojena.
Janjoš je svoj treći mandat na klupi Sarajeva započeo početkom septembra 2016. godine, a ukupno je u proteklih skoro godinu dana vodio Sarajevo na 36 utakmica, u kojima je naš klub ostvario 19 pobjeda, uz 9 remija i 8 poraza. Zahvaljujući predanom radu stručnog štaba, Sarajevo je poslije lošeg starta prošle sezone uspjelo da se vrati na pobjednički kolosijek, te je klub sezonu 2016/17 okončao plasmanom na evropsku scenu, uz finale Kupa, međutim, poslije ispadanja u 1. pretkolu evropske lige od moldavske Zarije, te nakon poraza u prvoj domaćoj utakmici protiv Zrinjskog, Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.
“Nakon posljednja dva rezultatska neupsjeha, gosp. Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa struke, koja je danas razmotrena i usvojena. Obavili smo jedan konstruktivan razgovor i gosp. Janjoš je se ponio izuzetno korektno. Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve. U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
Čala je i u svom trećem mandatu pokazao da je istinski vojnik kluba i kolektiv FK Sarajevo, našoj igračkoj i trenerskoj legendi, Mehmedu Janjošu želi puno sreće i uspjeha u nastavku profesionalne karijere.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve mi smrdi na to da ce ovaj Alagić biti novi trener.. nadam se da grijesim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sir Alagic, covjek sa dugogodišnjim iskustvom preuzima ekipu u borbi za opstanak.MortemHz je napisao/la:O bozeZukanovic je napisao/la:Kako saznajemo, jedan od kandidata je i Sanjin Alagić, trenutni šef Akademije. Alagić je u prošlosti radio u inostranstvu, tačnije u Al-Ahliju, Al-Salmiyi i Qadsiju. U svakom slučaju, novi trener Bordo tima trebao bi biti poznat već danas.
Joj majko.....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima jedna pjesma sto kaze "preko ograde, jel to jedino sto casno je"... pa yebote tito jel to stvarno tako, jel to u ovoj yebenoj, mrskoj, posranoj drzavi sa jos gorim narodom nista normalno ne moze biti pa ni u sportu.PitarBordo je napisao/la:Patetika i emocije uvijek pale kod gladnih i siromašnih. To za bolje ne zna.FrancescoTotti je napisao/la:Što sam sit ovih vojnika kluba i ovih što ga aman aman vole. Dajte ba odyebite svi vec jednom, hocemo struku a ne ljubav i patetiku!
Klub nam prodase pa onda od njega napravise svoj privatni sda i bh telecom, pozaposljavase svakog koga su mogli, ubiru masnu platu svaki mjesec a pojma o poslu koji rade nemaju.
Ne znam vise, meni je toliko dosadilo borit se sa vjetrenjacama da vam ne mogu opisat a opet ne mogu da prestanem da pratim...
edit: evo opet nas yebu u zdrav mozak, PA DOKLE VIŠE BOLAN?
Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Što je zalosno najvjerovatnije ne griješis.MortemHz je napisao/la:Sve mi smrdi na to da ce ovaj Alagić biti novi trener.. nadam se da grijesim
kuknjava kuknjava
Joj koje budale rade u klubu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najmanje para brate a i u klubu je jbg.. nadam se da grijesim kao sto rekoh..Esport je napisao/la:Sir Alagic, covjek sa dugogodišnjim iskustvom preuzima ekipu u borbi za opstanak.MortemHz je napisao/la:O bozeZukanovic je napisao/la:Kako saznajemo, jedan od kandidata je i Sanjin Alagić, trenutni šef Akademije. Alagić je u prošlosti radio u inostranstvu, tačnije u Al-Ahliju, Al-Salmiyi i Qadsiju. U svakom slučaju, novi trener Bordo tima trebao bi biti poznat već danas.
Joj majko.....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebi me ako ovaj zna đe nas vodi!
"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao

Uh mamu vam hebem bezobraznu
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 jul 2017, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako nezvanično saznaje naš portal, pored imena kao što je Musemić, Starčević i Alagić, u igri je još i Meho Kodro.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
FK Sarajevo će u 2. kolu BHT Premijer lige BiH, prema našim izvorima, voditi Senad Repuh zajedno sa Zijadom Švrakićem, a klub neće žuriti pri donošenju odluke o imenovanju novog trenera.
Saznajemo i da će čelnici kluba novog trenera tražiti u osobi koja će, više u odnosu na prethodnike, promovisati fudbalere iz Akademije FK Sarajevo.
Čelnici kluba će u poslijepodnevnim satima održati sastanak na kojima će iznijeti imena potencijalnih kandidata, ali još uvijek nije poznato da li će to biti konačna lista.
Informacije do kojih je došao naš portal kazuju da je u najužem izboru šef omladinskog pogona FK Sarajevo Sanjin Alagić, a razmatrat će se i imena trenera Krupe Slobodana Starčevića i nekadašnjeg trenera Sarajeva Husrefa Musemića.
Izvori blisku klubu upućuju i na imena poput uglednog bh. trenera u Švedskoj Zlatana Nalića, kao i tandema koji je bio blizu klupe Željezničara i Čelika Admira Smajića i Marka Topića.
Želja navijača FK Sarajevo je selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović koji je vodeći Zrinjski u sezoni 2015/16. osvojio Premijer ligu BiH.
Od trenera koji su slobodni, a koji bi mogli biti interesantni Bordo klubu su Nedim Jusufbegović i Boris Pavić.
Saznajemo i da će čelnici kluba novog trenera tražiti u osobi koja će, više u odnosu na prethodnike, promovisati fudbalere iz Akademije FK Sarajevo.
Čelnici kluba će u poslijepodnevnim satima održati sastanak na kojima će iznijeti imena potencijalnih kandidata, ali još uvijek nije poznato da li će to biti konačna lista.
Informacije do kojih je došao naš portal kazuju da je u najužem izboru šef omladinskog pogona FK Sarajevo Sanjin Alagić, a razmatrat će se i imena trenera Krupe Slobodana Starčevića i nekadašnjeg trenera Sarajeva Husrefa Musemića.
Izvori blisku klubu upućuju i na imena poput uglednog bh. trenera u Švedskoj Zlatana Nalića, kao i tandema koji je bio blizu klupe Željezničara i Čelika Admira Smajića i Marka Topića.
Želja navijača FK Sarajevo je selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović koji je vodeći Zrinjski u sezoni 2015/16. osvojio Premijer ligu BiH.
Od trenera koji su slobodni, a koji bi mogli biti interesantni Bordo klubu su Nedim Jusufbegović i Boris Pavić.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobi nam ti interni kompas, reci da nije istina da u klubu rade gotovo na svim pozicijama nekvalifikovan i za te pozicije nesposoban kadar? Od Valentina, preko Sabrine i Faruka, pa sve do Poture.hz033 je napisao/la:A brate postova, idete iz krajnosti u krajnost.
I onda povrh svega kažu da su zajedno sa Čalom i štabom radili selekciju igrača (TRENUTNIH IGRAČA) i ostvarli zacrtane ciljeve (OSRAMOTILI SE PROTIV POLUAMATERSKE EKIPE IZ MOLDAVIJE).
Samo Saraj'vo.
Ne lozi raju, ako ces hlupati idi ne moras ovdje pisati tako nesto.Evander je napisao/la:"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu![]()
![]()
![]()
![]()
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio![]()
![]()
![]()
![]()
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao![]()
![]()
![]()
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cala je selektovao i pomno skautirao ovog novog polovnjaka iz srbije, i livaka isto mamicu im yebem svima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Izgleda da smo dosli na onu pricu kad je Tan dosao da nema ambicija ,odnosno prioritet da se ubace mladi igraci . bit ce 7-8 mladjih od 21 u prvoj postavi klub samo odrziv 4-5 na tabeli prodat xemo jednog dvojicu svake godine a nekad ce uletit i zlatna koka i Tan zadovoljan .
- Evolution87
- Kontakt:
Ma daj nam alagica da se nastavi cirkuz
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
HLUPATI????????fks74 je napisao/la:Ne lozi raju, ako ces hlupati idi ne moras ovdje pisati tako nesto.Evander je napisao/la:"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu![]()
![]()
![]()
![]()
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio![]()
![]()
![]()
![]()
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao![]()
![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Sve se slazem, nemoj zamjeriti, ali postovi tipa borba za opstanak sa ovim ili sa onim, nema bas smisla. Kad nam stima odmah dupla, kad ne stima borba za opstanak...... Treba biti malo realan.....napisati neko realno zrelo misljenje tipa ovog kojeg si srocio ti u tri recenice ,a ne samo daj da sta "nakrham"......PitarBordo je napisao/la:Dobi nam ti interni kompas, reci da nije istina da u klubu rade gotovo na svim pozicijama nekvalifikovan i za te pozicije nesposoban kadar? Od Valentina, preko Sabrine i Faruka, pa sve do Poture.hz033 je napisao/la:A brate postova, idete iz krajnosti u krajnost.
I onda povrh svega kažu da su zajedno sa Čalom i štabom radili selekciju igrača (TRENUTNIH IGRAČA) i ostvarli zacrtane ciljeve (OSRAMOTILI SE PROTIV POLUAMATERSKE EKIPE IZ MOLDAVIJE).
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 24 jul 2017, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: boki86, DirkNowitzki, Pantelija, Sazg, trunks1946 i 79 gostiju.