ma ko to amire?Ljumani_Banovici je napisao/la:nas su zajebali za prošlu stranicu,lik uzeo pare nesto malo uradio i zbriso u inozemstvo...pametan ha ya
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
čuo sam priču kako je neki momak uzeo pare,radio nesto malo i nesto...bar sam tako čuo..._amel_13_BHf_ je napisao/la:ma ko to amire?Ljumani_Banovici je napisao/la:nas su zajebali za prošlu stranicu,lik uzeo pare nesto malo uradio i zbriso u inozemstvo...pametan ha ya
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mirza vas špijunirao u Lukavici i kaže da ovo glat dobijamo
Ozbiljno, neka bolji pobjedi, a vi se spremite za invaziju Hordi(nadam se da ćemo moći svi stati)

Ozbiljno, neka bolji pobjedi, a vi se spremite za invaziju Hordi(nadam se da ćemo moći svi stati)

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
moze vas stat 2.000...po mogucnosti i 3.000 ....vidjet cemo kolko ce vas doc...najavljujete se ko robijaši..pa nesto slabo bi..cekamo vasdzenan01 je napisao/la:Mirza vas špijunirao u Lukavici i kaže da ovo glat dobijamo![]()

1947!
Ma kakvi RobijašiLjumani_Banovici je napisao/la:moze vas stat 2.000...po mogucnosti i 3.000 ....vidjet cemo kolko ce vas doc...najavljujete se ko robijaši..pa nesto slabo bi..cekamo vasdzenan01 je napisao/la:Mirza vas špijunirao u Lukavici i kaže da ovo glat dobijamo![]()

Tek ćete da vidite šta je navijanje, doći će nas najmanje milju

Drago mi je da imate veoma lijep stadion, na kojem se može lijepo navijati

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvaladzenan01 je napisao/la:Ma kakvi RobijašiLjumani_Banovici je napisao/la:moze vas stat 2.000...po mogucnosti i 3.000 ....vidjet cemo kolko ce vas doc...najavljujete se ko robijaši..pa nesto slabo bi..cekamo vasdzenan01 je napisao/la:Mirza vas špijunirao u Lukavici i kaže da ovo glat dobijamo![]()
Ozbiljno, neka bolji pobjedi, a vi se spremite za invaziju Hordi(nadam se da ćemo moći svi stati)![]()
Tek ćete da vidite šta je navijanje, doći će nas najmanje milju![]()

1947!
Samo, ne "navijajte" kao proslih sezona jer bi moglo biti degeneka u Banovicimadzenan01 je napisao/la:Ma kakvi RobijašiLjumani_Banovici je napisao/la:moze vas stat 2.000...po mogucnosti i 3.000 ....vidjet cemo kolko ce vas doc...najavljujete se ko robijaši..pa nesto slabo bi..cekamo vasdzenan01 je napisao/la:Mirza vas špijunirao u Lukavici i kaže da ovo glat dobijamo![]()
Ozbiljno, neka bolji pobjedi, a vi se spremite za invaziju Hordi(nadam se da ćemo moći svi stati)![]()
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Casual_Dobrila
- Kontakt:
Ne brini se, nećemo vas tući...Van Klomp je napisao/la:Samo, ne "navijajte" kao proslih sezona jer bi moglo biti degeneka u Banovicimadzenan01 je napisao/la:Ma kakvi RobijašiLjumani_Banovici je napisao/la: moze vas stat 2.000...po mogucnosti i 3.000 ....vidjet cemo kolko ce vas doc...najavljujete se ko robijaši..pa nesto slabo bi..cekamo vas![]()

I mislim da nas nece biti 1000...600-700 max....

Jel sigurno ona cijela tribina za goste ili samo onaj ogradjeni dio???
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
ma samo ograđeni dio je za gostujuce navijače,ali mislim da nece biti više domacih gledaoca od 2000,a oni mogu stati na zapadnu tribinu.Protiv čelika nisu puštali domaće gledaoce na istočnu tribinu tako da je bilo sve prazno samo robijaši bili na istoku.
SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljatNole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO

1947!
Ma nece ih bolan doci nesto.Skup im je prijevoz katastrofa.20 maraka ko je član ,a ko nije 25 i još 5 maraka ulaz.Brate dragi skupo je.Ljumani_Banovici je napisao/la:hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljatNole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO![]()
ja cu ti samo reci, koliko god dodje Hordi u Banovice, vas toliko nikad nece otici ni na jedno gostovanje, pa jedva se skupite na domacoj utakmici, tako da nemamo sta raspravljatiLjumani_Banovici je napisao/la:hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljatNole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO![]()

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
GREŠKA...nas nema nikakoNole1 je napisao/la:ja cu ti samo reci, koliko god dodje Hordi u Banovice, vas toliko nikad nece otici ni na jedno gostovanje, pa jedva se skupite na domacoj utakmici, tako da nemamo sta raspravljatiLjumani_Banovici je napisao/la:hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljatNole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO![]()

1947!
Zdravo drugari, haj postavite koju sliku renoviranog stadiona.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ima ti slika postavljenih nekoliko strana unatragcole-ch je napisao/la:Zdravo drugari, haj postavite koju sliku renoviranog stadiona.

1947!
jedva cekam kantonalni derby...sretno u nastavku sezone
RED DRAGONS
RED DRAGONS

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- slani grad
- Kontakt:
sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima
....FKR 87 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.