FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ilievski, nahebem ti se majke!!!
Bjezat ces iz Sarajeva!!!
Bjezat ces iz Sarajeva!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
fks74 idi gledaj federalnu i baci drkicu na bakira, pametnije ti je nego da nas ovdje yebes u zdrav mozak.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jbt ako nastave ovako mi smo za 3/4 sezone u federalnoj
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:HLUPATI????????fks74 je napisao/la:Ne lozi raju, ako ces hlupati idi ne moras ovdje pisati tako nesto.Evander je napisao/la:"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu![]()
![]()
![]()
![]()
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio![]()
![]()
![]()
![]()
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Ma ja sam misljenja da se ovdje nema vise sta cekati. Ili cemo mi navijaci povuci neke radikalnije poteze ili cemo se skroz prepustiti ovim hostaplerima i tako za par godina otici u zaborav.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta ces bolan ti da lupas?Evander je napisao/la:"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu![]()
![]()
![]()
![]()
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio![]()
![]()
![]()
![]()
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao![]()
![]()
![]()
Propali menadzer, koji vise nema uticaja u klubu. Seere i pisa se po klubu za kojeg "navodno" navija...
Najpametniji si bio dok si bojkotovao utakmice i forum FKS.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 jul 2017, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
A mislim da bi trebalo malo više od 4 sezone, ali sa ovakvim radom se sigurno stagnira. Dokaz će biti utakmica u subotu.Bordomen je napisao/la:Jbt ako nastave ovako mi smo za 3/4 sezone u federalnoj
@Zip i dalje se provaljuješ za Evandera.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niste svjesni koliko cemo rasuti Celik 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve i da pobjedimo tu djecicu iz celika, tada ce se probudit zip, fks76 i slicni i pametovat kako imamo najjacu ekipu i ligi i slicno, sve dok nas ne otresu listica ili kone. Doslovno isto sve kao proslih sezona uzalud potrosenih, Nigdje napretka...MortemHz je napisao/la:Niste svjesni koliko cemo rasuti Celik
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ili jos gore, izjave da Repuh sasvim solidno odradjue posao pa da ga ostafe kao sefa !FrancescoTotti je napisao/la:Sve i da pobjedimo tu djecicu iz celika, tada ce se probudit zip, fks76 i slicni i pametovat kako imamo najjacu ekipu i ligi i slicno, sve dok nas ne otresu listica ili kone. Doslovno isto sve kao proslih sezona uzalud potrosenih, Nigdje napretka...MortemHz je napisao/la:Niste svjesni koliko cemo rasuti Celik
U novi boj ...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tako to to bude, vazda dobrica nastrada. A nam ostaju ova **** da se borimo sa njima, da je Cala ostao a svi otisli najlakse bi bilo.
Ilievski je najveci trol ikad. Pa frajer samo spinuje i sve nas vuce za nos.
Otjerat ga iz grada kako znamo i umijemo.
Otjerat ga iz grada kako znamo i umijemo.
Nije uredu da se spominje necija majka, pogotovo kad je neko nema...
Budi pozdravljen menadjeru
Budi pozdravljen menadjeru
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 jul 2017, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Dići jedno 20 stambenih kredita i kupiti klub, kad propadnemo s ratama makar će klub biti u vlasništu Raiffeisen Banke. 
Samo Saraj'vo.
@evandere, bez psovanja i vrijeđanja sagovornika
Sa Alijagicem, moje privatno misljenje, necemo napraviti nista, samo mozemo tavoriti. Za klubove poput Sarajeva i Zelje, svaka situacija kada nisu u igri za titule je borba za opstanak.hz033 je napisao/la:Sve se slazem, nemoj zamjeriti, ali postovi tipa borba za opstanak sa ovim ili sa onim, nema bas smisla. Kad nam stima odmah dupla, kad ne stima borba za opstanak...... Treba biti malo realan.....napisati neko realno zrelo misljenje tipa ovog kojeg si srocio ti u tri recenice ,a ne samo daj da sta "nakrham"......PitarBordo je napisao/la:Dobi nam ti interni kompas, reci da nije istina da u klubu rade gotovo na svim pozicijama nekvalifikovan i za te pozicije nesposoban kadar? Od Valentina, preko Sabrine i Faruka, pa sve do Poture.hz033 je napisao/la:A brate postova, idete iz krajnosti u krajnost.
I onda povrh svega kažu da su zajedno sa Čalom i štabom radili selekciju igrača (TRENUTNIH IGRAČA) i ostvarli zacrtane ciljeve (OSRAMOTILI SE PROTIV POLUAMATERSKE EKIPE IZ MOLDAVIJE).
Problem je sto je (koje ju upitno strucno i sposobno) rukovodstvo kluba, u ime kvazi stednje, direktno odgovorno za finansijske gubitke.
Losi rezultati su osnova gubitka zarade.
Rezultata nema bez struke, na svim nivoima u klubu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Eto otisao je trener, sad cemo biti prvaci svemira. 
Zar nije lakse da smanjite ocekivanja i pustite da ljudi rade u Klubu. Nisu valjali prosli, ne valjaju ni ovi sad...a nemoguce da je tako. Mora neko biti dobar. Ali eto, bitno je da su navijaci i forumasi najjaci, najpametniji itd. Samo naprijed!
Zar nije lakse da smanjite ocekivanja i pustite da ljudi rade u Klubu. Nisu valjali prosli, ne valjaju ni ovi sad...a nemoguce da je tako. Mora neko biti dobar. Ali eto, bitno je da su navijaci i forumasi najjaci, najpametniji itd. Samo naprijed!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Izvinjavam se tebi i forumu. A on je fakat zasluzio sve receno.hilmo je napisao/la:@evandere, bez psovanja i vrijeđanja sagovornika
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tehnicki se to moze uraditi, nas 20 to da uradiPitarBordo je napisao/la:Dići jedno 20 stambenih kredita i kupiti klub, kad propadnemo s ratama makar će klub biti u vlasništu Raiffeisen Banke.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Rule_hz i 61 gost.