Sta su ti sad forumasi krivi covjece Boziji, covjek je sam podnio ostavku nike ga niko otjerao. Ima obraza, zna velicinu kluba i kakve su mu ambicije, ne moze to da zadovolji i cao. Da su svi kao Cala gdje bi nam kraj bio!muhamedhulk je napisao/la:Eto otisao je trener, sad cemo biti prvaci svemira.
Zar nije lakse da smanjite ocekivanja i pustite da ljudi rade u Klubu. Nisu valjali prosli, ne valjaju ni ovi sad...a nemoguce da je tako. Mora neko biti dobar. Ali eto, bitno je da su navijaci i forumasi najjaci, najpametniji itd. Samo naprijed!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
nukleusmember
- Kontakt:
jao kodre "gospodina",doveo igrača kojem mu je rodjeni brat menaf menager,klempavog stevu
VVVBK
VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
Sujeta je zeznuta. Pogotovo kad si udaljen od zbivanja, pa ovako na forumu te nervira što neko iznosi i kritikuej FKS, jer ti to idealiziraš, ne vidiš ništa loše jer je predaleko od tebe.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sta su ti sad forumasi krivi covjece Boziji, covjek je sam podnio ostavku nike ga niko otjerao. Ima obraza, zna velicinu kluba i kakve su mu ambicije, ne moze to da zadovolji i cao. Da su svi kao Cala gdje bi nam kraj bio!
Eto sad će još ispasti Čala dao ostavku jer je čitao forum. Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma stipu levata, cuj "smanjite ocekivanja". Jel moze ista nize od ocekivanja izborene europe yebem ti balija mentalitet više u 3 lijepe pichke materine.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta su ti sad forumasi krivi covjece Boziji, covjek je sam podnio ostavku nike ga niko otjerao. Ima obraza, zna velicinu kluba i kakve su mu ambicije, ne moze to da zadovolji i cao. Da su svi kao Cala gdje bi nam kraj bio!muhamedhulk je napisao/la:Eto otisao je trener, sad cemo biti prvaci svemira.
Zar nije lakse da smanjite ocekivanja i pustite da ljudi rade u Klubu. Nisu valjali prosli, ne valjaju ni ovi sad...a nemoguce da je tako. Mora neko biti dobar. Ali eto, bitno je da su navijaci i forumasi najjaci, najpametniji itd. Samo naprijed!
joooj odoh, odoh yebem ti i forum i glupe ljude
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ilievski jak biznismen, zna posao, ima veze, velika riba, dignut će nas na jedan novi nivo... ovako su pojedinci ga opisivali i branili kad je nekolicina nas pozivala na oprez i nije mirisala ovog idiota...
Trener ko god bude svejedno, sa onim klaunovima iz Totijevog posta nama napretka nema taman da dodje Pep Guardiola da nas trenira, trener je najmanji problem vjerujte. Čali hvala opet je ispao fer i priznao da više ne može, iako je možda malo i zakasnio s odlukom ali neka ga, kakvih nam ima u klubu on je dobar.
Trener ko god bude svejedno, sa onim klaunovima iz Totijevog posta nama napretka nema taman da dodje Pep Guardiola da nas trenira, trener je najmanji problem vjerujte. Čali hvala opet je ispao fer i priznao da više ne može, iako je možda malo i zakasnio s odlukom ali neka ga, kakvih nam ima u klubu on je dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaki trener iole pismen,školovan za ovaj posao,nema šanse da prihvati posao u klubu,kakav je trenutno naš,u opštem rasulu od uprave,igraca,navijaca.
Bilo ko da se prihvati trenerskog posla u Sarajevu, treba mu kapu skinuti.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zrinjski se raspao bukvalno, mi doveli kvazi ciljana pojacanja i kaze smanjite ambicije. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije Ilievski nas doveo do ove situacije..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mene nervira kod nas sto ne vidimo prave krivce stanja naseg kluba . vecina ovdje udarala po Cali evo sad otisao oni opet udaraju po klubu . ljudi kad pljujete nekog onda njeg mjenjamo i dovodi se bolji sta znace promjene ako nisu na bolje ??? Cala je trebao posljednji otici mi smo trebali stati uz njeg a prozivati Valentina,Faruka,Sabrinu i ostale padobrance u klubu . sta trebamo potrosit sve ljude da shvatimo u cemu je problem ko su sljedeci koje cemo pljuvati Husref,Pasic,Uscuplic,Starcevic,Velkoski,Mihojevic
Koliko nisko trebamo da smanjimo ocekivanja?muhamedhulk je napisao/la:Eto otisao je trener, sad cemo biti prvaci svemira.
Koga da pustimo da radi? One koji lazu i koji su klub srozali na najnize grane u istoriji?
One koji ce nas odvesti u Federalnu ligu u roku 3 godine?
Znaci, da gledamo kako klub propada i nestaje a da cutimo o tome?
- PitarBordo
- Kontakt:
I dalje se poteže to "navijača" - trenutna posjeta na Koševu je toliko mizeran faktor da je nonsens uopšte dovoditi u istu rečenicu Upravu, igrače i navijače. Pomozi mi da shvatim zašto si toliko kontra navijača i to ponavljaš u gotovo svakom komentaru na ovaj ili onaj način?amypitar je napisao/la:Svaki trener iole pismen,školovan za ovaj posao,nema šanse da prihvati posao u klubu,kakav je trenutno naš,u opštem rasulu od uprave,igraca,navijaca.
Navijači FKS nemaju nikakav uticaj na Klub, navijači FKS su jedino krivi što plaćaju da gledaju amaterski fudbal u režiji nekvalikovanih i neadekvatnih administratora u svim sferama kluba. Kako imaš uopšte obraza staviti u istu rečenicu nekoga k'o dobija četverocifrenu platu da bruka klub sa ljudima koji od usta odvoje da plate kartu i dođu pogledaju tekmu?
Ozbiljna pitanja, nadam se da će ti sujeta dozvoliti da na ista odgovoriš.
Samo Saraj'vo.
Ohladiše me ljudi, samo tako...
BelminM23 je napisao/la:Ohladiše me ljudi, samo tako...
A nije da nismo navikli
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Prošlo ljeto sam zaboravio da nismo išli u europu, ali haman je i bolje, pa se nekako izdurala liga i kup, nije baš loše bilo. A sada nas fino zaredaše, tako da mi je baš šok. Osjećam se čundno po pitanju kluba.Mokes je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Ohladiše me ljudi, samo tako...
A nije da nismo navikli
Da me barem još nešto konkretno prca osim toga.
Tko si ti da odredjujes koju cu ja ligu pratiti.FrancescoTotti je napisao/la:fks74 idi gledaj federalnu i baci drkicu na bakira, pametnije ti je nego da nas ovdje yebes u zdrav mozak.
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet ti isto ponavljaš. Opet istu neistinu ponavljaš. Kako se ovdje samo prozivao tvoj Čala i niko drugi. Nije istina i prestani da to ponavljaš, jer laž izrečena milion puta neće postati istina.bordobijeli je napisao/la:Mene nervira kod nas sto ne vidimo prave krivce stanja naseg kluba . vecina ovdje udarala po Cali evo sad otisao oni opet udaraju po klubu . ljudi kad pljujete nekog onda njeg mjenjamo i dovodi se bolji sta znace promjene ako nisu na bolje ??? Cala je trebao posljednji otici mi smo trebali stati uz njeg a prozivati Valentina,Faruka,Sabrinu i ostale padobrance u klubu . sta trebamo potrosit sve ljude da shvatimo u cemu je problem ko su sljedeci koje cemo pljuvati Husref,Pasic,Uscuplic,Starcevic,Velkoski,Mihojevic
Kritikovalo se i prozivalo sve, od Uprave, preko Nestručnog Štaba, do Marketinga - sve sa razlogom jer gotovo niko nije bio kvalifikovan i profesionalno sposoban da obavlja posao na tom radnom mjestu, a dobija platu svejedno. Čala ne da nije trebao da ostane zadnji, nego uopšte nije trebao da dolazi. Isto kao što ni Husref u ovom trenutku ne bi bio ništa, ni Alagić, ni Uščuplić, ni Berberović... Imam osjećaj da ti pola i ne čitaš nego ti je fetiš da raji ovdje spočitavaš da se samo Čala prozivao, te bi da otvoriš oči k'o treba da se proziva.
I molim te da prestanemo sa tim "nije kriv taj što ne zna, kriv je onaj što ga je doveo." Krivi i jedni i drugi.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cilj Sarajeva je titula, ostalo nas ne zanima. Ko misli drugacije ne da ga treba tjerati iz uprave, prvog tima, na tribine mu zabraniti da ulazi! Nama treba u prosjeku dvadeset minuta da napravimo poluakciju, tu ne racunam udaraz u okvir gola, kaze smanjite ocekivanja. Oj isuse marijo!
Sta se ti javljas koji ****!? Ti koji se grebes od kluba i ovdje glumis nekakvog 'pravog' navijaca.Zip je napisao/la:Sta ces bolan ti da lupas?Evander je napisao/la:"Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve".
Uh mamu vam hebem bezobraznu![]()
![]()
![]()
![]()
Ima da vas motikama tjerano. Mozete sta hocete, ali necete do kad hocete. Otici i sve polupati. E sad sam fakat popizdio![]()
![]()
![]()
![]()
Uhljebili ste se, uhljebili clanove porodice, ljubavnice. Napravili ste od kluba mjesto gdje cete plate redovne dobijati i nista ne raditi. Uhhhhh sad bih otisao pred klub i sve polupao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Propali menadzer, koji vise nema uticaja u klubu. Seere i pisa se po klubu za kojeg "navodno" navija...
Najpametniji si bio dok si bojkotovao utakmice i forum FKS.
I nemoj da mislis da nece doci do lupanja i tjeranja klubskih parazita. Tebe je toga i strah naravno,jer kad ovi paraziti odu osta i ti bez neke pinke koji sada imas.
I kako tebe nije stid vise tog tvog licemjernog glumljenja 'pravog' navijaca!? Fujjj vise!!!
Navijači su pokazali ko su i sta su. Nakon prve tekme protiv Zarije, poraza,dodje nas 12+ milja, 90 tj 130 min bez psovanja, zviždanja, završila tekma mirno se razišli.
Ovaj put nezadovoljstvo iskazali gledanjem amatera preko tv-a
U čemu je problem sa navijacima?
Ovaj put nezadovoljstvo iskazali gledanjem amatera preko tv-a
U čemu je problem sa navijacima?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli