Qurac stagnira, gora nego poslije rata...Zenzo je napisao/la:Liga nam stagnira a trebalo je da napreduje.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Od kako se igra zajednička na cijelom teritoriju BiH ovo je sigurno gore od onih sezona kada se u gostima gubilo redovno. Od sistema takmičenja, odnosa Saveza prema Ligi do Klubova, gdje većina se uhljebila k'o u Telecom i laganini.FrancescoTotti je napisao/la:Qurac stagnira, gora nego poslije rata...Zenzo je napisao/la:Liga nam stagnira a trebalo je da napreduje.
Samo Saraj'vo.
Klubovi da se udruze i formiraju "udruzenje" samo da se bore protiv ovog saveza i bice bolje, nas savez rak rana ove lige
- Zeljeznicar -
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cupo meni nikad nije bio neki igrac, ili sam ja jedini slijep pored citavog foruma. Druga svica je neozbiljno totalno.
Nisu ni strani klubovi tako naivni ni ljudi koji ih vode.
To su profesionalci i strucni ljudi pa znaju sabrat i vidit.
Spominjace on Zelju i kucat na vrata ubrzo opet, a sto je najgore ovi ce mu otvorit.
Prije ce klub iz neke prve lige uzet malog Hadzica ili Menala vec Miru.
A kad vec mijenjaju trenere da bar dovedu nekog strucnjaka po mogucnosti stranca i daju mu jednu dvi sezone da se covjek uklopi. Ali to je vec ozbiljan posao a ljude za takve poslove jos uvijek nema nijedan klub tako da ocekivam Jusufbegovica,Odovica il nekog treceg sa udarne liste trenera PL.
Jedini vrijedan ove lige je Amar pa ga niko nemoze.
Osim je ters i nekonta ga vecina vas ali nije on kriv.
Jedno je sigurno kad se vrati na nasu scenu opet ce te gledat Zelji u ledza godinama.
Pa covjek zadnji put se igrao godinama s vama i uzim'o sta je htjeo.
Tata ove lige!
To su profesionalci i strucni ljudi pa znaju sabrat i vidit.
Spominjace on Zelju i kucat na vrata ubrzo opet, a sto je najgore ovi ce mu otvorit.
Prije ce klub iz neke prve lige uzet malog Hadzica ili Menala vec Miru.
A kad vec mijenjaju trenere da bar dovedu nekog strucnjaka po mogucnosti stranca i daju mu jednu dvi sezone da se covjek uklopi. Ali to je vec ozbiljan posao a ljude za takve poslove jos uvijek nema nijedan klub tako da ocekivam Jusufbegovica,Odovica il nekog treceg sa udarne liste trenera PL.
Jedini vrijedan ove lige je Amar pa ga niko nemoze.
Osim je ters i nekonta ga vecina vas ali nije on kriv.
Jedno je sigurno kad se vrati na nasu scenu opet ce te gledat Zelji u ledza godinama.
Pa covjek zadnji put se igrao godinama s vama i uzim'o sta je htjeo.
Tata ove lige!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zalosno.. a i tamo je otisao radi Kodre posto je njegov menadžer Kodrin brat...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ybg, uz duljevica sigurno najbolji igrac lige prosle sezone...nije lako ni skupiti 19 asistencija u jednoj sezoni, pa i u ovoj nasoj jadnoj ligiSarajlijica1946 je napisao/la:Cupo meni nikad nije bio neki igrac, ili sam ja jedini slijep pored citavog foruma. Druga svica je neozbiljno totalno.
45515
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Od koliko minuta na terenu, koliko potrosenih lopti.grbavicka je napisao/la:ybg, uz duljevica sigurno najbolji igrac lige prosle sezone...nije lako ni skupiti 19 asistencija u jednoj sezoni, pa i u ovoj nasoj jadnoj ligiSarajlijica1946 je napisao/la:Cupo meni nikad nije bio neki igrac, ili sam ja jedini slijep pored citavog foruma. Druga svica je neozbiljno totalno.
Najbolji igrac lige u drugu Svicarsku, Memija young talenat best preko Pik-a na baustelu u Skandinaviju itd..
Losi smo, nema napretka nikakvog.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Haj sto nema napretka vec sto se ide u rikverc...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
borac je odličan,opasan sa svih strana,čvrst u odbrani,agresivan u polju,dobar i golman... avdukić...svi smo jako zadovoljni,ali plaši nas što mislimo da je čelik tanak i zato se suzdržavamo od bilo kakvih pohvala,bar dok ne prođu ove sledeće tri,gošk,mladost i željezničar...onda ćemo malo više znati o mogućnostima ovog tima...4040deuce je napisao/la:Jedno pitanje za navijace Borca,a i navijace ostalih klubova koji su gledali utakmicu,kako je izgledao Borac? Imaju zanimljivu ekipu skroz,dajem im sanse za dobar plasman ove godine,pa pitam cisto iz radoznalosti
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pogledaj zelji zamjene za stevanovica, on je za mene los igrac. Vi dovedete tri puta gored da ga zamijeni, zec desno krilo.Osim13 je napisao/la:Haj sto nema napretka vec sto se ide u rikverc...
inače,da se malo i pohvalim...ovaj vikend smo najposjećeniji klub u regiji
po podacima fs bih zvaničnim,6000...
više od svih....zvezde...rijeke...sarajeva...partizana..dinama
po podacima fs bih zvaničnim,6000...
više od svih....zvezde...rijeke...sarajeva...partizana..dinama
jedino željezničar ima večeras šansu da nas shebe 
Najbolji igrac u drugu Svicarsku, mladi reprezentativac Memija u 2. Dansku, drugi u Kazahstanavenija je napisao/la:Najbolji igrac lige u drugu Svicarsku, Memija young talenat best preko Pik-a na baustelu u Skandinaviju itd..
Zaboravio, najbolji strijelac Lendric u 2. Francusku
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 24 jul 2017, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zato sad i ne dovodimo zamjenu za Lendrica bolje nikako nego 3x goreSarajlijica1946 je napisao/la:Pogledaj zelji zamjene za stevanovica, on je za mene los igrac. Vi dovedete tri puta gored da ga zamijeni, zec desno krilo.Osim13 je napisao/la:Haj sto nema napretka vec sto se ide u rikverc...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I kada pocnu sa pricama, da treba dovoditi kapitalce u klubove. Ljudi moji ovdje ne zeli niko igrati, igraci koji su bili vrh za ovu ligu odlaze u neke lijeve lige a neke nece niko. 
Sa tri milje na stadionu vas ne možemo syebati.Schlager je napisao/la:jedino željezničar ima večeras šansu da nas shebe
Zamisli sada da je taj bio proglasen najboljim igracem lige, to je najbolji dokaz gdje je danas BiH nogomet. Meni vrlo primitivan igrac, niti ima snagu, niti kontrolu, a prostor koristi kao krila s kraja 20 stoljeca.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cupo meni nikad nije bio neki igrac, ili sam ja jedini slijep pored citavog foruma. Druga svica je neozbiljno totalno.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.