FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 24 jul 2017, 18:08

Bice pojacanja sigurno nema potrebe da crnjacite toliko, veceras bodovi, protiv Mladosti vec prvi test za Adzema pa i ekipu.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 18:16

Čuj ovoga nema potrebe crnjačiti. Ne znam šta mi više smeta, amaterizam ili ubjeđivanje da je mlijeko crno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 jul 2017, 18:22

Sandokan87 je napisao/la:Glup si Stevanovic Miroslave, kad si dozvolio hercegovackom s...u da tu se brine o karijeri. Daleko ces dogurati u drugoj Svicarakoj ligi... Zalosno, imao si sve, podršku armije navijaca, ne grupa vec armije, podršku uprave, strucnog staba i ti si dopustio da napravis korak nazad u karijeri koju smo ti mi ozivili! Nek ti je sretno, sjetit ces se ti nas vjerujem i postovanja koje si kod nas imao.
nek si mu se ti nagovorio, ovako, na forumu. tebe makar ne mora slusati da ga pljujes uzivo, unosis mu se u facu na treningu, prosipas silu... a nikoga da ga zastiti. u 2. svicarskoj, vjerovatno, nece dozivjeti da mu se skida dres nakon tekme, koji je, skoro, pa, jedini posteno natopio znojem i dao sve od sebe svaku hebenu tekmu. nije sve u parama u zivotu, ima nesto i u obrazu i ljudskosti. kod nas, trenutno, u svlacionici ima vrlo malo obraza i ljudskosti.

miro, sretno ti bilo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 jul 2017, 18:23

Pa realno i ne treba crnjaciti jer mi ovakve gluposti radimo vec godinama pa se nece nesto puno primijetit, al moramo se mi dobro zapitati dokle ovako i sta imamo od ovog svega
Aj da bar dobijemo veceras da bar nesto pozitivno bude
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 jul 2017, 18:25

braco je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
braco je napisao/la:
Adžem i jeste postavljen jer će promovisat par juniora kako bi se smirili navijači. Bar privremeno. Naravno postavljen je i zbog odličnih rezultata u mlađim kategorijama, te jer je Željin vojnik i poznaje situaciju u klubu. Ako ne uspije ni Adžem, onda će imati razlog da kažu "eto pokušali smo promociju mladih što su navijači tražili bla bla". Tako da kao što reče @Neandertalac kola bi se vrlo lako mogla lomiti na njemu i mladićima. Dat mu je vruć krompir gdje mora iskontrolisati svlačionicu punu velikih ega, na to promovisat juniore i boriti se za titulu. Težak zadatak je pred njim, nadam se da će izaći kao pobjednik u predstojećim izazovima.

Dobar post Braco@, kao i uvijek.

Ovaj dio sam izdvojio zbog jedne rečenice; Adžem je postavljen kako bi se smirili navijači.

Najtužnija stvar u cijeloj ovoj priči. Žalosno kako se i zbog čega prave drastični rezovi. Znači nema nikakve vizije, plana, strategije, mi uopšte ne znamo koji su ciljevi u ovoj jako bitnoj sezoni. To je van svake pameti da klub renomea kakav ima Željezničar u sezonu ulazi na ovaj način i da smo, zapravo "da su nas" doveli u ovakvu poziciju. Ja lično nikako ne kontam kojim putem koračamo u sportskom dijelu.
Ma teško je više bilo šta reči druže. Cilj je kao što reče Vukotić za klix titula. Slažem se s njim, prirodno je da najveći klub u zemlji svake sezone ganja titulu. Ali ako gledamo okolnosti , imamo li kapacitet da pretendujemo za prvo mjesto. Ako ti je cilj titula, pravi postupke u skladu s ciljem. Ako ti 2 najbolja igrača napuste klub, a znao si još prije pola godine da će obojica otići na kraju sezone onda moraš biti pripremljen za to. Ako si najavio titulu to znači da moraš da budeš bolji,nego što si bio u prethodnoj. Jesmo li bolji? Ne možeš evo već 2 godine pred početak sezone govorit da ti je cilj titula, a strategije ni na mapi. Pošto su iz uprave i ove sezone najavili titulu, koji su to strateški koraci koji su urađeni ovog ljeta da dođemo do tog cilja? Kako god, najbitnije da večeras otvorimo sezonu pobjedom prvi put nakon sezone 14/15.

btw pošto nije pisalo na zvaničnoj, na koliko godina je Adžem potpisao ugovor sa Željom?
ja sam glas dao za izborenu evropu. mada, ako se dovedu 2-3 igraca na pozicije koje nam bas skripe, mogao bih preci u optimiste, po pitanju titule.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2017, 18:26

starigrad je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Glup si Stevanovic Miroslave, kad si dozvolio hercegovackom s...u da tu se brine o karijeri. Daleko ces dogurati u drugoj Svicarakoj ligi... Zalosno, imao si sve, podršku armije navijaca, ne grupa vec armije, podršku uprave, strucnog staba i ti si dopustio da napravis korak nazad u karijeri koju smo ti mi ozivili! Nek ti je sretno, sjetit ces se ti nas vjerujem i postovanja koje si kod nas imao.
nek si mu se ti nagovorio, ovako, na forumu. tebe makar ne mora slusati da ga pljujes uzivo, unosis mu se u facu na treningu, prosipas silu... a nikoga da ga zastiti. u 2. svicarskoj, vjerovatno, nece dozivjeti da mu se skida dres nakon tekme, koji je, skoro, pa, jedini posteno natopio znojem i dao sve od sebe svaku hebenu tekmu. nije sve u parama u zivotu, ima nesto i u obrazu i ljudskosti. kod nas, trenutno, u svlacionici ima vrlo malo obraza i ljudskosti.

miro, sretno ti bilo.
A čuj korak nazad u karijeri ocm...sa petice maraka plate na cvanjciku eura...baš propade čoek...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2017, 18:27

starigrad je napisao/la:ja sam glas dao za izborenu evropu. mada, ako se dovedu 2-3 igraca na pozicije koje nam bas skripe, mogao bih preci u optimiste, po pitanju titule.
Realno, mislim da je sad poprilično nemoguće prognozirati bilo šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 18:34

Virtu4l je napisao/la:
starigrad je napisao/la:ja sam glas dao za izborenu evropu. mada, ako se dovedu 2-3 igraca na pozicije koje nam bas skripe, mogao bih preci u optimiste, po pitanju titule.
Tačno. Baš čudna pozicija ali kao što sam govorio i prije, liga je ćuna mlohava zato očekujem titulu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2017, 18:34

U anketi sam glasao za izborenu Europu. To nije zbog trenutne situacije, smjene trenera, dešavanja u klubu, lošije ekipe. Isto bi glasao i da se pojačamo sa igračima gdje smo tanki, dovedemo Amara, ili bilo kojeg trenera izvana...samo je jedan razlog, a to je način funkcionisanja kluba. Nedostatak kadrova u savezu u sudijskoj organizaciji, kombinacije sa nekim od klubova. Svi znamo kako to ide. Sve dok mi ovako funkcionišemo a svi ostali drukčije nećemo uzeti titulu. Još je jedina opcija da si finansijski toliko jak, da napraviš ekipu, i u svakoj varijanti popišaš ostale, ali tu snagu nemamo niti blizu na žalost. Takođe ukoliko nastavimo sa našim internim mahalskim prepucavanjima i Europa će biti upitna.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2017, 18:59

Virtu4l je napisao/la:
Upravo. Nisam nizasta glasao. Ne znam sta...titula...?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 jul 2017, 19:03

inace, danas je 3 godine od ubistva naseg Harisa Selmana - Cate. rahmet ti dusi dijete, nedostajes ti i tvoj, djecacki, osmjeh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2017, 19:18

I da, Petroviću želim sve najbolje, otišao je kao gospodin, baš kako je i rekao :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 jul 2017, 19:52

Žera ni na klupi, povreda ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2017, 19:53

Markovic vozdra
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 24 jul 2017, 20:11

Imali prenos za dijasporu :kafa:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 24 jul 2017, 20:25

Moze li link, ako neka tv prenosi?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 24 jul 2017, 20:31

Link?

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 24 jul 2017, 20:42

Quinlan je napisao/la:Link?

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 24 jul 2017, 20:44

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2017, 20:58

Gdje su komentari, vodimo, golčina Blagojevića? Nije valjda da je pojedincima krivo što vodimo :kafa:

Ispisali bi bar dvije stranice da je obrnuta situacija.

Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.