Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dva igraca Dinama imaju platu koliko nasi klubovi mozda zarade od europe, tu sva prica staje u relaciji nasa liga VS Dinamo.
Zadnja rupa smo na sviralu fudbala samo radi naseg saveza. Da mi sa foruma mozemo kako utjecati da se formira udruzenje klubova da nas ne yebu vise.
Zadnja rupa smo na sviralu fudbala samo radi naseg saveza. Da mi sa foruma mozemo kako utjecati da se formira udruzenje klubova da nas ne yebu vise.
- Zeljeznicar -
-
RichmanBiH
- Kontakt:
BašPitarBordo je napisao/la:Kako stvari stoje prvi ovosezonski gradski derbi bi mogao biti u rangu kantonalne lige, kako posjetom tako i igrom na terenu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Govorim ljudi DA IMAMO NEKOGA TIPA MAMICA DA NAM "NAJBOLJI" IGRACI NE IGRAJU U DRUGIM LIGAMA!!!!
Da se potpišu ugovori da klubovi mogu nešto zaraditi a ne da se zadovoljimo s mizernim ciframa.
Evo ovaj momak Brkić otišao iz Mladosti u Olimpiju niko feninga nije dobio a lik prekuco ligu.
Nema strategije niti jedan klub da se odluči ili hoćemo ulozit u infrastrukturu što je pod brojem jedan..ili da se pravi od mladih igrača ekipa da se halali sezona dvije ali da se bude strpljiv sa njima ne bil KONAČNO ušao neko u grupnu fazu bar europa lige.
Ali kakvi mi nemamo strpljenja opcenito ni u čemu!!!
Da se potpišu ugovori da klubovi mogu nešto zaraditi a ne da se zadovoljimo s mizernim ciframa.
Evo ovaj momak Brkić otišao iz Mladosti u Olimpiju niko feninga nije dobio a lik prekuco ligu.
Nema strategije niti jedan klub da se odluči ili hoćemo ulozit u infrastrukturu što je pod brojem jedan..ili da se pravi od mladih igrača ekipa da se halali sezona dvije ali da se bude strpljiv sa njima ne bil KONAČNO ušao neko u grupnu fazu bar europa lige.
Zadnja izmjena: emir123, dana/u 24 jul 2017, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Pa Stevanovic je vec imao sansu vani. I obruko se. To sto je on kod nas najbolji igrac to je druga stvar. Nece niko uzet igraca kad vidi kakva je rinaka bio uz Spanjolskoj. Igrac ako ne ode vani do 23-24. godine,nece ni ic. Jedini koji bi u ovoj ligi mogli napraviti dobar transfer su ti malci koji su se izborili u svojim ekipama tipa Hadzica,Menala ili sad Cavara. Ove đuturume zaj.ebi
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- tutankamon1905
- Kontakt:
Koju je utakmicu bht prenosio ovo kolo? Dva dana palim tv u nadi da cu nac nesto...nema zelje, nema zrinjskog, nema sirokog, nema borca
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Radnik-Krupatutankamon1905 je napisao/la:Koju je utakmicu bht prenosio ovo kolo? Dva dana palim tv u nadi da cu nac nesto...nema zelje, nema zrinjskog, nema sirokog, nema borca
I da,zaboravih pohvalit Borac,svaka cast. Dobro je imati jos jedan normalan klub u ovoj komediji od lige
EKONNP
Ako imaš home.tv, mozes vratit snimiku na bht-u bio ti je sinoć Široki i Zrinjski tu. Oko ponoći je bio snimaktutankamon1905 je napisao/la:Koju je utakmicu bht prenosio ovo kolo? Dva dana palim tv u nadi da cu nac nesto...nema zelje, nema zrinjskog, nema sirokog, nema borca
...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Telemach...nije mi tolko do snimke nego mi nije jasno bilo...aj reko ovi sebi uzeli dva derbija zrinju i siroki, al reko bice vamo nesto il zeljo il borac...nije mi palo na pamet da bi mogli nesto prenosit od prve dvije uz svo postovanje prema klubovima.
Tek sad vidim kolko ce arena falit sa svojim prijenosom
Tek sad vidim kolko ce arena falit sa svojim prijenosom
Hajmo Zeljo 3-0 da nismo zadnji na tabeli.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koga prenosi bht u 2.kolu?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Za to su krivi klubovi. Ne treba ni jednom klubu nikakav Mamic, treba mu vodja. Ne mozes ti prodati igraca kojem si duzan. Kod nas vjerojatno i dan danas ima klubova koji ce igracu dati slobodne papire za oprost dugova. Onda imas i one klubove koje je 'igrac zaduzio'. Sta te je zaduzio? Ako si mu dao placu onda te nije nista zaduzio, uzmi na njemu bilo kakve pare. Znam da je ljudski pustiti covjeka u jacu ligu u kojoj ce si zaradit pare da kasnije moze lakse prezivljavat, al kako ces ti prezivjeti? Ti si ulozio u razvoj tog igraca, ti si mu dao priliku, on je igrao, ali je placen za to i ako mu ugovor nije istekao onda novi poslodavac ima duznost da plati obestecenje. I tu se onda opet javlja onaj nas najveci problem s klubovima koji dovode igrace i potpisuju ih na jednu godinu, jer ne znaju kakav ce bit, kakve ce ambicije bit dogodine i hoce li im trebati itd. I to tako ide u nedogled. Sve se situacija veze za drugu situaciju. Klubovi se pripremaju za NAREDNU SEZONU. Nitko od njih nema neki dugorocan plan, jer bi do sad netko usao u tu grupnu fazu LP/EL. Eto vam primjer Rijeke. Istina, imali su pogaranac, ali je sad pipa zatvorena i zive sami od sebe. Oni su imali petogodisnji plan u kojem je cilj bio za pet godina osvojiti ligu. Osvojili su je i vise nego zasluzeno. Kod nas se u sezonu udje na horuk, nitko ne obecaje titulu, svi pucaju samo na Europu i kad se vidi kako tko stoji onda se daju nova obecanja. I kako ces s takvim sistemom stvoriti kvalitetnog igraca? Ima ih, ne kazem da ih nema, ali ih nema koliko bi ih moglo biti. I kad nemas igraca kako ces ih onda prodati? Taj spominjani Dinamo ima igrace u najjacih klubovima svijeta i to su mu reference. Tko to od nasih klubova ima tako nesto? Zeljo ima Dzeku i to je sve, a i on je prosao trnje i kamenje do uspjeha nakon Zelje. Ni jedan nas klub se ne moze pohvaliti vecim brojem igraca u jacim ligama svijeta i da im to bude zalog za buduce prodaje i dizanje cijena. Ljudi kad kupe igraca iz Dinama oni znaju da ce on valjat, ako je naravno bio medju boljim igracima u Dinamu, jer takvi uglavnom igraju u najjacim ligama. A gdje igraju nasi najbolji igraci? Turska nam vrh. Eto Stevanovica, Duljevica, pa Lendric nakon dominacije sa Zrinjskim nije mogao igrati u Hajduku. Ne mozes ti uzet milijun za igraca koji ne vrijedi toliko, al vala ne mozes ni pustiti deset onih sto vrijede 50-100.000. One koji vrijede malo, mi bacamo, a one koji vrijede vise precjenjujemo. Transfer politika u klubovima je nikakva, jer ljudi koji sjede na celima tih klubova nemaju pojma o vodjenju nogometnog kluba.emir123 je napisao/la:Govorim ljudi DA IMAMO NEKOGA TIPA MAMICA DA NAM "NAJBOLJI" IGRACI NE IGRAJU U DRUGIM LIGAMA!!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sheerokee ja mislimKingJamesMVP je napisao/la:Koga prenosi bht u 2.kolu?
2. kolo Premijer lige BiH U drugom kolu možete gledati tri meča u direktnom prenosu. Zrinjski - Široki Brijeg (29. juni 20 sati BHT), Čelik - Sarajevo (30. juni 17:30 sati Moja TV) i Mladost - Željezničar (29. juni 17:30 sati Moja TV). Mečevi Vitez - Krupa, Sloboda - Radnik i GOŠK - Borac neće biti u direktnim prenosima ukoliko ne dođe do nekih promjena.KingJamesMVP je napisao/la:Koga prenosi bht u 2.kolu?
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... /244993/s3
Borac moguce Arena posto su potpisali sponzorski ugovor.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Svaka čast za Borac, pokazali su mu.da
LeBron James
- PitarBordo
- Kontakt:
Čudi me da ona TV u Tz (ne može mi na um pasti ime) nije uzela te utakmice Slobode koje je BH Telecom odbacio, a BHT nije preuzeo.KenoRob je napisao/la:2. kolo Premijer lige BiH U drugom kolu možete gledati tri meča u direktnom prenosu. Zrinjski - Široki Brijeg (29. juni 20 sati BHT), Čelik - Sarajevo (30. juni 17:30 sati Moja TV) i Mladost - Željezničar (29. juni 17:30 sati Moja TV). Mečevi Vitez - Krupa, Sloboda - Radnik i GOŠK - Borac neće biti u direktnim prenosima ukoliko ne dođe do nekih promjena.KingJamesMVP je napisao/la:Koga prenosi bht u 2.kolu?
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... /244993/s3
Borac moguce Arena posto su potpisali sponzorski ugovor.
Samo Saraj'vo.
Pomalo je zalosno sto je kvalitetniji prijenos na "divljim" streamovima nego na mojaWebTv
EKONNP
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovaj Gosk će ekspresno nazad u cvajtu.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.