FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?
svoj ti pos'o !
bili su nedavno salovi oni novi, a i majice "NIKOM TE NE DAMO" i "PLAVO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI" su bile nekoliko puta u zadnje vrijeme u prodaji, a kako ce se sada prodavati duksevi u sred ljeta.... Kad dodje hladnije vrijeme i zima bit ce artikli za zimu, kao sto su bile i prosle godine, majice dugih rukava, kape, kacketi itd...Grbavica moj zivot je napisao/la:Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma znam to ja imo zimuz neki problema nisam mogo nista uzet a nisam bio tu kad su bili zadnji salovi,imam ja majicu NIKOM TE NE DAMOnedaTM87 je napisao/la:bili su nedavno salovi oni novi, a i majice "NIKOM TE NE DAMO" i "PLAVO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI" su bile nekoliko puta u zadnje vrijeme u prodaji, a kako ce se sada prodavati duksevi u sred ljeta.... Kad dodje hladnije vrijeme i zima bit ce artikli za zimu, kao sto su bile i prosle godine, majice dugih rukava, kape, kacketi itd...Grbavica moj zivot je napisao/la:Znali iko oceli nesto doc u skorije vrjeme u udruzenje u stilu salova i dukseva,za navijace koji nisu clanovi podgrupa ?

svoj ti pos'o !
pa ako je sad slobodan i nema kluba, moze doci malo ovdje, a kad bi mu mesa i ostali prijatelji kao sto mu je bio barbarez rekli da dodje u zelju, mislim da bi to pravo rijesenje bilo. ipak je iskoristio i profulao svoju sansu da bude najbolji jer nije otisao u dobar klub. sjecam se da je trenirao i forsirao se i htio bas da bude najboljimirzza je napisao/la:Mesa mu je predlagao da dodje u Zelju na posubdu proteklu polusezonu ali je to propalo. Mislim da je bila info da mu se ne dolazi u nasu ligu.Dove87 je napisao/la:Sarajevo hoce Kucukovica.
Joj sjecam se kad je ovaj mali rasturao sve po Njemackoj. Bio je najbolji u Bundesligi a najmladji.
Zelji bi on bas sjeo dobro. A i mislim da bi vise volio u Zelji igrat nego u Sarajevu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Eh, tekmica sa Leotarom. S tim da imamo povreda koliko sam upratio i da bi E. Čolić navodno mogao početi utakmicu, očekujem slijedeći sastav:
------------------------Šehić----------------
-----Stanić-----Kerla---Bogičević-----Radovanović
-------------Svraka/Ćulum------Savić/Ćulum
-----------Bešlija-------Zeba------E. Čolić
-------------------Rovčanin---------
Ako Leotar bude igrao bunker, a vjerovatno hoće, vidjećemo kako će se Rovčanin ponašati u datoj situaciji.
------------------------Šehić----------------
-----Stanić-----Kerla---Bogičević-----Radovanović
-------------Svraka/Ćulum------Savić/Ćulum
-----------Bešlija-------Zeba------E. Čolić
-------------------Rovčanin---------
Ako Leotar bude igrao bunker, a vjerovatno hoće, vidjećemo kako će se Rovčanin ponašati u datoj situaciji.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/li ... eznicar-10
Trenutni rezultat u Visokom je 1:0 za domacina ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
2-0!Stole iz Bora je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/li ... eznicar-10
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Pinki tm`87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eh ovo je vec narandzasto svijetlo i ako je drugi tim,bori li se iko od njih za dres prvog tima,da su ne znam ti kakvi ovdje ne smiju izgubiti,ali hajde idemo dalje da vidimo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo je vise 3 sastav nego drugi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ovakav drugi sastav bi morao bolje protiv drugoligaša. Ali to je ono što ja kažem. Ni želje, ni kvaliteta.Pinki tm`87 je napisao/la:Nema veze
Ovo je 2 sastav..
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Ovakav drugi sastav bi morao bolje protiv drugoligaša. Ali to je ono što ja kažem. Ni želje, ni kvaliteta.Pinki tm`87 je napisao/la:Nema veze
Ovo je 2 sastav..

Ovdje će se vidjeti ko može prismrditi prvom timu, a ko ne. Valjda će napisati izvještaj neko od kolega forumaša koji su bili na tekmi. Koji god da je tim, loš rezultat.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
3-0
Slabo, izgleda da ne žele mjesto u prvom timu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
3:0 od drugoligasa...... ovo ne izgleda dobro ni sekunde, pa da su juniori, jbt protiv drugoligasa gube 3:0, a kao imaju namjere uci u prvi tim?!? 

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Aha, prvi sastav drugoligaša. A ovamo prvotimac Savić, iskusni Karić, pojačanje Elvir Čolić, supertalentirani Pehilj, Mahir Karić, Benjamin Čolić, Kolobov, Baljić, pojačanje Gančev, Bajro HaUbica, H. Bešlija... Očito da se ne mora ništaelSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
eh sad mi amar trebao taktiku razradit da bosni citav taj tim da na posudbu a bosna njemu te momke sto vode sa 3-0.
da, MORAO BI puno bolje pa igraju u Zelji za seniorski tim, bez obzira sto su 2. tim, al valjda imaju zelju da se izbore za 1. tim, ili mozda neelSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.