escobarpablo je napisao/la:Bajro Osmić.High je napisao/la:Mahala li se išta? Ko bi trebao biti novi trener?
Martin Raguž.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
escobarpablo je napisao/la:Bajro Osmić.High je napisao/la:Mahala li se išta? Ko bi trebao biti novi trener?
Pa jeste. On ga nakon 139.216 stoprocentnih šansi i fula i dalje držao u prvoj postavi.fks74 je napisao/la:Kriv je Cala sto Hebib sa 10 metara ne moze pogoditi gol od 7 metara.
Koga da stavi na desno krilo.PitarBordo je napisao/la:Pa jeste. On ga nakon 139.216 stoprocentnih šansi i fula i dalje držao u prvoj postavi.fks74 je napisao/la:Kriv je Cala sto Hebib sa 10 metara ne moze pogoditi gol od 7 metara.
Bilo koga. Čak i Hodžić bi bio korisniji od njega 1/1.fks74 je napisao/la:Koga da stavi na desno krilo.PitarBordo je napisao/la:Pa jeste. On ga nakon 139.216 stoprocentnih šansi i fula i dalje držao u prvoj postavi.fks74 je napisao/la:Kriv je Cala sto Hebib sa 10 metara ne moze pogoditi gol od 7 metara.
almira pliskufks74 je napisao/la:Koga da stavi na desno krilo.PitarBordo je napisao/la:Pa jeste. On ga nakon 139.216 stoprocentnih šansi i fula i dalje držao u prvoj postavi.fks74 je napisao/la:Kriv je Cala sto Hebib sa 10 metara ne moze pogoditi gol od 7 metara.
Kuzmanovićafks74 je napisao/la:Koga da stavi na desno krilo.PitarBordo je napisao/la:Pa jeste. On ga nakon 139.216 stoprocentnih šansi i fula i dalje držao u prvoj postavi.fks74 je napisao/la:Kriv je Cala sto Hebib sa 10 metara ne moze pogoditi gol od 7 metara.
NedjeljaSarajlijica1946 je napisao/la:E raja, tekma sa Celikom je subota ili nedjelja, kakav je ovo termin 17:30
ne vjerujem vise ni zvanicnojMortemHz je napisao/la:NedjeljaSarajlijica1946 je napisao/la:E raja, tekma sa Celikom je subota ili nedjelja, kakav je ovo termin 17:30
Pa ja ti kazem, vjeruj meniSarajlijica1946 je napisao/la:ne vjerujem vise ni zvanicnojMortemHz je napisao/la:NedjeljaSarajlijica1946 je napisao/la:E raja, tekma sa Celikom je subota ili nedjelja, kakav je ovo termin 17:30
jos me samo mortem nije izdaoMortemHz je napisao/la:
Pa ja ti kazem, vjeruj meni
Ako opet budu mijenjali k'o prosli put jbg ondaSarajlijica1946 je napisao/la:jos me samo mortem nije izdaoMortemHz je napisao/la:
Pa ja ti kazem, vjeruj meni![]()
![]()
pocrkat ce ako budu igrali u 17:30
Ja sam sretan ako se odigra.MortemHz je napisao/la:
Ako opet budu mijenjali k'o prosli put jbg onda
Pika li se preko stream, ti si za ovo sve kriv!High je napisao/la:Spriječen sam otići u Zenicu na utakmicu evo druga godina. Prethodnu me svadba zaustavi, ovu put u Podgoricu i šenluk na moru. Opsujte koju za mene, vi koji idete tamo.
Samo uživo, na zeničkom megdanu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pika li se preko stream, ti si za ovo sve kriv!High je napisao/la:Spriječen sam otići u Zenicu na utakmicu evo druga godina. Prethodnu me svadba zaustavi, ovu put u Podgoricu i šenluk na moru. Opsujte koju za mene, vi koji idete tamo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AuroraBorealis, Bajroni, Fouzi1, Ghost67, kogmagie46, Lecler, OsmanhodzicBuco, sekac i 64 gosta.