FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeric je bio na zapadu. Vjerovatno je neka povreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Reko im je Sinisa prije dva mjeseca da zeli da ide, oni mu ne daju, Radinovicu se islo, Slavko ga otpiso i onda rekli Slavki nece on nigdje, jedini je u ekipi koji ima kakvu takvu sansu da se proda, on ce ostat.Qwerty90 je napisao/la:Dosta je ovdje još posla za Adžema, al' ovo je lijep početak, raspored nam ide na ruku može se reći. Ramović i Projić su mi baš fino izgledali od ovih novajlija, Zakarića suvišno komentarisati i ako su ga neki stručnjaci proglasili odavno invalidom, Kemo i Graovac dosta solidno izgledali i ako nisu imali nekog posla pretjeranog, Blagojević kao u najboljim danima, imam osjećaj da mu Ramović baš leži. Malo mi na živce ide Zebino carinjenje lopte i oni malonogometni potezi svojstveni njemu ... Zna li neko šta je sa Žerom, jel' povreda neka u pitanju ? Siniša goodbye, od početka te nisam mirisao.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo Ado, bravo momci, ovo je Željo kakvog želimo gledati!
Stevo

Stevo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neka puste Sinisu i dovedu dobrog desnog beka. Bolje ce nam biti.
Protiv Mladosti cemo vidjeti pravo lice ove ekipe, trebaju nam pojacanja da se ovo ljepo ukonponuje.
- Zeljeznicar -
Ova formacija 4-1-4-1 sa Jovanom kao DM super izgledala veceras. Ramovic me prijatno iznenadio dobra kontrola lopte i odlicno kretanje bez lopte. Zec po meni nije kalibar koji nama treba iako trci dosta njemu je lopta duman. Stevo iako mi je veoma drag igrac i dosta igra za ekipu ne smije biti nasa prva napadacka opcija u sezoni. Drago mi je sto je Sabanadzovic dobio priliko veceras i sasvim solidno odigrao. Sve u svemu prezadovoljan izasao sa stadiona
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Ode sarme nije probo. Pobjeda dobra i radi mira u kuci. Spremiti se dobro za Mulaliceve ratnike, nalozit ce ih stoposto. Teska utakmica je pred nama.Neandertalac je napisao/la:Ne sjećam se zadnje tekme da smo ovako odigrali. Kakav pozitivan šok za ekipu ova smjena trenera, lete po terenu. Prezadovoljan, prvo rezultatom pa onda igrom.
Ipak, da nas ne zavara ovo ima ovde posla pravo puno, sačekajmo i jače protivnike.
Jel' se ono skandiralo legendi kluba? Dnk_a ovo ono.
Vidjećemo kako će Uprava reagovati što se tiče Čenana, ovo je prvi put da navijači ovako otvoreno izražavaju nezadovoljstvo nakon njihovih egzibicija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo mu se nije trebala spominjati majka. Dovoljno je bilo "Cenane odlazi".
Vjerovatno ce podnjeti ostavku u narednim danima, psovanje je znak primitivizma.
- Zeljeznicar -
Bjesomučno i besciljno trošenje Željinih para je znak bezobrazluka, tako da smo na istom.Zenzo je napisao/la:Vjerovatno ce podnjeti ostavku u narednim danima, psovanje je znak primitivizma.
U svakom slučaju, drago mi je da je jug napokon reagovao. Prešlo se preko mnogo toga u posljednje dvije godine. Ja ću im prvi yebat mamicu nakon svakog izgubljenog boda, svima, od Misimovića pa do čistačice, nisam nešto pretjerano bitan, ali čita se ovaj forum.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
A, na tribinama sve osim primitivizma. Gospoda na svim navijackim tribinama na svijetu samo kod nas primitivizam. Da se Dzeli psovalo ne bi bio primitivizam? Upravi bi najbolje bilo da ga smijeni ako sam ne ode. Skandiranje veceras salje jasnu poruku. Nema sanse da se stane, ocekujem u Kaknju nastavak. Ne treba im uteg oko vrata koji ce ih vuci na dno. Zahvaliti mu se kao Petrovicu i idemo dalje.Zenzo je napisao/la:Vjerovatno ce podnjeti ostavku u narednim danima, psovanje je znak primitivizma.
- Neandertalac
- Kontakt:
Neo vizionar. Upravo ako čitate, samo mene slušajte 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Sutaj izvan 16 je bila poruka i ko god im prenosi neka to nastavi raditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Napisano još u maju i drago mi je da Adžem razmišlja u ovom pravcu. Goran će na desnoj strani biti najbolji igrač lige.Rokoko87 je napisao/la:Nemoj.Virtu4l je napisao/la: Zakarić nije igrao na svojoj poziciji, vidjećeš ga naredne sezone na desnom krilu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Mozda Zeca malo na klupu da se dohaviza ko muha je bez glave.
Nikolic promasi ono auuuu, mora te golove postizati ko iz picke jer ipak ima on ljeta i ljeta.
Zeba u prvom igra solidno vec u drugom mu nestane snage i pegla loptu. Opet i takav jedan od boljih nasih igraca.
Bogi nadam se da je nastavio da cita knjige.
Nikolic promasi ono auuuu, mora te golove postizati ko iz picke jer ipak ima on ljeta i ljeta.
Zeba u prvom igra solidno vec u drugom mu nestane snage i pegla loptu. Opet i takav jedan od boljih nasih igraca.
Bogi nadam se da je nastavio da cita knjige.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Odavno boljeg Želju nisam gledao, bilo je ovo vrlo dobro večeras
Nikolić je večeras imao više čistih šansi nego Lendrić za čitavu prošlu polusezonu, nadam se da će ga i realizacija krenuti jer onakve šanse prosto mora zabijati.
Nikolić je večeras imao više čistih šansi nego Lendrić za čitavu prošlu polusezonu, nadam se da će ga i realizacija krenuti jer onakve šanse prosto mora zabijati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali komentara na tribini nakon Stevinih promašaja od toga da on posjeti sedam braće pa do "savjeta" da zakolje kurban ne bil' nafake zaradio. 
Trebala nam je ovakva jedna utakmica nakon baš dugo vremena da se rutinski odigra sa pregršt akcija naše ekipe, da se zna ko je gazda na terenu. Od samog početka ofanzivno, izgledalo je kao i da su igrači jedva dočekali da odigraju jednu lepršavu igru. Zakarić je jedan od tih igrača, nisam ga nikad vidio onako razigranog, pucao je od samopouzdanja. Ovakav Zakarić je nekad harao našom ligom. Blagojević ličio na starog Jovana, nek nastavi tako samo. Projić baš dobru partiju odigrao. Mogao bi biti igrač koji je došao na mala vrata, a pokaže se u dobrom svjetlu ali otom potom. U sredini smo igrali tečnije jer Ramović je drugačiji igrač od Markovića ili Uglješe koju su inače u paru igrali sa Jovanom. Dosta ofanzivniji prodorniji je od njih zbog toga i jest mu prirodna pozicija ofanzivni vezni ali upitno je da li ćemo lupam protiv Zrinjskog u gostima moći igrati sa Zebom i Ramovićem u prvih 11 jer obojica nisu veznjaci koji imaju neki defanzivni akcent. Možda i griješim, biće zanimljivo za kakvu će se postavku u tim jačima utakmicama Adžem odlučit.
Sada slijedi operacija Mladost u gostima. Jedno od težih gostovanja u ligi, biće oni tvrd orah sa Sabljom protiv sviju u ovoj ligi.
Trebala nam je ovakva jedna utakmica nakon baš dugo vremena da se rutinski odigra sa pregršt akcija naše ekipe, da se zna ko je gazda na terenu. Od samog početka ofanzivno, izgledalo je kao i da su igrači jedva dočekali da odigraju jednu lepršavu igru. Zakarić je jedan od tih igrača, nisam ga nikad vidio onako razigranog, pucao je od samopouzdanja. Ovakav Zakarić je nekad harao našom ligom. Blagojević ličio na starog Jovana, nek nastavi tako samo. Projić baš dobru partiju odigrao. Mogao bi biti igrač koji je došao na mala vrata, a pokaže se u dobrom svjetlu ali otom potom. U sredini smo igrali tečnije jer Ramović je drugačiji igrač od Markovića ili Uglješe koju su inače u paru igrali sa Jovanom. Dosta ofanzivniji prodorniji je od njih zbog toga i jest mu prirodna pozicija ofanzivni vezni ali upitno je da li ćemo lupam protiv Zrinjskog u gostima moći igrati sa Zebom i Ramovićem u prvih 11 jer obojica nisu veznjaci koji imaju neki defanzivni akcent. Možda i griješim, biće zanimljivo za kakvu će se postavku u tim jačima utakmicama Adžem odlučit.
Sada slijedi operacija Mladost u gostima. Jedno od težih gostovanja u ligi, biće oni tvrd orah sa Sabljom protiv sviju u ovoj ligi.
- plavousrcu
- Kontakt:
Iduce sedmice u Dolinu na posao, ne treba konkurs za SD. Ne bi me iznenadilo da se krene pisati kako je Jug kupljen i da je neko platio da se skandira protiv SD.Neandertalac je napisao/la:Neo vizionar. Upravo ako čitate, samo mene slušajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.