FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesu opleli odmah ovi iz "Kultistana". Usutit ćete se ubrzo još malo uživajte, a onda novi acc valja praviti ili povlačenje do nove prilike za pljuvanje po klubu za kojeg 'navijate' oduvijek.
Koji ste vi bolesnici to nema nigdje.
Koji ste vi bolesnici to nema nigdje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tako sam ja i sa hanumom mislio pa me stize pravdaProbisvjet je napisao/la: Brate boli te briga, ako popijes imas pravo reci sta zelis, Bog oprasta.

Niko niko samo sloboda.
Pjan s majka

Hocemo li biti kompletni u drugom kolu ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ebo drugo kolo dok je nas najbolesnijihharry_90 je napisao/la:Hocemo li biti kompletni u drugom kolu ??

Bice to sve u redu..

I ti si kapic,neces da kazes sta si cuo cega se bojis momak??Sariel je napisao/la:Ma ebo drugo kolo dok je nas najbolesnijihharry_90 je napisao/la:Hocemo li biti kompletni u drugom kolu ??![]()
Bice to sve u redu..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma brate niceg se ne bojim.
Al od mene glava bolit nikog nece..ako mogu pomoc tu sam...
Saricu Elvise, kazi o cemu se radi, pa da pljujemo Faraona, Sencu i cickovo ulje :kafa:
A vladiku?Chinaglia je napisao/la:Saricu Elvise, kazi o cemu se radi, pa da pljujemo Faraona, Sencu i cickovo ulje

ma i Vladu cetalja, samo rokaj, nista da ne ostaneSariel je napisao/la:A vladiku? :mrgreen: :rol:Chinaglia je napisao/la:Saricu Elvise, kazi o cemu se radi, pa da pljujemo Faraona, Sencu i cickovo ulje :kafa:
Ja mislim da ne smije reć 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sariel je ninja, nije mindza...
-
- Kontakt:
Vi da znate ko je staragarda sami bi se odjavili s teme....
zar ima neko da ne znaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vi da znate ko je staragarda sami bi se odjavili s teme....

nema potrebe kritikovati utakmicu u SIrokom, jer smo odigrali poprilicno dobro. steta prilika ali nema veze neki momci se jos nisu snasli a ni uigrali

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 25 jul 2017, 04:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Sariele brate evo jedva se doceka hladovina od vremena da se popije sta ljuto i zamezi teska hrana. Ja cu jos koji sat pa na spavanje.Sariel je napisao/la:Ma brate niceg se ne bojim.
Dok je nas bolesnika, staregarde, sloboda72, solinasa, wolbija i ostalih Sloboda nece pasti. Zivio drug Gorki i borba za pravdu i istinu, a boga mi i pomirenje.
Radnika ko plitak potok, dotuci ga odah na startu. Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bližimo se zacrtanom cilju!Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 30 jul 2017, 07:46, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
U jbt vidi boga ti. Haj ako ne moze 12 neka uzme bar 10. Vlado je stara komunjara moze on to bolje.wobly92 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma može on i dvanaest samo ako nametnemo svoju igru 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se da ce analiza dati rezultate. Jaha i Tandir igraju sve bolje.wobly92 je napisao/la:Ma može on i dvanaest samo ako nametnemo svoju igru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.