FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 00:56

Proradit će Killer vjerujte mi, možda zvuči kao da ga previše branim, al' moje mišljenje je da on za ekipu radi više od Lendrića, vjerovatno neće imati brojke kao Lendrić al' definitivno bi njegovim igranjem mogli profitirati ostali igrači na terenu. A meni beskurac koliko će golova ko postići, iako je u principu uvijek bolje imati četiri igrača sa po pet golova, nego jednog sa 20 :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 00:59

Sve je to ok sa Nikolićem, ali on mora početi zabijati, lijepo mu je davati podršku kad ga ne ide, a vodimo 3-0. Čovjek je u pet dana promašio mnogo šansi, a jedna od njih je mogla biti treće pretkolo EL.
plavousrcu je napisao/la:Iduce sedmice u Dolinu na posao, ne treba konkurs za SD. Ne bi me iznenadilo da se krene pisati kako je Jug kupljen i da je neko platio da se skandira protiv SD.
Piše se to na lobotomiji, evo vidim zgroženi su ponašanjem te šake plaćenih navijača na jugu. Važnije im je to nego sjajna patija Želje.
Raonffa je napisao/la:iako je u principu uvijek bolje imati četiri igrača sa po pet golova, nego jednog sa 20 :)
Kad smo mi u pitanju, nije bolje. Iz prostog razloga jer ćeš tog sa 20 golova prodati. Nadam se da me razumiješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 01:06

Ma razumijem, al' veće su šanse da ćeš osvojiti nešto ako imaš više "razigranih" igrača, a na kraju krajeva ne moramo uvijek prodati napadača. Nevezano što Nikolića objektivno ne možemo prodati, bar ne za obziljnu cifru, pošto je star (računajući da će on biti prvi špic ekipe). Mogli bi prodati, lupam, Zakarića ili Ramovića koji će imati statistiku pet golova i nešto više asistencija, u svakom slučaju možeš nekoga prodati :D

Eto konkretno, Zrinjski, više su mogli zaraditi na Tomiću ili Petraku nego na Mešanoviću, a pare su pare nebitno od koga su došle, plus ako si još uzeo trofej, to je idealna sezona za svaki naš klub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2017, 01:14

Mora i Nikolica procepiti. Neka ulazi u sanse i bice golova. Sve kontam kako bi bilo sa Petrovicem protiv Goska? Opet jedan i zatvaraj se ili bi se i on okurazio? Ramovic bi mogao biti prijatno iznenadjenje, nisam ga pratio u Kaknju, ali volim igrace kao sto je on.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 01:19

Ma bila bi beli patnja, kao što je i do sada mahom bila. Sve bi nam se reklo u prve tri, četiri utakmice, al' eto pošto ga više nema, nema potrebe ni raspravljati o tome šta bi bilo kad bi bilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 01:22

Baš tako, Slavki hvala na svemu, trudio se, pokušao je napraviti ozbiljan tim ali jednostavno nije išlo. Njegov sistem i metode nisu za klub kao što je Željezničar i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2017, 01:23

Projic me pozitivno iznenadio i veceras, a i protiv AIK-a u Svedskoj. Bio sam protiv njegovog dolaska, ali je odigrao dvije sjajne utakmice. Samo neka nastavi ovako i bit ce nam bas od pomoci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 jul 2017, 01:27

1-2 forumasa napisali da je protiv Aik-a bio slab i vi primili zdravo za gotovo.
Projic izgleda da bi mozda mogao biti pojacanje.
Ja nemam duse nista lose napisati protiv Stane, jadnik ba igra sta stigne i kad pogrijesi mora mu se oprostiti.
On nije kao neki tuzio klub ili mlataro jezikom u novinama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 01:30

Ma naravno, Petroviću je presudio "sindrom Radnik" i njegova slijepa igra na rezultat i da se ne primi gol. Nije loš trener, al' jednostavno se nije znao prilagoditi renomeu i stilu tima kakav je Željo i to je to.

Ono što će mi ostati najveća misterija oko njega je to da je on, kako je vrijeme odmicalo, bio sve lošiji i lošiji na klupi, što je totalno nelogično i netipično. Jer, sjetićete se svi, mi smo u prvoj polusezoni pod njegovim vodstvom igrali vrlo solidno, al' kako je vrijeme odmicalo, čitajte druga polusezona, mi smo igrali sve gore i gore.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 01:33

Raonffa je napisao/la:Ono što će mi ostati najveća misterija oko njega je to da je on, kako je vrijeme odmicalo, bio sve lošiji i lošiji na klupi, što je totalno nelogično i netipično. Jer, sjetićete se svi, mi smo u prvoj polusezoni pod njegovim vodstvom igrali vrlo solidno, al' kako je vrijeme odmicalo, čitajte druga polusezona, mi smo igrali sve gore i gore.
Nadam se da će to zauvijek ostati misterija, jer sam siguran da tu ima mnogo prljavog veša i ne bi bilo lijepo da izađe na vidjelo. Dosta je bilo turbulencija i mahale, daj neki miran period da se malo opustimo. Najbolji recept za to su dobri rezultati.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 jul 2017, 01:34

Faraon hoce u dzennet pa sve trazi dobro u ljudima, ma kakav dobar trener (mozda dobrog srca) on je tockonja tvrdoglavi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amcibald

Post Postao/la amcibald » 25 jul 2017, 01:38

Cestitke na pobjedi i ofanzivnoj igri do neke 80-te min a poslije tih 10-tak min mizerija i konfuzija u igri a pogotovo u odbrani. Sinisa i Ugljesa nevjerovatno kako unose nemir i nemar gdje je odbrana trpila i kroz onih 2-3 prilike GOSKa jako smijesno izgledala. Zao mi Stane koji je utakmicu poceo na desnom beku,i odigrao jako dobro, da bi izlaskom Zeca a ulaskom Sisine presao na desno "krilo" i onda treci put rokada Stane da pred sami kraj izlaskom Projica i ulaskom Ugljese, Stana zavrsio na lijevom beku. Previse se rotira za jednu utakmicu. Nije ni cudo sto u odredjenom trenutku ispada i djeluje losije, a garantujem da je veci borac od vecine. Do tih rokada Stana nije imao greske. Kasnije rokade i umor ucinile svoje, ali lik trci do kraja, i po meni igrac koji prije sindikalca zasluzuje kapitensku.
Ramovic i Projic,sta reci, vec samo kakvo olaksanje gledati ih. Def prava pojacanja. Blagojevic pokazao da zna i potvrdio sumnju da je jedan od onih koji su bojkotovali Slavka. Odbrana do pred kraj rutinski odradila,i samo sreca pa ni gosti nisu znali. A nismo znali ni natrpati mrezu gostiju do kraja a imali smo extra sansi. Akcija i stativa Zeca,dvije ciste prilije za Stevu I cini mi se cist eurogol ponisten Zebi.
Veceras je postojala sredina terena, i vidjeo se taj protok lopte po zemlji kroz sredinu sto nije bio slucaj sa Slavkom. I sto je najbitnije,nakon vodstva 1-0 i 2-0 i dalje se vrsio pritisak i napad. Sljedeca utakmica je jos veci ispit.
I za kraj, cula se poruka, na njima je da reaguju.

Sent from mTalk

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 jul 2017, 06:35

Jel to zalite Cenanoglija,u lavor nek ide i nek tamo vrsi praksu.Celo slobodno uzmi onu teku i obrisi zicagu SA njom,i nije nizasta drugo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 07:18

Samo da još čestitam ovom djetetu na debiju i da mu poželim tatinu karijeru, ako može i bolju.

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2017, 07:42

Virtu4l je napisao/la:Samo da još čestitam ovom djetetu na debiju i da mu poželim tatinu karijeru, ako može i bolju.

slika
:thumbup:

Stana je brat :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 25 jul 2017, 09:01

amcibald je napisao/la:Cestitke na pobjedi i ofanzivnoj igri do neke 80-te min a poslije tih 10-tak min mizerija i konfuzija u igri a pogotovo u odbrani. Sinisa i Ugljesa nevjerovatno kako unose nemir i nemar gdje je odbrana trpila i kroz onih 2-3 prilike GOSKa jako smijesno izgledala. Zao mi Stane koji je utakmicu poceo na desnom beku,i odigrao jako dobro, da bi izlaskom Zeca a ulaskom Sisine presao na desno "krilo" i onda treci put rokada Stane da pred sami kraj izlaskom Projica i ulaskom Ugljese, Stana zavrsio na lijevom beku. Previse se rotira za jednu utakmicu. Nije ni cudo sto u odredjenom trenutku ispada i djeluje losije, a garantujem da je veci borac od vecine. Do tih rokada Stana nije imao greske. Kasnije rokade i umor ucinile svoje, ali lik trci do kraja, i po meni igrac koji prije sindikalca zasluzuje kapitensku.
Ramovic i Projic,sta reci, vec samo kakvo olaksanje gledati ih. Def prava pojacanja. Blagojevic pokazao da zna i potvrdio sumnju da je jedan od onih koji su bojkotovali Slavka. Odbrana do pred kraj rutinski odradila,i samo sreca pa ni gosti nisu znali. A nismo znali ni natrpati mrezu gostiju do kraja a imali smo extra sansi. Akcija i stativa Zeca,dvije ciste prilije za Stevu I cini mi se cist eurogol ponisten Zebi.
Veceras je postojala sredina terena, i vidjeo se taj protok lopte po zemlji kroz sredinu sto nije bio slucaj sa Slavkom. I sto je najbitnije,nakon vodstva 1-0 i 2-0 i dalje se vrsio pritisak i napad. Sljedeca utakmica je jos veci ispit.
I za kraj, cula se poruka, na njima je da reaguju.

Sent from mTalk
Slazem se da Stanic treba biti zamjenik kapitena, zasluzio je covjek definitivno
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 09:13

Ado je u prvom mandatu u prvenstvu također debitovao furioznom pobjedom, 0-3 protiv Olimpica na Otoci.

Kerim, Riad, Dado... a Stana bio kapiten, zamisli - Željina djeca.

Posljednji gol, lopta Sadikovića za Bajića :tokralju:

Samo se nadam da narednih par utakmica neće biti kao te sezone.

Ovo je bio meč nakon ispadanja od Metalurga, i čuvena proslava gola Bajića i Adžema,
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2017, 09:58

Vise puta je Refik govorio da mu je jedina zelja da vidi Anela kako igra za prvi tim Zeljeznicara. Mogu misliti koliko je bio sretan i ponosan sinoc kad je vidio da ulazi, a i kasnije da igra. Zelim mu od srca karijeru kao sto je imao njegov otac pa i jos bolju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 25 jul 2017, 10:17

Ovo od sinoć mi se pravo sviđa i zadovoljan sam... Lijepo je bilo juče biti na stadionu. Nek nasrave gdje su stali iduću utakmicu. Sa ovakvim pristupom i koncentracijom pobjede neće doći u pitanje. A iako se izgubi, sa ovakvim pristupom im neće niko zamjeriti.

Svaka čast...
"Truth begins in lies."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 10:45

Jel moguce da pojedini tzv. "zeljovci" mogu i pomislit da je neko narucio sinocnje skandiranje, a kamoli to na pisati :silent: :silent:
Kakvi lazni navijaci i sitne interesdzije :puke: , izgleda da neko ne vidi ni ono sto mu je pred ocima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []