fico je napisao/la:Svakako da riba smrdi od glave i o Tanu se hiljadu puta sve ispričalo, ali me interesuje da li ima neko ko smatra da se i odnos navijača mora početi mijenjati. Ne kažem da su navijači krivi, i ja popizdim kad u 88. minuti Almir šalje povratnu Pavloviću, a mi gubimo. Al vala kad pojedini stručnjaci počnu psovati bukvalno od 1. minute, pa meni bude neugodno gledati tekmu, a kamo li nekome igrati na terenu. Znam ja i da raja odvaja od usta za tekmu, ali brate ako platiš kartu je li to znači da moraš cijelo vrijeme nekome psovati dijete i tako izbaciti bijes iz sebe jer ti žena kući ne dopušta da progovoriš.
Kako mislite da će doći bolji trener u ovu ligu kad zna da će ga Uprava otjerati pod pritiskom navijača poslije prvog kiksa. Ova sezona je svakako propala i da Anceloti dođe na klupu, poslije prvog kiksa može reći kako on nije dovodio i spremao ove igrače.
Ne možeš nikom zabranit da psuje. Na Koševu se horski ne psuje i ne prozivaju igrači evo drugu sezonu uzastopno. Ako je tako, da igrači i treneri neće da dođu zbog navijača, što onda lete u Želju? Tamo se organizovano s tribina ismijavaju igrači i treneri (Stokić, Čapljić), skidaju dresovi igračima nakon neuspjeha, nacionalistički povici... batali to, pare su bitne. Ponudi mu dobru lovu i slušat će 100 hiljada psovki svako kolo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk