FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da papak nema kasko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
http://www.mo.z.zartsport.com/vesti/pre ... nti/163471Evander je napisao/la:http://www.6yka.com/novost/107643/najve ... -jedan-gol
Said je odmah iza njega
Naumpade mi ovaj članak, ovdje se navodi par takvih prevaranata
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Papak ima para, "nemere" ih krava pojestipasica je napisao/la:Nadam se da papak nema kasko.
- PitarBordo
- Kontakt:
Za heftu na piku u dijelove.pasica je napisao/la:Nadam se da papak nema kasko.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa cim raspolaze ovaj Celik, oni su totalna nepoznanica. 
Mirisem li ja neku euforiju.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije to euforija nego ker se posr'o.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sa cim raspolaze ovaj Celik, oni su totalna nepoznanica.
Samo Saraj'vo.
Nema veze, istopi se to kad ne znas. A on ne zna. Nakon FKS vise nikad nece imati taj priliv novca, ja se sad smijem kladiti da je za 5 godina prosjak.Evander je napisao/la:Papak ima para, "nemere" ih krava pojestipasica je napisao/la:Nadam se da papak nema kasko.
Gleedam ovu sliku Saidove nesrece. Sreca njegova pa ima ona bankina pored ceste. Po slici, cini mi se da je provalija neka ispod ceste.
Neka ovo shvati kao znak da treba da raskine ugovor
Neka ovo shvati kao znak da treba da raskine ugovor
Samo me interesuje, ima li dozvolu kluba za odlazak u Tuzlu.pasica je napisao/la:Nadam se da papak nema kasko.
I sada kada se momčina skršila, ostaje na punoj plati a klub snosi troškove liječenja.
Pise da niko nije povrijedjen, znaci nema lijecenja. A on ocigledno ima dozvolu da se nosi u pm, samo sto je papak jos tu. Joj kako bih ja njega natjerao da trenira u 5 u zoru, on bi mene molio da raskinemo ugovor.Esport je napisao/la:Samo me interesuje, ima li dozvolu kluba za odlazak u Tuzlu.pasica je napisao/la:Nadam se da papak nema kasko.
I sada kada se momčina skršila, ostaje na punoj plati a klub snosi troškove liječenja.
- Fikret1946
- Kontakt:
Opet ta bezrezervna podrska navijaca...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Navijača FKS a ne SH.Fikret1946 je napisao/la:Opet ta bezrezervna podrska navijaca...
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
On da yebe klub u doggy pozi a mi da ga podrzavamoFikret1946 je napisao/la:Opet ta bezrezervna podrska navijaca...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- kupus army
- Kontakt:
Pa mi nemamo para ni za jednog,a kamoli za obojicu,tako da ta opcija nije ni blizu realne.Esport je napisao/la:Treba malo drugačije razmišljati.kupus army je napisao/la:Koliko god neki pricali da je dovodjenje Husrefa ostanak u zacaranom krugu,ja ipak mislim da je on najbolje rjesenje,treba biti realan njegov zadnji angazman je bio samo smirenje navijaca,nisu covjeku doveli ni jednog igraca,on ode dovedu skoro sve sto je on tad trazio,Ibrak ga sabotirao,jer nije mogao svoje pulene dovodit itd.Probali smo i sa tim ambicioznim trenerima iz vana,pa je to haman i najgore izgledalo,ne poznaju ljudi ovaj hrkljus,pocnu da rade neke stvari koje su u evropi normalne,a ovi hadalji to ne shvataju i pocnu da bojkotuju,tako da po meni i to nije rjesenje.Ako vec treba neko iz vana ko zna sa mladima,onda pola prvog tima rastjerat i guraj djecu,po cijenu i ne izlaska u evropu,al stvaranja necega za buducnost.
Po meni bila bi najbolja kombinacija Husref + mali Šveđanin.
Prvi poznaje ovu kaljugu, a drugi nas može uvesti u savremene tokove.
Neka rade zajedno(Husref šef) neki period dok mali ne svari ovo moćvaru i sazrije. Tada se Husref može povući na funkciju SD, a momak neka ide samostalno u vatru.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ako trebamo podržavat Saida, hajmo onda podržat i rad uprave, molit Dinu i Edisa da se vrate, Ibrakovića, sve moguće uhljebe koji su nam klub i doveli do ovog sranja da nas Zrinjski popiša na Hasetu pred 4 milje gledalaca. Je l' tebe stid ove situacije? Onako iskreno reci, nevezano sad za Saida. Jesi l' se ti zacrvenio u nedjelju kad nam Zrinjski spakova drugi gol, zamalo i treći, kad je kapiten griješio k'o amater, Almir ponovo pokazivao svoje fudbalske bravure, kad se na sjeveru jedva ispunila ona koreografija postavljena na 500 stolica, kad je na istoku bilo jedva preko 1000 ljudi. E za takvu situaciju je kriv Said, kao i oni što su ga doveli, kao i oni što su postavili te koji su doveli Saida.Fikret1946 je napisao/la:Opet ta bezrezervna podrska navijaca...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vraćo se sa treninga
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam citao za takvog pacijenta da je otisao u italijansku ligu a lopte nije sutnuo doslovno. Mislim da su devedesete bile u pitanju [emoji38]Evander je napisao/la:Mislim da smo se svi plaho nasikirali radi Saida.
A garantujem zivotom da je papak kriv za udes.
Said citavu karijeru samo je muzao sve klubove u kojima je igrao. On dodje haman kao onaj jedan brazilac sto je lagao da je napadac a nikad gola nije dao, a igrao je i u Francuskoj ligi. Vjerovatno su neki citali o njemu.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Sto je bilo bilo je, idemo okrenuti novi list skupit se i nastavit dalje. Non stop se vracamo u proslost i bilo vako bilo nako. treba u zivotu gledati naprijed i razmisljati pozitivno.
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako mislimo na istog, ima gore na ovom članku što sam postavio. Robert Raku Ponnick, otišao u Italiju, na pressici rekao da je došao da zabija golove i da svi sklone sestre i majke s ulica jer on bez pi*ke ne može igrat. Na prvu utakmicu došla televizija i preko 5 milja na tribine (niže lige Italije), a on potucao po terenu, nije znao lopte ni dodirnut bukvalno.Derdiyok je napisao/la:Ja sam citao za takvog pacijenta da je otisao u italijansku ligu a lopte nije sutnuo doslovno. Mislim da su devedesete bile u pitanju [emoji38]Evander je napisao/la:Mislim da smo se svi plaho nasikirali radi Saida.
A garantujem zivotom da je papak kriv za udes.
Said citavu karijeru samo je muzao sve klubove u kojima je igrao. On dodje haman kao onaj jedan brazilac sto je lagao da je napadac a nikad gola nije dao, a igrao je i u Francuskoj ligi. Vjerovatno su neki citali o njemu.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
Kasnio sajkaca na otvaranje novootvorene slasticarne gdje je trebao da bude specijalni gost.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Fouzi1, Hajdeee, hansbosna, MostarNeretva, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 74 gosta.