FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 25 jul 2017, 14:47

skoroalen je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Saida bih ja tjerao individualne treninge u 5 ujutro i u 11 navečer, svaki dan, pred svaku utakmicu bi bio u odvojenom kantinu. Kakvi se samo presedani postavljaju sa Crnkićem, Husejinovićem, Duljevićem, pa na kraju i sa Rustemovićem. I onda mi neko kaže kako je ova Uprava "dobra" samo što ispaštaju zbog "Dine i Ješića" još uvijek.
Misliš, u odvojenom karantinu? Sajo svakako najviše vremena provodi po raznim kantinama, bifeima i restoranima [emoji14]

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ma ja, telefon me trola.

Sa ovih nekoliko igrača u zadnjih pola godine, ova Uprava je dala jasnu poruku svim budućim igračima - možete nas je8avati kako želite, mi ne znamo drugačije.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 14:52

AlfredNobel je napisao/la:Gledaj onog Simeunovića jest grohno lik, sad igra u nekoj Zvijezdi iz etno sela Stanišić :urnebes: :urnebes:. Gdje li nam je Damjan strašni iz Partizana?
Bio je u Podrinju, mozda je jostamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jul 2017, 14:54

MortemHz je napisao/la:Meni bi takvi majstori sjedili na zapadu pa nek im J*** majke 90 minuta, ne interesuje me. Ili ces postovati dogovoreno ili ces ispastati ako se ponasas kao kreten, nema oprosta tu. Da ti je neko umro imao bi sve placeno par dana gdje god trebas da ides ali ne pravi nas debilima, ne budi nezahvalan. Vidio bi onda ko bi prvi popustio, dobijat ces neke minimalne pare zakonski određene i godinu dana ne bi utakmice imao u nogama.
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jul 2017, 14:56

High je napisao/la:Valjda Urinatoru neko od forumskog puka nije pokušao podmetnuti saobraćajku.
Ja sam odmah pomislio na @jokera. :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 14:58

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:Valjda Urinatoru neko od forumskog puka nije pokušao podmetnuti saobraćajku.
Ja sam odmah pomislio na @jokera. :rol:

Izbjegao sam smrt. Samo dragi Allah me spasio sigurne smrti. Bio sam priseban u situaciji kada sam gledao smrt u oči. Neki stranac na cesti je izgubio kontrolu i krenuo pravo u mene. Naglo sam uspio skrenuti u stranu. Završio bih u velikoj provaliji, da nije bilo zaštitne ograde, odnosno branika.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 25 jul 2017, 15:01

Ima li iko ovdje da je aktivan na sjeveru , svaka utakmica novi trans Horde Zla , koji je razlog ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jul 2017, 15:03

hrn je napisao/la:Ima li iko ovdje da je aktivan na sjeveru , svaka utakmica novi trans Horde Zla , koji je razlog ?
Dosli do para

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 jul 2017, 15:12

MortemHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Gledaj onog Simeunovića jest grohno lik, sad igra u nekoj Zvijezdi iz etno sela Stanišić :urnebes: :urnebes:. Gdje li nam je Damjan strašni iz Partizana?
Bio je u Podrinju, mozda je jostamo.
Presao sad u Etno Selo,prošlu pusezonu u Podrinju je bio najbolji igrač.Etno Selo ima drama jaku ekipu,kupili su stAdion u Ugljeviku,eto ih za godinu sa nama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jul 2017, 15:13

Sabinho je napisao/la:
hrn je napisao/la:Ima li iko ovdje da je aktivan na sjeveru , svaka utakmica novi trans Horde Zla , koji je razlog ?
Dosli do para
E jesi budala :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2017, 15:20

– Izbjegao sam smrt. Samo dragi Allah me spasio sigurne smrti. Bio sam priseban u situaciji kada sam gledao smrt u oči. Neki stranac na cesti je izgubio kontrolu i krenuo pravo u mene. Naglo sam uspio skrenuti u stranu. Završio bih u velikoj provaliji, da nije bilo zaštitne ograde, odnosno branika- izjavio je Said Husejnović za portal ****.

Husejnović je pod ugovorom sa Sarajevom. Vraćao se iz Tuzle za Sarajevo.

– Imao sam slobodan dan, pa sam došao kod svojih. Prije Kladnja, oko Stupara, iza velike krivine došlo je do sudara. Neki stranac, ne znam je li s Chevroletom ili drugim autom, očito je podcijenio taj dio puta. Ili ne poznaje najbolje ovu dionicu. Išao je brže nego što je trebalo. Nije mogao kontrolirati auto, pa ga je bacilo na drugu stranu, pravo na mene. Hvala Allahu da sam izbjegao smrt. I da nikome nije bilo ništa. Ima štete na autu, ali to je najmanje važno.

Said je poslao poruku svim učesnicima u saobraćaju.

– Ljudi, pazite kako vozite. U ovom periodu je daleko više automobila na cesti nego obično. Ima svakakvih auta, ali i vozača. Jedini način da sačuvate sebe i druge jeste da poštujete znakove, da se pridržavate ograničenja. Ja sam imao sreće. Možete stradati i kad se pridržavate svega, zato što se drugi opuste.

Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.

– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.

Covjek imao slobodan dan, inace nema.
Sabrine mi moje!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 15:24

BosnianKingdom je napisao/la:
Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.

– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2017, 15:27

BosnianKingdom je napisao/la:Brzonogi napadač ima dosta ponuda
Jedino ponuda da proba nove kolace. Cuj brzonogi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2017, 15:28

Jel mu ovo babo napisao clanak
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 15:32

Sarajlijica1946 je napisao/la:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 25 jul 2017, 15:32

Husejnović je pod ugovorom sa Sarajevom. Vraćao se iz Tuzle za Sarajevo.

Imao sam slobodan dan, pa sam došao kod svojih. Prije Kladnja, oko Stupara, iza velike krivine došlo je do sudara. Neki stranac, ne znam je li s Chevroletom ili drugim autom, očito je podcijenio taj dio puta. Ili ne poznaje najbolje ovu dionicu. Išao je brže nego što je trebalo. Nije mogao kontrolirati auto, pa ga je bacilo na drugu stranu, pravo na mene. Hvala Allahu da sam izbjegao smrt. I da nikome nije bilo ništa. Ima štete na autu, ali to je najmanje važno.

Covjek imao slobodan dan, inace nema.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Frajko slobodan kako je potpisao kod nas.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jul 2017, 15:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH BRZONOGO HAHAHAHAHHAHAHAHAHA DOSTA PONUDA HAHAHAHAHAHAH TRENIRA KAO DA ĆE SUTRA IGRATI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Okej.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 15:36

Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
Ima li skupljenih 100? Ja iskreno sumnjam.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 15:37

Evander je napisao/la:Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
99 vjerovao ili ne :D ovdje se pikaju i one gdje je ulazio sa kupe.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2017, 15:38

Nije moj post, ali je odlican a pogadja u srz problema :

Moje misljenje je da Cala pola lige ne zna koji igraci igraju, a da ne govorim da dovede nekog Stanojevica iz Radnickog koji se ni po cemu specijalnom ne izdvaja od nekog lika iz Napretka iz Krusevca npr. Sve je to servirano iz menadzerske kuhinje i neznanja uprave a posebno sportskog direktora. Cala je po mom misljenju nestrucan u tom dijelu procjene igraca ali ima puno povjerenje u potpunog amatera SD Iz Visokog i tu lezi kljuc neuspjeha. Dodje Zrinjski opuca te sa nekim debitantima (Cavar, Lucic) koji popune deficitarne pozicije tako da se i ne primjeti da neko nedostaje. Radi se planski, razvijaju sistem igre kojemu se uce svi igraci i kad neko upadne ne primjeti se razlika uz covjeka koji dovodi izuzetno solidne igrace za nase uslove. Vukicevic za SD, Vinko Marinovic ili Husref treneri i tu je kraj mukama. :zviz:

Ovo za Musemica nisam siguran.
Takodje u akademiji MORAJU raditi vrhunski treneri za mlade, jer od toga cemo najvise zavisiti u buducnosti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 15:40

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
99 vjerovao ili ne :D ovdje se pikaju i one gdje je ulazio sa kupe.
Pa vjerovatno je imao vise utakmica sa klupe nego sto je poceo.
Ali fakat, kralj jedva da ima 50 utakmica po 90 minuta u karijeri :rol: :rol: :rol: :rol:

Kapa dole majstore, mlatnu si dobre pare ni za sta :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 23 gosta.