FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema nista od svega ovog. Neko suplju prosuo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Doktor1921
- Kontakt:
Podrksa Cenanu i upravi, taman kad se osjeti nekakva svjezina na fudbalskom terenu kad pocne Zeljo igrati pravi fudbal sljam koji za 20 godina nije nsita uradio za klub samo u minus otjearo pravi smicalice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Eto ga, još jedna patka.
Napadaju nas, kmeeeee. Podmeću nam, kmeeeee. Ugasiti će se klub ako mi odemo, kmeeeee. Vratit će se oni prije, kmeeee
Kakve budalaština pa ovo je strašno, umjesto da se bave bitnim stvarima ljudi prave spletke i intrige.
Napadaju nas, kmeeeee. Podmeću nam, kmeeeee. Ugasiti će se klub ako mi odemo, kmeeeee. Vratit će se oni prije, kmeeee
Kakve budalaština pa ovo je strašno, umjesto da se bave bitnim stvarima ljudi prave spletke i intrige.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je sljam? Sad sam listao portale sve i nigdje nisam vidio da je neko napadao Upravu. Ako ti jesi podijeli sa nama.Doktor1921 je napisao/la:Podrksa Cenanu i upravi, taman kad se osjeti nekakva svjezina na fudbalskom terenu kad pocne Zeljo igrati pravi fudbal sljam koji za 20 godina nije nsita uradio za klub samo u minus otjearo pravi smicalice.
Neandertalac je napisao/la:Šta Čak Noris?
Daj ba šta šifrirano pišete, izjasnite se jasno i glasno, ko gdje šta kako pa da svi znamo.
Fakat Bože sačuvaj.
A dobro, dobro znači radite na otkrivanju inicijala, zanima Vas jelde?
Kocka iks.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
sve dok ne bude mogucnosti da dodje neko bolji neka ih. Sve dok su alternativa Blagodet & co neka hvala. Pa makar doveli Ronalda i Messija uzeli 3 titule za redom.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- plavousrcu
- Kontakt:
Jos nisi otisao? Sta cekas? Draga stolica? Prepusti svoje mjesto sposobnijem od sebe. Sinoc Cenan, sutra tiMonci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Šta Čak Noris?
Daj ba šta šifrirano pišete, izjasnite se jasno i glasno, ko gdje šta kako pa da svi znamo.
Fakat Bože sačuvaj.
Nasim je najpametnije da nadju 2-3 pojacanja sa kojim bi mogli napasti vrh tabele. Treba se maniti ovih gluposti. Nemamo puno vremena.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 25 jul 2017, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
eto potvrdise da nema nista od ostavki, vjerovatno samo neko ispitivanje terena preko lobotomaca zaduzenih za to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta ba radimo?Monci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Šta Čak Noris?
Fakat Bože sačuvaj.
Pa ti si fakat puko ko kokica, idi neka ti stravu saliju vidiš da deluzije uzimaju maha. I nemoj mi javno ovako a privatno ko maca oko teleće glave, dvoličnjak.
Budi jasan i glasan, šta išaretiš ko kakva mahaluša
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovo neko plasira kao sto vidis, ja sam siguran da se radi na pojacanjima ali gleda se svaki dinar.LjoZee je napisao/la:Nasim je najpametnije da nadju 2-3 pojacanja sa kojim bi mogli napasti vrh tabele. Treba se maniti ovih gluposti. Nemamo puno vremena.
Meni je vise zao sto u domacim redovima imamo onih koji se raduju odlasku uprave koja je uradila vise nego sve zajedno prije njih.
- Zeljeznicar -
Ima li neki sportski novinar na ovom portalu da objavi oficijelnu informaciju FK Željezničara oko manipulacija, laži i bacanja probnih balona koje su se danas pojavili u medijima?
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakvi ublehaši pa ovo nije moguće
Ljudi Ćenan nije ništa kriv, radi odličan posao. Za pišljivih tri milje plate šta očekujete? Plus reprezentacija, sića.
Legendo kluba, izdrži
Ljudi Ćenan nije ništa kriv, radi odličan posao. Za pišljivih tri milje plate šta očekujete? Plus reprezentacija, sića.
Legendo kluba, izdrži
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vjerujem da ima pripremljen tekst 'Propast dinastije Misimovica vol.2' samo se ceka koji kiksMonci je napisao/la:Ima li neki sportski novinar na ovom portalu da objavi oficijelnu informaciju FK Željezničara oko manipulacija, laži i bacanja probnih balona koje su se danas pojavili u medijima?
aleksandar_veliki je napisao/la:Nema. Urednistvo ovog portala je procijenilo da se radi o bacanju probnih balona, te zbog toga se temom "Najave odlaska UO FK Zeljeznicar" nije bavilo. Ne zelimo i necemo biti dio takvih radnji, to mogu svi zaboraviti. Ispostavilo se da smo ponovo bili u pravu.Monci je napisao/la:Ima li neki sportski novinar na ovom portalu da objavi oficijelnu informaciju FK Željezničara oko manipulacija, laži i bacanja probnih balona koje su se danas pojavili u medijima?
Pa normalno da je šuplja, zar stvarno mislite da će ovakve budalaštine otjerati ove momke iz uprave? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidis da ih ima jedva cekaju da im leđa vide.
@aleksandar_veliki objavite demant, nema veze sto je suplja neka se skrene paznja da neko plasira lazne informacije.
@aleksandar_veliki objavite demant, nema veze sto je suplja neka se skrene paznja da neko plasira lazne informacije.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 25 jul 2017, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa uprava i pušta ove "spinove".
Prozivali Čenana pa da vidimo jesu li i nas. Smiješno al' fakat, njima forumi mjerodavni.
Nego, interesuje me hoće li Ćenan kao i Slavko dobiti "jednoglasnu" podršku UO?
I po ko zna koji put; koji su nam ciljevi ove sezone?
Prozivali Čenana pa da vidimo jesu li i nas. Smiješno al' fakat, njima forumi mjerodavni.
Nego, interesuje me hoće li Ćenan kao i Slavko dobiti "jednoglasnu" podršku UO?
I po ko zna koji put; koji su nam ciljevi ove sezone?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, Redfire16 i 24 gosta.