Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
PiazzaGrande
Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2017, 15:49
Monci je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Momci ima li itko iz Srebrenika ili okolice da zna reci par rijeci o mladom Denisu Đonliću. Danas je potpisao za Zrinjski,ima 17 godina.
Al Vas Husara puni igračima jbt...uskoro umjesto NK Zrinjski biće NK Husara...
Neka, neka... dobre igrace je do sada dovodio...
Prije par dana je u HŠK Zrinjski stigao i mladi lijevi bek Željezničara Elvir Durakovic, momak sa najvecom minutazom u kadetima FKŽ, 5 golova, 8 asista...
Volim te bola'!
-
Monci
-
Kontakt:
KingJamesMVP je napisao/la:Dobar posao radi Zrinja s dovođenjem najboljih omladinaca u ligi
Tuzlanski Kanton/Županija....mjesto gdje se stvaraju šampioni

-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 25 jul 2017, 15:56
U Hercegovini se stvaraju šampioni pajdo, dašta i dolaze
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Monci je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Momci ima li itko iz Srebrenika ili okolice da zna reci par rijeci o mladom Denisu Đonliću. Danas je potpisao za Zrinjski,ima 17 godina.
Al Vas Husara puni igračima jbt...uskoro umjesto NK Zrinjski biće NK Husara...
Neka, neka... dobre igrace je do sada dovodio...
Prije par dana je u HŠK Zrinjski stigao i mladi lijevi bek Željezničara Elvir Durakovic, momak sa najvecom minutazom u kadetima FKŽ, 5 golova, 8 asista...
taj mali iz zelje je dobar, al sto se tice husara sto prije sutnete svakog njegovog igraca to bolje, vidjet ce te za godinu ja vam garantujem da ce te svi biti protiv njega
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Tristan
-
Kontakt:
KingJamesMVP je napisao/la:Dobar posao radi Zrinja s dovođenjem najboljih omladinaca u ligi
Slazem se, ali Zrinjski kao ozbiljan klub bi trebao da izbaci i nekog svog igraca. Ne znam da li imaju vise od 3 svoja djeteta u rosteru.
Ipak to daje poseban smek klubu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 25 jul 2017, 16:01
Ćavar je njihovo dijete
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
High
Virtu4l je napisao/la:Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
Zato jer im novac od prodaje igrača nije potreban. HDZ je tu da ubrizgava i novac i ideologiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
High je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
Zato jer im novac od prodaje igrača nije potreban. HDZ je tu da ubrizgava i novac i ideologiju.
Po meni su oni fenomen, klub su koji zvanično nema skoro nikakve prihode, a evo pet godina imaju najbolji roster.
-
4040deuce
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
Po meni su oni fenomen, klub su koji zvanično nema skoro nikakve prihode, a evo pet godina imaju najbolji roster.
Sta je tu tebi nejasno? Pa citava nasa liga tako funkcionira. Kao da ima samoodrziv klub u nas

Imas 10tak ljudi koji su trenutno u klubu i koji osiguravaju financijska sredstva+novac od Europe.
-
High
Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
Imaju Noć plemića, rendezvous potitičkih i zločinačkih moćnika.
Koliko su im pomogli ugursuzi kazuje i ovo:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
4040deuce je napisao/la:Sta je tu tebi nejasno? Pa citava nasa liga tako funkcionira. Kao da ima samoodrziv klub u nas

Imas 10tak ljudi koji su trenutno u klubu i koji osiguravaju financijska sredstva+novac od Europe.
Kako osiguravaju finansijska sredstva? Pazi, ne pričamo o čitavoj ligi, ne možeš upoređivati roster Viteza i Zrinjskog. Roster Zrinjskog mora biti bar tri puta skuplji. Evropa to ne može pokriti, ni blizu.
-
4040deuce
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Sta je tu tebi nejasno? Pa citava nasa liga tako funkcionira. Kao da ima samoodrziv klub u nas

Kako osiguravaju finansijska sredstva? Pazi, ne pričamo o čitavoj ligi, ne možeš upoređivati roster Viteza i Zrinjskog. Roster Zrinjskog mora biti bar tri puta skuplji. Evropa to ne može pokriti, ni blizu.
Cuj kako osiguravaju financijska sredstva. Dovodeci sponzore kao npr. Huawei,PPD i slicno. Od PPD-a,koji je generalni sponzor Zrinjski inkasira finu svotu na godisnjem nivou. Za njihovo dovodjenje je zasluzan Danko Sulenta,cija je firma Interagent takodjer jedan od generalnih sponzora,raspitaj se malo o toj firmi,covjek pliva u parama. Europa je tu da osigura ostatak novca i to je to.
-
Lillard
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Sta je tu tebi nejasno? Pa citava nasa liga tako funkcionira. Kao da ima samoodrziv klub u nas

HDZ plaća sve!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 16:17
High je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Niko da mi objasni zašto iz Zrinjskog igrači idu besplatno i kako to da su u posljednjih deset godina prodali samo tri igrača.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
4040deuce je napisao/la:Cuj kako osiguravaju financijska sredstva. Dovodeci sponzore kao npr. Huawei,PPD i slicno. Od PPD-a,koji je generalni sponzor Zrinjski inkasira finu svotu na godisnjem nivou. Za njihovo dovodjenje je zasluzan Danko Sulenta,cija je firma Interagent takodjer jedan od generalnih sponzora,raspitaj se malo o toj firmi,covjek pliva u parama. Europa je tu da osigura ostatak novca i to je to.
Lijepa teorija, ali ipak nekako mi je ona od
@Higha mnogo bliža istini.
-
miki651
-
Kontakt:
Šta se pravdate virti koji svoj klub željezničar za koji živi nikad uživo nije gledao. A sve zna kako je u drugim klubovima. Paćenik obični a high njega se i rodbina odriče.
-
4040deuce
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Cuj kako osiguravaju financijska sredstva. Dovodeci sponzore kao npr. Huawei,PPD i slicno. Od PPD-a,koji je generalni sponzor Zrinjski inkasira finu svotu na godisnjem nivou. Za njihovo dovodjenje je zasluzan Danko Sulenta,cija je firma Interagent takodjer jedan od generalnih sponzora,raspitaj se malo o toj firmi,covjek pliva u parama. Europa je tu da osigura ostatak novca i to je to.
Lijepa teorija, ali ipak nekako mi je ona od
@Higha mnogo bliža istini.
To nije teorija. Jasno mi je od pocetka da aludirate na to da je HDZ glavni krivac za uspjehe Zrinjskog,ali to nije tako. Da se razumijemo,oni su oduvijek tu negdje oko kluba i pokusavaju svoje interese progurati kroz klub,sto im donekle i uspijeva,njihovih par poltrona se vrti uvijek tu negdje. Ali,HDZ je tu radi svojih interesa,a ne interesa Zrinjskog,bili su tu i imali su najveci utjecaj u vrijeme kad je na celu kluba bio Ante Vidacak i to je bilo najgore razdoblje za Zrinjski. Uostalom,mislite sta hocete,ali ovo sto sam ti gore napisao je istina.
-
miky_hz
-
Kontakt:
Mladost sastavi tip top ekipu,stoperi Iskakovic-Regoje,sredina Zahirovic,Secerovic,Arezina ,Lazic gore Dilaver...sa onom budalom na klupi vidim ih u top 6 sigurno.
P.S. liga nikad losija po meni nije bila,igracki govorim,siromasno skroz.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
High
miki651 je napisao/la:Šta se pravdate virti koji svoj klub željezničar za koji živi nikad uživo nije gledao. A sve zna kako je u drugim klubovima. Paćenik obični a high njega se i rodbina odriče.
Tokmačino, sljedeći put se lati kakvog argumenta, a ne idiotskih doskočica u vezi s porodicom. Okačiti medalju oko vrata političaru koji je svakako blizak klubu kazuje mnogo više nego što ti možeš spoznati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []