FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 25 jul 2017, 15:35

Neandertalac je napisao/la:Pa uprava i pušta ove "spinove".

Prozivali Čenana pa da vidimo jesu li i nas. Smiješno al' fakat, njima forumi mjerodavni. :lol:

Nego, interesuje me hoće li Ćenan kao i Slavko dobiti "jednoglasnu" podršku UO?

I po ko zna koji put; koji su nam ciljevi ove sezone?

Realno ove sezone pod moranjem titula plus ako se zna da od sljedece sezone prvak min 4 tekme igra u eu :D ako ne grijesim :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 15:46

Uprava pušta članke na nekim portalima, pa ih kasnije demantuje?

Zanimljivo razmišljanje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 15:47

Zenzo je napisao/la:Vidis da ih ima jedva cekaju da im leđa vide.
Koji su to? De nabroj nam ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 15:49

Neandertalac je napisao/la:.
pojasni malo onda za zerica, nisam najbolje shvatio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 25 jul 2017, 15:59

Misimovic i uprava je od naseg Zelje napravila jednu INSTITUCIJU koju svi u nasem okruzenju vide,pricaju samo mi ovdje to ne cijenimo,pravimo spletke,pravimo se ko lafo dobronamjerni.Skontajte vi koji samo pametujete da nam Drzava odmaze( FSavez,Fed,Kanton ,Gradska up.itd);Mozgovi nam se trebaju malo razbistriti,jedino ako nismo i ne zivimo Zelju.Je li nam treba bolja opomena;Celik,Sloboda,Velez,Borac

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 16:05

Raonffa je napisao/la:Uprava pušta članke na nekim portalima, pa ih kasnije demantuje?
Zanimljivo razmišljanje.
Ma naša Uprava je debelo infiltrirana u portale, forume i društvene mreže. To je nešto što im itekako zamjeram od početka, uvijek imaju neku potrebu da se brane, a navijači još nikad ništa nisu rekli protiv njih. Bez obzira što su nas rezultatski doveli na nivo Slobode, niko nikad nije imao ovakvu podršku kao što je oni evo već godinama imaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 16:09

Al ove konstante price i pravljenje nekog mita o "najboljoj upravi" ikada me stvarno nerviraju.
Kad budu imali bar jedan trofej da stave na police vec pune trofeja onda se moze to pominjati, a sada je ta prica bas smijesna.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 25 jul 2017, 16:17

plavousrcu je napisao/la:
Doktor1921 je napisao/la:Podrksa Cenanu i upravi, taman kad se osjeti nekakva svjezina na fudbalskom terenu kad pocne Zeljo igrati pravi fudbal sljam koji za 20 godina nije nsita uradio za klub samo u minus otjearo pravi smicalice.
Ko je sljam? Sad sam listao portale sve i nigdje nisam vidio da je neko napadao Upravu. Ako ti jesi podijeli sa nama.
Kakvi portali ne budi smijesan, prvo se napada preko Cenana jer je on dobar sa Misimovicem i radi kako Miske kaze ne mogu odmah udariti na Misimovica nego idu polako, cuj fol jug tjera SD, a evo ti sve ko je dosao od kad je Cenan SD :
Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ja se ne bi spustao na nivo jednog konobarcica (izvinjavam se svim konobarima jer imam prijatelja koji su konobari ali koji nisu djubrad) koji ovdje laze i takve nebuloze prica o Cenanu da je to strasno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2017, 16:18

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Uprava pušta članke na nekim portalima, pa ih kasnije demantuje?
Zanimljivo razmišljanje.
Ma naša Uprava je debelo infiltrirana u portale, forume i društvene mreže. To je nešto što im itekako zamjeram od početka, uvijek imaju neku potrebu da se brane, a navijači još nikad ništa nisu rekli protiv njih. Bez obzira što su nas rezultatski doveli na nivo Slobode, niko nikad nije imao ovakvu podršku kao što je oni evo već godinama imaju.
Sve je to istina, i slažem se sa većinom napisanog, al' zar tebi ima rezona da će oni pustiti ovu vijest i nakon par sati istu i demantovati?

Sa kojim ciljem? Da bi mi po forumima mogli pisati "ostanite" ili "odlazite", čisto sumnjam al' eto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 16:19

a i ovo je jedinstven slucaj da se bojkotuje neki medij :lol: haj dobro prekinuta saradnja i to ali zabranjivat igracima npr. da daju izjave kada je taj medij jedini otiso u svedsku je malo rec maloumno, samo zato jer se neko iz kluba naso uvrijedjen na neki tekst
imate primjer Daily Maila koji u engleskoj sere svakodnevno o svakom klubu u svim sferama pa ih niko ne bojkotuje, bild u njemackoj, marca u spaniji itd. milion takvih primjera ima, ne slazu se ljudi sa njihovim pisanjima ali nece ih bojkotovat, a mi npr ostanemo bez izjava igraca u svedskoj i sa priprema u turskoj i takvih stvari, medij kakav god da je moze posluzit za reklamu, sto bi se reklo ne postoji los publicitet

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 25 jul 2017, 16:23

irfo je napisao/la:a i ovo je jedinstven slucaj da se bojkotuje neki medij :lol: haj dobro prekinuta saradnja i to ali zabranjivat igracima npr. da daju izjave kada je taj medij jedini otiso u svedsku je malo rec maloumno, samo zato jer se neko iz kluba naso uvrijedjen na neki tekst
imate primjer Daily Maila koji u engleskoj sere svakodnevno o svakom klubu u svim sferama pa ih niko ne bojkotuje, bild u njemackoj, marca u spaniji itd. milion takvih primjera ima, ne slazu se ljudi sa njihovim pisanjima ali nece ih bojkotovat, a mi npr ostanemo bez izjava igraca u svedskoj i sa priprema u turskoj i takvih stvari, medij kakav god da je moze posluzit za reklamu, sto bi se reklo ne postoji los publicitet
Bojkotuje se The Sun u Liverpoolu, tako da nista cudno.

Druga je stvar sto ostali mediji nisu potkovani kako znanjem tako ni finansijama da isprate sve kako treba.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 16:27

shzna je napisao/la:
irfo je napisao/la:a i ovo je jedinstven slucaj da se bojkotuje neki medij :lol: haj dobro prekinuta saradnja i to ali zabranjivat igracima npr. da daju izjave kada je taj medij jedini otiso u svedsku je malo rec maloumno, samo zato jer se neko iz kluba naso uvrijedjen na neki tekst
Bojkotuje se The Sun u Liverpoolu, tako da nista cudno.

Druga je stvar sto ostali mediji nisu potkovani kako znanjem tako ni finansijama da isprate sve kako treba.
Dobro to za sun je drugo, oni su zuta novina ko express kod nas
nemamo mi toliki luksuz da bojkotujemo jedini sportski portal u drzavi koji te moze finansijski ispratit do svedske ili turske, stetimo samo sebi, a koristi od bojkota nemamo nikakve

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2017, 16:28

http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/

Zao mi Dzinde. Bas dugo ce trajati njegov oporavak, a super je odigrao protiv Sirokog. Steta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 16:28

Ako taj Cenan radi samo ono sto mu Senad naredi i nema nikakvu odgovornost tek onda ga treba otjerati. On ispada samo obicni kurir u Zelji a ne SD
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 jul 2017, 16:28

Crnov 3, Džindo 6 mjeseci out. Šteta

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jul 2017, 16:33

Fakat šteta za Džindu, po meni je veći potencijal od Keme.I to križni ligamenti koljena. Sada definitivno moramo još jednog stopera naći. Pitanje je finansijske prirode da li za prvih 11 ili kao back up.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 16:33

Raonffa je napisao/la:Sve je to istina, i slažem se sa većinom napisanog, al' zar tebi ima rezona da će oni pustiti ovu vijest i nakon par sati istu i demantovati?

Sa kojim ciljem? Da bi mi po forumima mogli pisati "ostanite" ili "odlazite", čisto sumnjam al' eto.
Nisam mislio konkretno na ovo od jutros, nego generalno, ali eto i ovo od jutros može u taj koš. Uprava ima svoje satelite po forumima, mislim na likove tipa Izlija, koji su se pojavili niotkud paralelno sa bojkotom ovog foruma i dolaskom nove Uprave. Kada su skontali da ne mogu kontrolisati ovaj forum, onda su uz njihovu pomoć stvorili hype i znamo šta se na kraju desilo.

E sad, ono u šta ja želim da vjerujem jeste da su to samo mali paraziti koji neke stvari pišu na svoju ruku i da Uprava direktno nema ništa s tim, to je ono u šta ja želim da vjerujem, što opet ne znači da je tako. Isto je bilo i kad je navodno napadnut Dejan Nikolić, odmah vanredna sjednice, frka, trka i na kraju vuk pojeo magarca. Pojedinci idu toliko daleko da pljuju po jugu zbog nekog Čenana, pazi, po svetom jugu. Jug je tu, bio i biće, Jug je Željo.

99% nas je za ovu Upravu, niko ne želi njihov odlazak. Uradili su ogromne stvari za Želju, čak im je i suša trofeja oproštena, kao i mnogo ostalih amaterskih poteza i to je tako, nema potrebe da se nekome dodatno dokazuju. Taman kad pomisliš da su dječije bolesti prošlost, dese se ovakve gluposti.
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 jul 2017, 16:40

Kao što sinoć napisah, slijedi nam jedna jako teška utakmica za vikend protiv Mladosti u gostima. Na suprotnim stranama će biti 2 Željina fanatika, Adžem i Edis tako da će biti interesantno gledati taktičku borbu njih dvojice. Mladost je na domaćem terenu porazila Viteza 1:0. Pošto nisam gledao utakmicu, niti mogu naći neki izvještaj sa te utakmice, ne mogu reći kako su igrali ali mogu dati neku pretpostavku Sabljine ekipe generalno.

Protiv Viteza su izašli u sljedećem sastavu:

Mladost: Velić, Metalsi, Zahirović, Šišić, Aganspahić, Arežnina, Lazić, Čomor, Šećerović, Karahmet, Isaković.

Pretpostavljam da je formacijski to ovako izgledalo:

slika

Sabljine ekipe igraju dosta čvrst fudbal sa mnogo trke, sjajan motivator kao što on i jeste ne sumnjam da će maximalno naložiti igrače da daju posljedni atom snage. Čvrstinu koju spomenuh najbolje možemo vidjeti u defanzivnom bloku veznog reda Mladosti sa Zahirovićem i Šećerovićem. Zahirović igrač koji je itekako dobar u defanzivi, ali je ofanzivno limitiran jer je veznjak starog kova. Šećerović iako se nije proslavio u našem dresu, u Radniku je pokazivao da je igrač zadatka koji prema nazad može biti odličan support odbrani. Tako da od njih dvojice ne vidim neku prijetnju u ofanzivi ali kad mi budemo napadali, tandem Zaha- Šećer pretpostavljam da nam neće učiniti posao laganim.

Ispred njih dvojice djeluje ona budala Arežina koji sigurno da nije lud kao što jeste mogao je dosta bolju karijeru napraviti. Čitao sam da na priprema Mladosti je Arežina dosta dobro izgledao, tako je on jedna od opasnosti na koju Adžem mora ukazati našim igračima. Krasi ga sjajan šut sa distance, nije mu strano iz slobodnjaka da daje golove.

Kad smo kod tih prekida, pored dobrog izvođača Arežine. moramo se paziti i zračne opasnosti kod prekida Mladosti. Imaju dva visoka igrača koji bi nam mogli praviti probleme u tim situacijama, a to su njihov štoper Aladin Isaković koji je visok skoro 2 metra i njihov napadač Aganspahić koji je također visok.

Na krilima bi po meni možda više pažnje trebalo obratiti na Aladina Šišića nego na našeg bivšeg igrača Lazića unatoč tome što je postigao go za vikend. Šišić nije imao lošu statistiku prošle sezone u vidu 4 gola i 3 asistencije, igrao je 2-3 godine u Domžalama gdje je skupio 47 nastupa. Solidan igrač, po meni bolji od Lazića. Mada naravno ne govorim da treba skroz zaboravit na Lazića, možda mu je ovaj go za vikend dao neki podstrek da pruža bolje partije.

Na bekovima desno Čomor, lijevo Karahmet. Iskreno po meni je Čomor krampa, dok je Karahmet bolji igrač. Znao je u protekle 2 godine odigrati dosta dobre partije, nekako se stidiljivo spominjao njegov odlazak u inostranstvo ili u neku jaču ekipu iz naše lige ali ipak je ostao u Mladosti.

U protekla 2 dana su potpisali Dilavera i Regoja. Iskreno se nadam da neće stići Dilavera registrovat jer je ipak on jedan od najzaslužnijih igrača Mladosti za ulazak iz federalne u Premijer ligu i omiljen je među navijačima tako da će imati dosta motiva da se pokaže u njegovoj povratničkoj utakmici. Uz to nije loš igrač, vjerovatno bi nam pravio više problema nego Aganspahić.

Nadam se da ćemo odigrat ponovo dobru partiju, jer nam neće biti lako kao protiv Goška. Našu šansu vidim u Zakariću za kojeg se nadam da sinoćnja utakmica nije bio sam jedan bljesak, zatim u Stevi Nikoliću koji će sigurno gristi na terenu ne bil' se iskupio za promašaje protiv Goška. Zec i dalje se traži i sigurno da ima motiva da konačno pročepi. Adžem će vjerovatno ponovo igračima u veznom redu pružiti dosta više slobode u odnosu na prethodni period jer će nam trebati itekako raznovrsnosti u igri protiv već spomenutog čvrstog veznog reda. Nadam se da se neće ponavljati propusti u odbrani koji su se dešavali u posljednjih 15 minuta sinoć. Adžem će konačno imati vremena da odradi koji trening sa ekipo ,tako da će imati koliko toliko vremena da implementira neke svoje zamisli i ukaže na greške koje su desile protiv Goška.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jul 2017, 16:43

Ma daj ba kenjate po ovom forumu mjesecima, pljujete gdje stignete, i vi ste lafo za upravu, kakva je to priča.

Iskreno, malo je ovdje realnih forumaša, sve je crno bjelo. Neko zlo je ničim izazvano u nama. Ne možemo vjerujte mi niti zamisliti kakav bi Željo bio da ljudi koji rade kontra trenutne uprave Želje ( a kunu se da vole Želju, i da su veliki Željovci) sve svoje resurse, znanja i vještine iskoriste za dobrobit kluba, i da svi zajedno radimo na razvoju i organizaciji kluba. Imamo takve kapacitete i potencijal, da bi čudo napravili. Ali yebo to važnija je sujeta, je li neko izabran za predsjednika skupštine ili nije, pa napadaj onda kontra Želje sve. Mogu ti ljudi ući i u upravni odbor, i na neke druge funkcije u klubu , i uđenom im je, ali neće, odnosno neki su bili pa su izašli...svaka priča ima različite poglede pa i ova naša....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2017, 16:46

Monci je napisao/la:Ma daj ba kenjate po ovom forumu mjesecima, pljujete gdje stignete, i vi ste lafo za upravu, kakva je to priča.
Sa druge strane ti i kolega ti Zenzo nikako da kažete ko to konkretno pljuje. Klimači glavom su na drugom forumu :arrow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haklamas i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []