Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj da mi je ovu medalju 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
Dosadi li ti ta negativa?
EKONNP
Iduce godine vrlo moguce da ce se evropa igrati u Zenicimiky_hz je napisao/la:Mladost sastavi tip top ekipu,stoperi Iskakovic-Regoje,sredina Zahirovic,Secerovic,Arezina ,Lazic gore Dilaver...sa onom budalom na klupi vidim ih u top 6 sigurno.
P.S. liga nikad losija po meni nije bila,igracki govorim,siromasno skroz.
Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.skripar96 je napisao/la:Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High o Aristotelu...O marionetama.. High je ograničen..
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja svoj klub volim,sa svim manama i vrlinama,to je ono sto ti vjerovatno nikad neces shvatiti. Ne sjecam se da si ovdje napisao nesto vezano za to isto sutanje lopte koje spominjes,nego si stalno kontradiktoran sam sebi i non stop pricas o politici,etnickoj,religijskoj pripadnosti bla blaHigh je napisao/la:Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.skripar96 je napisao/la:Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
EKONNP
Zrinjski ima para i uvijek ce ih imati.Zrinjski ima Covica i HDZ.Zrinjski ima najbolje i najvjernije navijace.Zrinjski drze najmocniji ljudi u Hercegovini.Zrinjski je svima trn u oku.Crknite dusmani.
Ova pačija štrca "Redak " prije poziva na ne vrijeđanje . Čovijek nema nikakvu drugu obavezu osim googlanja po netu i traženja fraza . Vlasnik je nekakve posrane diplome koju troši na sportskom forumu. Licmer žešći daje moralne pouke nejači na forumu... get life posranko.High je napisao/la:Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.skripar96 je napisao/la:Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
ne vrijeđanjemaxmore je napisao/la:Ova pačija štrca "Redak " prije poziva na ne vrijeđanje . Čovijek nema nikakvu drugu obavezu osim googlanja po netu i traženja fraza . Vlasnik je nekakve posrane diplome koju troši na sportskom forumu. Licmer žešći daje moralne pouke nejači na forumu... get life posranko.High je napisao/la:Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.skripar96 je napisao/la:Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
Čovijek
licmer
Majoriziranje.
I ne čudi nas što imaš kompleks u vezi s tuđim diplomama.
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 jul 2017, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:ne vrijeđanjemaxmore je napisao/la:Ova pačija štrca "Redak " prije poziva na ne vrijeđanje . Čovijek nema nikakvu drugu obavezu osim googlanja po netu i traženja fraza . Vlasnik je nekakve posrane diplome koju troši na sportskom forumu. Licmer žešći daje moralne pouke nejači na forumu... get life posranko.High je napisao/la:
Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.
Čovijek
licmer
Majoriziranje.
Pačija štrca glavni si!
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 25 jul 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Lištica
Lištica
Haj sve, ali napisati ovo.adidas12 je napisao/la:Zrinjski ima para i uvijek ce ih imati.Zrinjski ima Covica i HDZ.Zrinjski ima najbolje i najvjernije navijac.Zrinjski drze najmocniji ljudi u Hercegovini.Zrinjski je svima trn u oku.Crknite dusmani.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Haj sve, ali napisati ovo.adidas12 je napisao/la:Zrinjski ima para i uvijek ce ih imati.Zrinjski ima Covica i HDZ.Zrinjski ima najbolje i najvjernije navijac.Zrinjski drze najmocniji ljudi u Hercegovini.Zrinjski je svima trn u oku.Crknite dusmani.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ti ne poznaješ vlastiti jezik, što se vidi na primjerima frekventnih riječi. Kako rekoh, ne treba nas čuditi tvoja inferiornost kad je riječ o tuđim diplomama. Dokoni gurbet.maxmore je napisao/la: Pačija štrca glavni si!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
šta se prepirete s ovima koji su logo stranke uz grb kluba stavili
https://www.olx.ba/artikal/23186156/sal ... ajevo-sda/
nas financira malo županija , malo federacija , malo država . dogodine izbacujemo maribor . živili .
nas financira malo županija , malo federacija , malo država . dogodine izbacujemo maribor . živili .
Pačija štrco razočarao si me ovim odgovorom!!. Očekivao sam seminarski rad da te kvorum sportsport ocijeni. Je$i ga, ja plaću imam , ti sa tom diplomom mozes samo staviti link za donate na profilu ...High je napisao/la:Ti ne poznaješ vlastiti jezik, što se vidi na primjerima frekventnih riječi. Kako rekoh, ne treba nas čuditi tvoja inferiornost kad je riječ o tuđim diplomama.maxmore je napisao/la: Pačija štrca glavni si!
Lištica
Lištica
Nemoj misliti da ćemo ti dozvoliti da truniš gluposti. Najveća sramota ste vi, još od samih korijena:FaustinoAsprilla je napisao/la:šta se prepirete s ovima koji su logo stranke uz grb kluba stavili
Hoćemo da High bude glavni za marketing u Zrinjskom. Nije nešto skup. Pa kad tip salto mortale odradi. Jučer onako danas suprotno.
High reci koliko. Daćemo ti dobro, samo da te prcamo.
Jbg mozda prihvati posao u Zrinji. Nije lako naci posao kad ti se svo znanje koje posjedujes svodi na pisanje citata na sportskom forumu. Teska su vremena[emoji23] [emoji23]
EKONNP
Znaš li definiciju citata?skripar96 je napisao/la:Jbg mozda prihvati posao u Zrinji. Nije lako naci posao kad ti se svo znanje koje posjedujes svodi na pisanje citata na sportskom forumu. Teska su vremena[emoji23] [emoji23]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.