Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ublehaši.Virtu4l je napisao/la:I da, molim te nemoj mu više otkrivati lokaciju, da mu ovi čeku ne naprave.irfo je napisao/la:Amar na Marin Dvoru maloprije, sta li muti
Neandertalac je napisao/la: Ma ublehaši.
Zna se tačno Ko je pokrenuo ovu priču, potvrdio i ko je napisao znate već gdje. Klasična podvala koju su neki portali prenijeli a u svrhu opipavanja pulsa.
Smiješno al' fakat. Poltronska posla.

Meni je ptičica danas rekla da Amar dobija ponude sa šest nula i da bi vrlo brzo mogao preuzeti novi klub, a nije Zrinjskisamoposmatram je napisao/la:Zna li iko radi li se na Amarovom povratku kao glavnom menadzera, kao sto je prosli put bio? To bi naravno znacila noga Cenanu, a mozda i nekim drugim.
Jufkice??Virtu4l je napisao/la:Meni je ptičica danas rekla da Amar dobija ponude sa šest nula i da bi vrlo brzo mogao preuzeti novi klub, a nije Zrinjskisamoposmatram je napisao/la:Zna li iko radi li se na Amarovom povratku kao glavnom menadzera, kao sto je prosli put bio? To bi naravno znacila noga Cenanu, a mozda i nekim drugim.
sloga šimin hanmaldini3 je napisao/la:Jufkice??Virtu4l je napisao/la:Meni je ptičica danas rekla da Amar dobija ponude sa šest nula i da bi vrlo brzo mogao preuzeti novi klub, a nije Zrinjskisamoposmatram je napisao/la:Zna li iko radi li se na Amarovom povratku kao glavnom menadzera, kao sto je prosli put bio? To bi naravno znacila noga Cenanu, a mozda i nekim drugim.
Adzem je Amarov projekat. On ga je prvi put i postavio. Adzem je smijenjen iskljucivo, jer nije ispunjavao uslove sa licenzom. Tako da nije uopste steta. Amar da dodje u klub ostavit ce Adzema.MocMahale444 je napisao/la:Steta sto Amar nije sad trener Zelje ali podrska Adzemu.
Ja sam napisao steta sto Amara nije trener i naravno dodao podrska Adzemu.samoposmatram je napisao/la:Adzem je Amarov projekat. On ga je prvi put i postavio. Adzem je smijenjen iskljucivo, jer nije ispunjavao uslove sa licenzom. Tako da nije uopste steta. Amar da dodje u klub ostavit ce Adzema.MocMahale444 je napisao/la:Steta sto Amar nije sad trener Zelje ali podrska Adzemu.
Ako je to tacno onda je Husic naumio da sve kara pred sobom do titule, taj se onda ne sali.sloga šimin han
Baš tako, smiješni su. Još sada ovu patku koriste dalje preko manjih "poltrončića", vrte teorije zavjere. Čak nije ni smiješno nego žalosno.Virtu4l je napisao/la:Neandertalac je napisao/la: Ma ublehaši.
Zna se tačno Ko je pokrenuo ovu priču, potvrdio i ko je napisao znate već gdje. Klasična podvala koju su neki portali prenijeli a u svrhu opipavanja pulsa.
Smiješno al' fakat. Poltronska posla.
Nije bila kritika, samo kazem i da dodje Amar, on bi dosao na poziciju sportskog direktora. Po mom misljenju, kad pogledamo u proslost.MocMahale444 je napisao/la:Ja sam napisao steta sto Amara nije trener i naravno dodao podrska Adzemu.samoposmatram je napisao/la:Adzem je Amarov projekat. On ga je prvi put i postavio. Adzem je smijenjen iskljucivo, jer nije ispunjavao uslove sa licenzom. Tako da nije uopste steta. Amar da dodje u klub ostavit ce Adzema.MocMahale444 je napisao/la:Steta sto Amar nije sad trener Zelje ali podrska Adzemu.
Treba biti realan pa reci da je Amar najbolja moguca opcija bio i mnogo vise zna od Adzema. Sta je tu lose?
Hajde ovako, gdje sam ja pomenuo poziciju sportskog direktora? Pisem iskljucivo kao trener ne SD. Zbog toga kad su Slavki urucili otkaz mislio sam evo napokon Amara nece valjda propustiti priliku.samoposmatram je napisao/la: Nije bila kritika, samo kazem i da dodje Amar, on bi dosao na poziciju sportskog direktora. Po mom misljenju, kad pogledamo u proslost.
Ma ja sam im trn u oku već odavno, nema načina na koji me nisu pokušali ušutkati. Hebe ih što imam tačne informacije a ne libim se javno reći pogotovu kada smatram da su loši potezi. Još sada "šutim", iz raznih razloga a imalo bi se svašta ispričati. Što je najtužnije, kakve su to sline od ljudi, u velikom procentu sam bio u pravu i umjesto ljudski da kažu izvini oni me još okrivljuju. Sise obične.irfo je napisao/la:ja sam cuo da je neandertalac( zajedno sa jos nekoliko forumasa sa ovog portala koji kritikuju) bio spreman da preuzme kormilo kluba nakon danasnjih ostavki, ali su hrabre upravljacke strukture rekle NE nakon sto su te informacije stigle do njih !!
Jaro zapali i opusti se.MocMahale444 je napisao/la:Hajde ovako, gdje sam ja pomenuo poziciju sportskog direktora? Pisem iskljucivo kao trener ne SD. Zbog toga kad su Slavki urucili otkaz mislio sam evo napokon Amara nece valjda propustiti priliku.samoposmatram je napisao/la: Nije bila kritika, samo kazem i da dodje Amar, on bi dosao na poziciju sportskog direktora. Po mom misljenju, kad pogledamo u proslost.
Kritike? Prema kome sam uputio kritike pojasni
Sad kad te Cenan zavrsiNeandertalac je napisao/la:Ma ja sam im trn u oku već odavno, nema načina na koji me nisu pokušali ušutkati. Hebe ih što imam tačne informacije a ne libim se javno reći pogotovu kada smatram da su loši potezi. Još sada "šutim", iz raznih razloga a imalo bi se svašta ispričati. Što je najtužnije, kakve su to sline od ljudi, u velikom procentu sam bio u pravu i umjesto ljudski da kažu izvini oni me još okrivljuju. Sise obične.irfo je napisao/la:ja sam cuo da je neandertalac( zajedno sa jos nekoliko forumasa sa ovog portala koji kritikuju) bio spreman da preuzme kormilo kluba nakon danasnjih ostavki, ali su hrabre upravljacke strukture rekle NE nakon sto su te informacije stigle do njih !!
Još jedino lovu da ponude, možda prihvatimNe bih bio prvi "plaćenik"
Trenutno korisnika/ca: Balorda, drzgemboadislic, Google [Bot] i 25 gostiju.