Hahahahahaha[emoji23] [emoji23]Rigoletto je napisao/la:kamenjanja na koševu vas ne treba biti strah iz jednostavnog razloga, naime tamo rijetko tko uopće dolazi...
Niko ga ne zadaje ko Rigo
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Hahahahahaha[emoji23] [emoji23]Rigoletto je napisao/la:kamenjanja na koševu vas ne treba biti strah iz jednostavnog razloga, naime tamo rijetko tko uopće dolazi...
Znas da se uvijek naloze protiv pitara,mogu pare stavit da Sarajvo nece uzeti 3 boda. Nebitno koliko Celik bio los,Pitari ne nose bodove s Bilinog[emoji1]Zenzo je napisao/la:Salu na stranu bice veselo ako im ovaj raspali Celik napravi probleme u Zenici.
Da bacimo neku opkladu?skripar96 je napisao/la:Znas da se uvijek naloze protiv pitara,mogu pare stavit da Sarajvo nece uzeti 3 boda. Nebitno koliko Celik bio los,Pitari ne nose bodove s Bilinog[emoji1]Zenzo je napisao/la:Salu na stranu bice veselo ako im ovaj raspali Celik napravi probleme u Zenici.
U avatar?Na pola godine [emoji1]Evander je napisao/la:Da bacimo neku opkladu?skripar96 je napisao/la:Znas da se uvijek naloze protiv pitara,mogu pare stavit da Sarajvo nece uzeti 3 boda. Nebitno koliko Celik bio los,Pitari ne nose bodove s Bilinog[emoji1]Zenzo je napisao/la:Salu na stranu bice veselo ako im ovaj raspali Celik napravi probleme u Zenici.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Puno je pola godine. Neka bude mjesec dana.skripar96 je napisao/la:U avatar?Na pola godine [emoji1]Evander je napisao/la:Da bacimo neku opkladu?skripar96 je napisao/la:Znas da se uvijek naloze protiv pitara,mogu pare stavit da Sarajvo nece uzeti 3 boda. Nebitno koliko Celik bio los,Pitari ne nose bodove s Bilinog[emoji1]
Ako Sarajevo pobjedi ti biras meni avatar,ako bude 1X ja tebi. Mislim da je to fer s obzirom na situaciju u Celiku trenutno[emoji1]Evander je napisao/la:Puno je pola godine. Neka bude mjesec dana.skripar96 je napisao/la:U avatar?Na pola godine [emoji1]Evander je napisao/la:Da bacimo neku opkladu?
Daj uslove?
Hajvane vidis li fa si ti najveci nacionalista na forumu, veci od sve i jednog hercegovca.High je napisao/la:Kancer je politizirani i ideologizirani sport, za šta je primjer tvoj kvaziklub. Etička bitnost važnija je od šutanja lopte u takvim sraćakama od klubova. Ti si primjer dokone marionete koja je na to slijepa, a takve, koji nemaju spoznaju ideološke stvarnosti, Aristotel je nazvao idiotima.skripar96 je napisao/la:Koji je kancer ovaj moj ljubimac na ovom forumu to je strasno. Jbt covjece događa li se tebi ista pozitivno u zivotu?
Dosadi li ti ta negativa?
E jbg,vamo sam dobio bolju ponudu,1X [emoji1]MortemHz je napisao/la:Hajde Skripar kec uzmi samo, ne smijem ja X
Šta bi volio da krasi tvoj avatar, i koliko vremenski?TobeYarabi je napisao/la:Hocel neko po avatar i potpis da ce mladost pregaziti zeljusu?
Smijes li se kladiti mjesec dana avatar i potpis.Raonffa je napisao/la:Šta bi volio da krasi tvoj avatar, i koliko vremenski?TobeYarabi je napisao/la:Hocel neko po avatar i potpis da ce mladost pregaziti zeljusu?
TobeYarabi je napisao/la:Smijes li se kladiti mjesec dana avatar i potpis.Raonffa je napisao/la:Šta bi volio da krasi tvoj avatar, i koliko vremenski?TobeYarabi je napisao/la:Hocel neko po avatar i potpis da ce mladost pregaziti zeljusu?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.