FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
na golu ako treba
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Cim babuka Sanllehi uzme stvar u svoje ruke, to je skoro gotovoRAC1: Acuerdo TOTAL Barca- Coutinho
27.10.2020
Na Iniestinom mjestu, na krilu, iza napadaca ako bi se u nekim utakmicama i promijenila formacija.Rajaz je napisao/la:Gdje bi igro Coutinho ?messilla je napisao/la:Postignut dogovor sa Coutinhom pise Gerard Romero.
Nepotrebno pojacanje, ali koga boli q. Daje vise opcija u svakom slucaju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
a s Poolommessilla je napisao/la:Postignut dogovor sa Coutinhom pise Gerard Romero.
dobar je Coutinho, ali on dodje kao neka zamjena za Iniestu,
i dalje fali neko tipa Pjanic/Verratti nije vala los ni onaj Jorginho, mislim da bi dobro izgledao u paru s Busquetsom i Coutinhom ispred
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
gdje? Busquets-Roberto-Coutinho i MSN, gazi sirotinju
E to bi vec s Robertom moglo izgledati lijepo...momak ima znanje i pluca. Mada bi ja definitivno doveo jos nekog veznjaka, ne mozemo se samo pouzdati u njega. Prodati Ardu i Rafinhu naravno.Furymaker je napisao/la:gdje? Busquets-Roberto-Coutinho i MSN, gazi sirotinju
27.10.2020
Bome nije ni jedan relevantni britanski/Liverpoolski novinar iznio te tvrdnje za Coutinha.
Ne vidim ni da se barata nekim ciframa o iznosu transfera, ali je lijepo vidjeti kako je već u prvih 11 i da igra iza MSN-a.
Ne vidim ni da se barata nekim ciframa o iznosu transfera, ali je lijepo vidjeti kako je već u prvih 11 i da igra iza MSN-a.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 25 jul 2017, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Daj 100 milijuna i kraj priče.El Liverpool NO es el PSG, dispuestos a negociar el traspaso por el brasileño. La MSN ve con buenos ojos la llegada @tudirasrac1 #mercato
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pripremi Lexovegaston je napisao/la:Bome nije ni jedan relevantni britanski/Liverpoolski novinar iznio te tvrdnje za Coutinha.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Coutinho ne može Iniesti kopačke očistiti.
Bezveze, totalno nepotreban transfer.messilla je napisao/la:Na Iniestinom mjestu, na krilu, iza napadaca ako bi se u nekim utakmicama i promijenila formacija.Rajaz je napisao/la:Gdje bi igro Coutinho ?messilla je napisao/la:Postignut dogovor sa Coutinhom pise Gerard Romero.
Nepotrebno pojacanje, ali koga boli q. Daje vise opcija u svakom slucaju.
A šta bi ti bogati dragog? Paulinha? Nikog? Iniesta će u ovim godinama izdržat sezonu? Daj bogati.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Coutinho mi se sviđa kao igrač, ali on fakat nije ono što Barceloni treba trenutno. Ustvari ne bi loše bilo dovesti takvog tipa igrača, nekoga ko može upasti i na krilo i zamijeniti Iniestu, tj ono što bi Arda trebao biti, ali ne levela Coutinha, i definitivno ne za te novce.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A koga bi ti @Rajaz? Kad već ne nogu nikoga dovesti Coutinho izgleda kao svemirski brod. Dosta je više polovnjaka iz Valencije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma gdje će Barcelona uzeti igrača mnogo jakom Liverpoolugaston je napisao/la:Bome nije ni jedan relevantni britanski/Liverpoolski novinar iznio te tvrdnje za Coutinha.
Ali ako ga dovode samo zbog Neymara neka se objese.
Za manje para mogu dovesti Pjanica koji je trenutno potrebniji.
Do sada smo naučili da je bolje provjerena klasa pa ga nekako uklapat, nego kupovati neke igrače koji bi koristili sistemu a od odlaska Pepa sistem nije baš definisan pa takva pojačanja ispadnu teški fail.Rajaz je napisao/la: Bezveze, totalno nepotreban transfer.
Don't hate what you don't understand.
cuj ne moze Iniesti kopacke cistit, de bgti
Daj @Rajaz, naravno da ne mozes cistiti kopacke Iniesti, ali onom iz 2011...od ovog je bolji za klasu sto je i normalno zbog godina. Iniesta je virtuoz, legenda, ali ima 34 godine i poneki bljesak jednostavno nije dovoljan. Uostalom, covjeka nema po 2-3 mjeseca u sezoni nikad, uvijek se povrijedi i meni se ne gleda stelovanje Gomesa.Radio Catalunya:
Liverpool have accepted to negotiate Coutinho's transfer fee. Messi, Suarez and Neymar all gave their approval on him.
27.10.2020
Ne budi nestabilan.jasmin10 je napisao/la:Ma gdje će Barcelona uzeti igrača mnogo jakom Liverpoolugaston je napisao/la:Bome nije ni jedan relevantni britanski/Liverpoolski novinar iznio te tvrdnje za Coutinha.
Ne vidim ni da se barata nekim ciframa o iznosu transfera, ali je lijepo vidjeti kako je već u prvih 11 i da igra iza MSN-a.![]()
Niko ne sumnja u kupovnu moć Barcelone/Reala, kao i činjenice da latinosi ovlaže kad ih ti klubovi žele u svom timu, ALI prerano je za doček Coutinha u Kataloniju, daleko je ovo od završenog.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dzaba se nadate Philu, isto ko sto se mi nadamo Premiershipu 
5 times champions of Europe. #YNWA
Ako je dostupan dovesti ga.Cou je strasan igrac i univerzalan.AMF,SS,Winger.Gdje god ga stavis , dobijes igraca koji moze rijesiti utakmicu.
Jedina dilema u svoj prici je sistem igre Barce i formacija koja ce se morati prilagoditi MSNu i njemu.
Ekipu svakako treba rotirati , formacije prilagodjavati protivniku ali mi nestvarno zvuci da bi uzivao sjediti 40% utakmica na klupi.
Da li moze biti rjesenje na CMFu vidjet cemo ako se transfer obistini.Misljenja sam da WC igrac moze igrati 6 od 8 pozicija na terenu vrlo kvalitetno tako da njegov potencijalni dolazak pozdravljam.
Jedina dilema u svoj prici je sistem igre Barce i formacija koja ce se morati prilagoditi MSNu i njemu.
Ekipu svakako treba rotirati , formacije prilagodjavati protivniku ali mi nestvarno zvuci da bi uzivao sjediti 40% utakmica na klupi.
Da li moze biti rjesenje na CMFu vidjet cemo ako se transfer obistini.Misljenja sam da WC igrac moze igrati 6 od 8 pozicija na terenu vrlo kvalitetno tako da njegov potencijalni dolazak pozdravljam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.